Отговори
# 255
Добро утро момичета !!! Благодаря много за пожеланията - тъпкано да ви се връщат на всички и да си останем все така позитивни и сплотени !!!
Аз днес съм при док -стискайте палци всичко да е ок и да си видим гащетата (всички ми казват че е момиче, но аз мисля че е момче.Попринцип претенции нямам освен да ми е живо и здраво ,но ми се иска да е едно мъжко , че да им натрия носа  Laughing Laughing Laughing Laughing
Кати - стискам палци всичко да е наред !!!  Hug
За пазаруването - иска ми се ,но се въздържах - сега обаче като разбера какво е едва ли ще се удържа дълго  Grinning
Лек ден  pregnant  Simple Smile

# 256
  • Пловдив
Добро и от мен  Crazy на мен съня не ми стигна така че се надявам всички други мамчета да са спинкали добре Praynig на работните мами желая лека раута, а на останалите приятни обиколки на все още слънчево и приятно време  Hug

// x3m_macka, дано да е каквото ти искаш Simple Smile))

# 257
Daniella A. аз те подкрепям относно заминаването. То просто нищо не е ОК в БГ. Нищо не е наред. Дали здравеопазване, дали съдебна система - Нищо. Хората са толкова злобни и недеволни от всичко в тоя живот. Постоянно инциденти и нищо не се променя. След 20 години ще храним само мангалите и пенсионерите, а и ще имаме магистрали  Laughing по които ще се движат Сиганите с каруците. кофти е много , защото всички оставяш тук, но като държавата не ти дава нормален живот нямаш място тук. Simple Smile Плюс това говориш за Париж, не за Зимбабве или Конго Simple Smile . След време децата ти ще са благодарни. Изразявам личното си мнение.

# 258
  • София
Добро утро момичета  Hug Hug

x3m_macka - успех мила, и да пишеш какво е станало при прегледа!
Мими - успех и на теб, ти също да дадеш отчет!
Котешко - добре си си починала и ти мила, радвам се много за теб! Аз лично нямам търпение за пола не знам как изчакваш...  Joy Пожелавам ти да е исканият и мечтаният пол от теб!

Ние сме добре с бебчо... Тази сутрин го усещам много активно и ми е едно такова хубавооо  Crazy Crazy
Приятен и спокоен ден ви желая маменца!

# 259
Добро утро и от мен.  Grinning

Аз днес от рано дойдох на работа като за бременна  Mr. Green. Нещо коремът ми се бунтува, ама да видим, дано не ме хване някое разстройство, че тъкмо качих 1 кг и му се радвам  Rolling Eyes
Кати, миличка, стискам палци всичко да е наред с амниоцинтезата, защото тя единствено в този момент може да те успокои. Ама тоя БХС си е загубена работа - някаква вероятност, а ако не са го изчислили правилно и ти взимат акъла  Thinking
Даниелка, аз лично бих заминала на секундата за Париж - имаш къща, знаеш езика, казваш, че лесно можеш да си намериш работа, мъжът ти се връща само заради вас в България. Направо не знам изобщо как може да искаш съвет от нас като са налице толкова много положителни и удобни за вас  неща, свързани със заминаването  newsm78 Аз ако имах такива перспективи и възможности, още другата седмица заминавам със семейството си и си уреждам живота. Тук какво правим - едно жалко живуркане, борим за един по-добър живот, ама май само си се борим и няма никакво развитие и подобрение. Чудим се коя храна да изберем, за да не се разболеем евентуално, как да ни стигнат парите за всички разходи и да не говорим за почивка и за излизане.  Ние мислехме да заминаваме някъде, ама нито знаем език, нито знаем дали ще се справим, нито къде да живеем, а и тук нашите много ни помагат. Но иначе на твое място не бих се колебала  Peace
Котешко, добре дошла, наистина е хубаво да си починеш както му е реда. Аз също още не усещам бебо да ме рита, а съм 18 г.с. и ми е второ бебче. Е, усещам някакви движения и въртене, ама чак да ме рита все още не. И аз понякога влизам във филми дали всичко е ОК, но после се успокоявам, така че има време да усетим голямото ритане  Mr. Green А пък и някои жени са по-чувствителни и затова усещат по рано, а аз като се знам, че съм лек мазохист и сигурно затова още не усещам толкова силно бебо  Grinning
Десинка, вие до къде стигнахте със стаята за баткото? Ние още сме до под кривата круша, уж тея дни ще взимаме паркет, ама да видим  Thinking

