Отговори
# 270
  • София
Feelinsosexxy  -  Joy Joy  то наистина си е най-важно да са здрави... но просто се бях настроила ,понеже си имам момченце... и там ми беше грешката! Но хоботчето и балончето са доста ясно изразени  Joy няма бягане ... пълна къща мъже... Да ми е здрава гъзината само да готвя и да пера мръсни чорапи  Crazy Crazy Hug

# 271
Здравейте, момичета! Напоследък само ви чета. Нямам време да напиша нищо.

Много полезни неща са изписали мамите, които вече си имат рожби. Благодаря ви, че споделяте опита си с нас! Наистина сте незаменими  Hug

Даниела, и аз съм с голямо ЗА да се махнете от нашата безумна държава. И аз бих го направила, но съпружето е закотвен тук с работата си.

Честито на всички разбрали пола на бебчовците! И добре дошли на новите мами!

Хубав ден на всички!

# 272
Деси, и мен май ме чака пълна мъжка къща  Joy
Нали сме с близнаци, но нещо не разбрах еднояични ли са, двуяйчни ли са, та едното е момче, а другото още се крие. Иначе в мойта рода сме само момичета, в на мъжа ми са само момчета и се смеехме кое ще надделее Joy. Тайничко се надявам срамежливото ми бебче да е с розови гащуранци ( нищо че не харесвам розовото ), но Важното е да са живи и здрави. С мъжа се смеехме че ако сега са 2 момчета, 3тото ще се работи за момиче, а той ми вика, а ако са пак близнета ще  smile3511  Joy

Дай Боже да са ни пълни къщите!!!
Добре дошли на новите мами и леко бременеене!
Честито и на разбралите какви гащи ще купувате  stork-boy или stork-girl!

# 273
Мами ,днес ходих на преглед при АГ-то ,гледаха ме на 2Д и таткото беше крайно разочарован ,че не се видя пола.. hahaha За мен беше по-важно ,че всичко с бебо е наред ,но той държи да е момче.. Crossing Arms Лекарката го бъзикаше ,че няма какво да се цупи ,каквото е направил ,такова.. Mr. Green Трябва да ида на 4Д след 2-3 седмици ,препоръча ми доктор Марков в МЦ "Марковс" или във Фемина ,знаете ли колко време предварително трябва да се запази час за фетална морфология ? newsm78
Между другото ,днес ходих в един магазин за бременни ,пред Майчин дом точно ,един малък ,с лилава табела "Мода за бременни".Взех си бельо и клинове ,че нещо ми отесняват.Страшно хубави и евтини неща имаше ,препоръчвам ви го. Peace

# 274
Мами ,днес ходих на преглед при АГ-то ,гледаха ме на 2Д и таткото беше крайно разочарован ,че не се видя пола.. hahaha За мен беше по-важно ,че всичко с бебо е наред ,но той държи да е момче.. Crossing Arms Лекарката го бъзикаше ,че няма какво да се цупи ,каквото е направил ,такова.. Mr. Green Трябва да ида на 4Д след 2-3 седмици ,препоръча ми доктор Марков в МЦ "Марковс" или във Фемина ,знаете ли колко време предварително трябва да се запази час за фетална морфология ? newsm78
Между другото ,днес ходих в един магазин за бременни ,пред Майчин дом точно ,един малък ,с лилава табела "Мода за бременни".Взех си бельо и клинове ,че нещо ми отесняват.Страшно хубави и евтини неща имаше ,препоръчвам ви го. Peace

Здрасти и аз се записах при Марков.
Ся ще ти кажа. Обадих се  някъде на 27,28 август и жената ме записа за 04 октомври. Като цяло докторката ми каза, че записава за 2 месец напред някъде Simple Smile
А за този магазин по миналата събота ходих до там , тъй като пишеше че работи в сбота и ... беше затворено. Написах им един гневен имейл защо не са предупредили и получих извинително писмо от управителя  Mr. Green

# 275
Ха, не че да ви подстрекавам  Mr. Green , ама и за мойта госпожица бяха ужасно категорични, че е момче  Laughing  Има един период от развитието на плода, в който лабиите (срамните устни) се уголемяват и могат да поизлъжат докторята  Mr. Green  Така че надеждата умира последна!  Flutter

А за многократните пелени щях да ви пиша, аз не съм чувствала кой знае какви усилия за използването им. То е много подобно на памперсите, просто не го хвърляш в коша, а в пералнята. Е, малко ги понакисвах понякога, понякога перях на ръка, но не съм чувствала това като бреме едва ли не. Мисля си, че съвременните майки сме доста по-разглезени от нашите майки примерно Simple Smile Майка ми като ми е разправяла какво е било с памучните пеленки, с които като се напишка бебето и цялото става мокро и се преоблича амнайсе пъти на ден  Wink  Не ви зарибявам де, но наистина децата по-бързо се научават без пеленка и на гърне. Аз съм и против това детето да се кисне в собствен сос, затова подпомагам процеса и с ЕБХ. Е, там вече има висене над тоалетната/мивката/храстите  Wink , но затова всеки си преценява  Flutter
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=652193.0  ето ви темата за многократните пелени, ако някой иска да се образова

