Раждане във ВМИ- Пловдив - 2

• 135 315
  • 1 098
  •   1
Отговори
# 1 020
Дават завивка за бебето, юрганче - вярно захабено, но миришеше на чисто, както и дрешките и чаршафчето. Но с първото ми дете преди пет години, пак зимно бебе, нямаха явно достатъчно и я бяха завили в голяма хавлия, сгъната на две. Така, че едно леко поларено одеалце няма да натежи, а е достатъчно, защото вътре е горещо.

# 1 021
Здравейте момичета , това ВМИ до хирургиите ли е ? Налага се да се местим от Варна в Пловдив по средата на бременността и мисля да ходя да раждам във ВМИ. Чух за д-р Ямаков и Амалиеви. Там израждат , нали? 
Имам и други въпроси. Трябва да ида при някой от тях и на жк 3-4 пъти някъде. Кой преглежда по здравна каса ? Благодаря много.

# 1 022
ВМИ и хирургиите са едно и също нещо. Ямаков и Амалиеви израждат там- да. Амалиеви, обаче, не работят с касата, но за Ямаков не знам. Можеш да попиташ в тази тема за гинеколог, който работи с касата- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=379850;topicrefid=19 . Аз мога да ти препоръчам д-р Мерджанов, но той не работи във ВМИ и не изражда.

# 1 023
Аз искам при някой от тях да ходя на жк , все пак като ида да раждам да познавам някой.  За нормално раждане избирате ли лекар във ВМИ и колко струва?
На мен това ще  ми е второ раждане, първия път във Варна пак бях в държавна болница при лекаря , който ми водеше жк , тук избора на лекар за раждане е 400 лева , декларирано с деклатация и касов бон.

# 1 024
Аз искам при някой от тях да ходя на жк , все пак като ида да раждам да познавам някой.  За нормално раждане избирате ли лекар във ВМИ и колко струва?
На мен това ще  ми е второ раждане, първия път във Варна пак бях в държавна болница при лекаря , който ми водеше жк , тук избора на лекар за раждане е 400 лева , декларирано с деклатация и касов бон.

Няма смисъл, с раждането се занимават основно акушерките, и с лекар и без лекар ще е почти еднакво.

# 1 025
Значи се държат прилично с пациентите ,така ли Simple Smile охх така съм си свикнала тук с моя , сега сякаш отивам на бесило хах.

# 1 026
Ми зависи на кое му викаш прилично. Чак ръката няма да ти държат, заети са и отделението е доста натоварено, но иначе са бързи и добри. Наличието на лекар няма да ги накара да ти държат ръката, както казах- имаше една родилка, която беше "човек на някой" и нямаше разлика в отношението, освен да кажем, че с една идея по-бързо я сложиха на стола.

# 1 027
Мен като човек на някой ме бърникаха по-малко. Един лекар щеше да тръгне да ми проверява разкритието, но акушерката го спря с думите: "Тази е на Амалиев".

# 1 028
Те по принцип не бърникат много, нещо ги мързеше, даже аз ги карах да проверяват, да знам докъде съм. Но общо взето лекарите не ги видях да стоят в предродилна.

# 1 029
Не , не , не съм някоя лигла. Те и във варна миналата година не ми държаха ръката. Държаха се добре както с мен така и с други , които не са с лекари. Не знам , просто ми е страшно (нормално). Не държа на супер лукс , все пак няма да живея там , абе като ви чета , мисля че ще съм доволна Simple Smile само всичко да е наред и да идва юли Simple Smile

# 1 030
Просто организацията на залата е такава, че по-скоро няма нужда да избираш лекар за нормално раждане.

Упойки, както казахме, няма, дори с избор на лекар.

# 1 031
Момичета,защо не е хубаво както казвате да "бърникат" постоянно?Аз си спомням  че 2-3 пъти по време на контракция лекарката проверяваше главичката на бебето къде е ,но това беше вече на 10 см разкритие ,а нямах напъни...

А за държенето на ръка-ми на мен акушерката ми подържа ръката буквално  Laughing,но беше към 3-4 през нощта ,и аз не съм лигла,гледах да не викам много,затова Мм ми държеше ръката както казвате по времена контракциите и той пищеше Grinning

# 1 032
Момичета,защо не е хубаво както казвате да "бърникат" постоянно?Аз си спомням  че 2-3 пъти по време на контракция лекарката проверяваше главичката на бебето къде е ,но това беше вече на 10 см разкритие ,а нямах напъни...

А за държенето на ръка-ми на мен акушерката ми подържа ръката буквално  Laughing,но беше към 3-4 през нощта ,и аз не съм лигла,гледах да не викам много,затова Мм ми държеше ръката както казвате по времена контракциите и той пищеше Grinning Иначе в преди това в докато ми мереха тоновете акушерката си взе възглавницата и легна да спи в другата стая и аз бях супер шокирана  LaughingСлед това разбрах,че е нормално.а и тя се ослушва

# 1 033
Момичета,защо не е хубаво както казвате да "бърникат" постоянно?

Първо щото не е приятно, второ- да не се изкуши да натиска за ръчно разкритие.

# 1 034
  • Пловдив
Здравейте момичета , това ВМИ до хирургиите ли е ? Налага се да се местим от Варна в Пловдив по средата на бременността и мисля да ходя да раждам във ВМИ. Чух за д-р Ямаков и Амалиеви. Там израждат , нали? 
Имам и други въпроси. Трябва да ида при някой от тях и на жк 3-4 пъти някъде. Кой преглежда по здравна каса ? Благодаря много.
Д-р Ямаков работи по здравна каса в кабинета си, но е много трудно да се вземе час при него, обикновено близо месец се чака. Аз ходя при него по други причини, не бременност - внимателен е, има апаратура. Ако искате, ще Ви пратя номера му.

Общи условия

Активация на акаунт