Лек ден на всички  Hug

# 260
Добро утро и от мен,да се похваля болнични съм с цистит Sad,маи добре се нагласих,седях на течение,работих по празниците и ето..бактерии в урината...болка при уриниране.....доктора каза че ще мине за 1 седмица,та да видим...сега пия Уринал и Неоренал,дано мине с това.
Ann G ти имаше проблем,оздравя ли  мила. Rolling Eyes
Дани не се чуди,аз съм за Париж,имаш и къща така че там децата ще са по добре и ти ще си по спокойна.
Приятен и ползотворен ден на всички Hug

# 261
  • София
elince - ние февруари като купихме апатрамента и за около месец му направихме пълен и основен ремонт... (ламинат, вътрешна и външна изолация,дограми, окачени тавани всичко е ново,дори и обзавеждането) , та не ми остава да правя много като ремонти... мисля само да вземем ъглови легла както споменах,но сега съм пуснала кошарката на малкия в продавалник , и ако е необходимо ще добавя още някаква сума и ще взема ъгловите легла... Така ще спестя пари и няма да давам кой знае колко за ъгловите...(понеже си взех дивана за хола от Виденов и съм много доволна,сега съм харесала и ъгловите от там... Ъглови легла + матраци за 300 лева....чудесно ме устройва) а за бебчо най-вероятно ще е малка дървена кошарка!
Мисля понеже хола и спалнята са ми преходни,а в детската още нямам купен климатик,малкия да го преместя да спи в хола,ние с бебето ще сме в спалнята и така ще топля само 2 стаи ,тъй като и финансите няма да са много тогава,искам да пестя!Климатика ми е в хола ,а спалнята както споменах е преходна,така и малкия няма да се чувства изолирам в детската а бебето да е при нас,така и така още спим на отворени врати ,защото го е страх да затворя вратата!А за догодина вече мисля да вземем и една секция с бюро за детската ,климатик и телевизор и направо и двете деца ще са там в новата стая!

# 262
 Hug Добро утро!
x3m_macka   bouquet  Blush Извини ме за закъснението! Бъди много обичана, много щастлива и февруари зарадвай всички с едно здраво и хубаво момченце!
catty m, стискам палци всичко да е наред! Това БХС май причинява много тревоги  Sad Добре, че най-често са неоправдани!
Аз чета и се чудя как усещате бебенцата си и то толкова много! Аз не съм усетила нищо още   Sad Като го гледаме на екографа си шава, и то доста. Докторката каза, че е рано още. Не ме тревожи това, просто ми се иска и мен по-скоро да ме ритне  Simple Smile Мисля, че не е никакъв проблем, че 2-3 дни не сте усетили нищо. Излишно е да се вкарваме в такива филми според мен. По-нататък вече наистина би било проблем, но сега още е раничко
peteto24, и аз бих се включила, ако организираме нещо с покупките - много добра идея  newsm10 Чакам да видя какво си си харесала  Simple Smile
Ann-G, спокойно мила! Може пък това сериозно натоварване да не ти действа добре
Добре дошла troti!
Daniella A., разбирам те. Аз също се тревожа как ще отгледам детето си тук, какво възпитание ще му дам, като ще взема пример от невъзпитаните си връстници. Не ми се мисли като порасне какво бъдеще ще има  Sad Моля си до тогава нещата да се оправят. Всеки ден се отчайвам от образованието, от здравеопазването, от липсата на работа. Това, ако питаш мен, си е истински геноцид над населението (колкото и силно да звучи). Но тук сме се устроили. Тук работим, имаме си къща. Къде да отидем  Sad. А при вас нещата са по-различни. Имаш избор. Имаш къща, мъжът ти работи там.... Аз вероятно бих се възползвала. Единствено роднините и приятелите ми биха ме задържали тук, а то вторите вече повечето са зад границите на БГ