# 276
Опитах се да се свържа с центъра ,но не ми вдигнаха.Сигурно са в обедна почивка.  Crazy Аз трябва от 3-ти до 29-ти октомври да я направя тая морфология и не знам как ще ме вмести.То има време още де ,ако се запиша днес-утре.Ако не ,не знам при кой да ходя... ooooh! А за този магазин ,казаха ,че нямат сайт ,как си успяла да се сдобиеш с e-mail  Shocked

# 277
# 278
Май не ,освен ако не е едно малко магазинче с лилава табела "Мода за бременни"  Mr. Green Този ми изглежда доста по-скъп.. newsm78

# 279
Много ви благодаря мами, че ми показахте правилния път прави сте децата ми ще растат в Париж какво да се прави, Simple Smile тук не може! Днес съм рожденничка  Mr. Green ставам на 25, колко бързо минаха годините взех да узрявам май....

# 280
Ехеее, Даниелка ти си млада още newsm59 Да си жива и здрава и дано изберете правилния път, за да си отгледате и възпитате децата. Много любов и щастие на цялото семейство  Hug
Десинка, вярно нямаш много за ремонт, определно бързо ще свършиш. Просто ние направихме основен ремонт на всичко, само на детската не бяхме направили, защото не стигнаха парите и тогава го ползвахме като склад, за гладене, ей такива работи. И от кога ще правим детска на малкия, ама все не събираме парички и сега щем не щем няма как ще правим  Mr. Green Пък и баткото трябва да свиква сам, че бебе и сам в друга стая наведнъж много ще му дойде  Crazy
dentmed аз преди се цедях и замразявах кърма, обаче във фризера - там трайността й е 6 месеца, ако искаш в камерата - 3 месеца, а в хладилника мисля, че беше 24 часа, ама то някъде го пишеше това. Най-удобни са контейнерчетата на AVENT  - продават се по 10бр и мисля, че капачките се продават отделно пак по 10бр. От личен опит с ръчната помпа на AVENT се узорих много, за няколко пъти става, но ако е ежедневно просто ти се схваща ръката. Затова сега съм твърдо решена да си купя електрическа, ама още не съм проучила точно нещата.  Peace
Ако някоя мама е ползвала електрическа помпа за кърма да дава съвет от какво е доволна и от какво не е  Grinning
моарейн аз още предния път нещо се заглеждах по тези пелени, ама сега ще се образовам по темата и ще взема да купя. Само ми кажи - от кой месец почваш да ги ползваш или от самото начало?  newsm78
Ех, колко мами са разбрали пола - вече и мен почна да ме изяжда от вътре любопитството, ама няма как ще издържа до другата седмица  Peace, че нещо и мен яко ме засърбяха ръцете, ще се купува нещо, няма начин  Party

# 281
Честит ти четвърт век ,Дани!  ura Аз ги навърших на 2-ри август ,чувството определено е друго ,а и с коремче ,пораснах отведнъж.. Mr. Green Heart Eyes
Относно ел-помпите ,чувала съм много добри отзиви от други мами ,но трябва да са от тези ,дето работят и на батерии. Peace

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 14:36 от annieat

# 282
Ха, Daniella A. честит ти рожден ден!  bdbaloni Бъди здрава, много щастлива и дано февруари ти се родят две здрави хубави бебчета  Simple Smile Вярвам, че ще направиш правилният избар с Франция - там ще си възпиташ и изучиш дечицата по-добре, а и ще водиш доста по-спокоен живот!
моарейн, мерси за линка. Днес съм на тази вълна и чета инфо по въпроса. Цял ден мислено преминавам от едната на другата крайност. Може би за да съм напълно наясно трябва да опитам и двата варианта – да взема малко многократни и да пробвам как ще се справя с тях, но и памперси, да си имам ако срещна трудности с многократните

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 15:38 от dangel_85

# 283
Честит рожден ден Дани
Бъди жива и здрава , много успехи , две здрави дечица февруари и дом изпълнен с хармония !!!
Добре дошли на новите мами и честито на всички узнали пола на бебенцата си  Mr. Green
За помпа - и аз съм се насочила към електрическа на Медела мини електрик,но все още съм в чуденка  newsm78

# 284
Аз мисля на Авент ,много е популярна и се котира ,не за друго.Пък и не е скъпа изобщо - около 250 лв ,в сравнение с други по 7-800 лв ,които съм гледала... Flutter

Общи условия

Активация на акаунт