Отговори
# 285
Даниела, честит рожден ден! nbirthday Аз не харесвам французите, обаче и не съм живяла там. Щом не са ти неприятни и имаш къща и работа - няма какво да се мисли.  PeaceАз съм решила да живея в БГ, но просто предпочитам дам съм там, където знам кое къде е, как се прави, на кого се плаща. В друга държава ще съм винаги чужденец и 2ра ръка човек, а това ми е голяма спирачка. Същевременно ми е гадно да си гледам децата тук между цигани и простаци, но ще се опитам да се боря. Rolling Eyes

Моарейн, твоят линк ме препрати към този http://www.estestveno.com/node/140 и тотално се отказах от многократните.  ConfusedСпоред майките "дълго" носене е 2 часа, а при разходка 3 часа дрехите са мокри. Аз сменям по 4 или 5 на ден сега и седят по доста часове - нощем е 12часа. Синът ми не ака в тях, де, и затова сменям само след хранене. А за новородено не ги броя, понеже не ми хресва идеята за акано в пералнята (както и засъхнало акано от снощи - нали престояват докато дойде време за пералнята) и съм изключила този вариант. Освен това казват, че като държат сухо, бебето никак не иска да се учи на гърне (както и с памперсите), а аз именно затова исках да ги ползвам, понеже мислех, че се мокрят като едно време Simple Smile

Помпа - аз ползвах също ръчна на Авент и то при доста активно денонощно ползване. Не ми е изтръпнала ръката, но заема и 2те ръце и нищо друго не може да правиш докато цедиш. Не съм сигурна обаче дали и електрическата няма да е така. Със сигурност ръчната не бръмчи, а електрическата може да шумна за нощно време и когато пазим тишина на някой спящ в дома. Ще ми е интересно да чуя мнение на някой, който е ползвал електрическа. newsm78

# 286
моарейн, още нещо искам да те питам за многократните пелени. Първо, повече ли пропускат от памперсите? И второ – когато детето трябва да тръгне на ясла какво се прави? Ако детето е на годинка и малко отгоре едва ли ще може да пишка и ака в тоалетната.  Thinking

# 287
  • София
Даниела,Честит рожден ден и от мен! bouquet  bouquet  bouquetМного щастие,здраве ти желая и едно здраво сладко бебче да си гушнеш през февруари!

Моята помпа е на Авент-ръчна.Доволна съм от нея,определено.Още ми е здравичка, а я ползвах много интензивно осем месеца. Много ми е удобна,не ми е наранявала гърдите/че имаше едно майче в родилното,дето си разрани зърната с нейната/ много лесно се използва.За електрическите съм чувала,че са също толкова бавни,не се печели време с тях,само дето ръката ти не отмалява.

# 288
 bdbaloni Дани  newsm38
Пожелавам ти да си все така Обичана и все така да Обичаш, както до сега! Всичко Най-Най прекрасно за теб и цялото ти семейство Simple Smile

# 289
Момичета ,успях да си запазя час за 9-ти октомври и то при Марков ! Mr. Green Сега остава да освободим таткото от работа ,за да ни закара и дано всичко е наред!  Flutter Hug

# 290
Шуши, ти си знаеш. На мен не ми се е налагало да държа бебе 3 часа в напикана пелена Simple Smile Просто не се кефя да се кисне в собствен сос, както казах, та си изпишквах малката през 30-40 минути, няма лято, няма зима. Правех разходки много по-дълги от 3-часови Simple Smile Ако се напишкаше случайно, я сменях веднага. По принцип май рядко се случва бебе на многократни+ЕБХ след годинка, годинка и половина да се нуждае от пелени нонстоп, но не знам. Аз ви разказвам как беше при нас. Ако е досадно, ще спра Simple Smile
Иначе Дейнджъл, както писах на Шуши, много не съм ги тествала колко повече пропускат от памперсите, защото гледах да изпишквам малката Simple Smile За яслата виж не зная - моята дъщеря тръгна на годинка и половина на ясла и си беше по памучни гащички. Лелите си я слагаха на гърне.
Всъщност ние почнахме от 4-тия месец на малката, преди това беше на памперси, но се изрина и подсече и от нищо не минаваше и се принудих да търся варианти и така с четене в нет-а открих многократните пеленки. Мъжът ми отначало беше против, но после стана луд привърженик и сега е много доволен, че си имаме от миналия път.

Мацки и аз имам ръчната на Авент, тя ме спаси след 6-те мастита, при релактацията. Подарък ми е от една мама от другата ни отчетна ( Heart Eyes) и си я пазя като зеницата на окото си, този път пак ще си я ползвам, като ми се налага.

Даниела, ЧРД! Бъди жива и здрава и всичко февруари месец да мине леко и безпроблемно!

# 291
Благодаря за хубавите пожелания дами, аз също пожелавам на всички леко раждане февруари и много здрави бебчета, нали  bouquet а и относно помпите мисля да е или на медела или на авент

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 16:31 от Daniella A.

# 292
 даниела честит рожден ден пожелавам ти да ти си сбъднат всички мечти и едно безпроблемно и лесно раждане февруари
Аз май ще си взема ръчна помпа, вие се хвалите, по евтино е, а яко се уморя ще моля мъжа си да ме отменя.
Относно бельото за бременни освен сутиена на 100% ли ще ми се наложи да сменя гащетата защото за сега са ми удобни но ако смятате че ще ми се наложи да си взема по навреме.
Относно движенията на бебо бих казала че моето момиче е с характер.освен че често ритка, ако си претисна леко коремчето веднага удря на това място, не позволява никой да намялява обема на обежището й

# 293
  • София
За помпите - и аз ползвах помпа на авент ...ръчна... да ви кажа изморявах се с нея,но нямах и кой знае колко кърма... 2 седмици ми беше кърменето на мен за жалост...

Момичета... днес се опулих буквално като се саблякох и циците ми си капеха  Shocked Shocked с малкия 2 сни след като родих нямах кърма,сега не знам.... в шах съм  newsm78

# 294
Здравейте момичета!
Daniella A. Честит Рожден Ден,мила!  nbirthday Желая ти от все сърце да бъдеш много здрава, обичана и щастлива и февруари месец да си най-щастливото майче! И аз като
annieat
 ги навърших 25 на 2ри август и сега съм по-щастлива от всякога. Майчинството и очакването имат магическа сила! Аз също ще подкрепя заминаване за Франция. След като мъжът ти и децата ти са с теб.. няма какво да му мислиш. България винаги ще си е тук.. ако нещо не ви хареса. Simple Smile Кати прегръщам те силно и съм сигурна, че всичко е просто една голяма грешка. Аз не направих 1вия БХС и ми предстои утре да направя второто, но да ти кажа честно все още се чудя дали да ида. Моят лекар не го харесва това изследване и ми каза, че на видеозона се вижда всичко, което трябва. Миналият път дори ми изключи вероятността за Даун. Утре пак съм на преглед и чакам  с огромно нетърпение да си видя бебенцето. От известно време вече го усещам, не всеки ден, но тук от 2 дни е доста осезаемо. Много е приятно. Дано утре се потвърди първото предположение за пола. Simple Smile Хубава и спокойна вечер милички!

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 20:23 от keskinova

# 295
Деси моите гърди капят от един месец.ако не сложа бюсние блузата ми е мокра, а за пижамата ми да не говорим много я мокря.

# 296
  • София

dentmed - не знам на какво се дължи това... би трябвало едва след като родим да се случва това!Утре ще се допитам и до гинеколога,за да видим какво ще каже и той!

# 297
Деси права си, трябва да се иде на лекар и аз съм чувала, че гърдите текат след раждането чак, но може да е нещо с хормоните аз от седмица някъде имам световъртеж, като мине малко време и погледа ми се завъртява  newsm52 както и да е ходих вчера при гинеколожката, та тя ми каза че през този период хормоните са страшно много и често се случват промени в тялото

# 298
Аз съм чувала ,че тече коластра преди да родим ,но не знам дали от 5-ти месец започва... Thinking При всички случаи едва ли е някаква аномалия...

# 299
хайде аз излизам да празнувам с приятели, та ви оставям лека на всички и умната с бебоците пазете се

Общи условия

Активация на акаунт