# 263
Здравейте!
Само набързо се включвам, че трябва да излизам. Следобед ще ви пиша повече по темите.
За чужбина - мнението ми е много ЗА! Самите ние си правим планове за догодина да опитаме някъде в Европа (най-вероятно Англия, по-малко вероятно Германия). Мъжът ми сега кара 3 нива английски език, а аз английския си го знам добре, та смятаме да опитаме... Тука си е живуркане, наистина, обществото не ме кефи хич, та може би първо ще замине мъжът ми, а аз ще остана тука с двете деца, докато се установи, и после и аз след него... Но нека да си завърши курса първо, аз да родя, едно по едно ще ги мислим, но категорично не ни се остава тук. Направихме един компромис 2007 г. и не заминахме за САЩ (голяма грешка!), втори такъв случай няма да има...

Вчера видяхме мъжки пол!!! Ще имаме момченце (уж  Mr. Green). Аз нали този филм съм го гледала с малката, та докато не родя, няма да съм убедена на сто процента, но все пак да имаме някаква представа  Simple Smile

# 264
влизам на бързо да се похваля , че чакаме мома  stork-girl
като се върна ще пиша пак  Hug

# 265
Добро утро момичета, аз днес работя от вкъщи - още съм в леглото - голям кеф ми е!!! Реших да си взема една седмица болничен пък дано се позакрепя (нали съм вече половин бабичка  Mr. Green с моите кръвно и сякви там болежки..)

Честит рожден ден, Екстрийм! (С известно закъснение  Embarassed) Бъди здрава, много усмихната и обичана! И успех с прегледа днес!

Дани, и аз на твое място не бих се замислила, а директно бих отлетяла за Париж. Само като си помисля за простотията, която ни залива ежедневно тук, се чудя как и аз не съм забегнала... Хайде мен мама и тате някак си съумяха да ме възпитат и опазят от нея, но аз дали ще успея да създам критерии у моите деца, така че да се пазят... незнам..

Сесил, аз от една седмица съм на антибиотик заради цистита, вече го привършвам, и се надявам да съм изтребила гадовете. Пожелавам ти успех и на теб!

Дейнджъл, ти беше постнала някаква рецепта за крем за тумбак - би ли я повторила (може и на лични), защото ми се видя готина и искам да пробвам. Аз гледам да използвам колкото е възможно по-натурална козметика, та бих си забъркала един бъркоч за мазане...

Гуш на всички бебета, да слушкат и да папкат!

# 266
Zdraveite mami izvinqvam se za ezika no pisha ot telefona
kati mila vsichko shte e nared ahte vidish i pri zledvashtoto detence nqma da iskash d prabish bhs shtoto sega se pritesnqvash izlishno.MOita genekolojka e protiv tova ako nqma riakovi faktori

inache da vi se oplacha dnes mi e super zle dori povrashtah ujas napravo danoi mine barzo

dobre doshli na novite mami

i da vi pitam az poneje sam studentka i po cql den me nqmA I e qsno che shte se izcejdam ako zte imali podobem zluchai q kajete kakvi shisheta da kupq kolko , moje da spodelite i  za pompa i da dadete savet za tova kak da sahranqvam karmata

# 267
  • София
ехеее...

Мадонке -  милаааа честити  stork-girl гащи!!! Много се радвам !

Моарейн -  честито и на вас  за  stork-boy (и аз имам скрита надежда да родя момиче...въпреки че категорично се видя ,че е момче..ама надеждата умира последна  Joy )

# 268
Здравейте на всички,
и аз се записвам при вас с термин 12 февруари за сега Simple Smile

# 269
  • Пловдив
Дес, и аз имах такава надежда ама доки като ми показа балончето, после и хомотче и взех да разсъждавам, че няма как бебо да е от женски пол и да има някакви части, които да стърчат Laughing

// добре дошла на новото мамче Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт