Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
За първокласника като подарък ще му купим стол за бюрото.
Дайте идея от къде в Пловдив или онлайн мога да купя нещо интересно, удобно и да не е скъпо.
Харесах си този, ама е само снимка:

# 646
  • София
този стол и на Сиси ги гледах http://www.mebeliarkon.com/component/virtuemart/pgxso-browse/ctx … D0%BE%D0%B2%D0%B5
но аз без да видя и да пробва той лично на живо не бих поръчвала...вчера в няколко магазина ходихме накрая никакъв не взехме, има един в къщи но му е малко голям... щяхме да вземем един от икеа, но се оказа, че имат само седалка, без краката, а мостра отказаха да продадът...та със стола мн не ни върви Simple Smile

# 647
За първокласника като подарък ще му купим стол за бюрото.
Дайте идея от къде в Пловдив или онлайн мога да купя нещо интересно, удобно и да не е скъпо.
Харесах си този, ама е само снимка:

В практикер съм въждала подобни.

Ние стол взехме голям "директорски", кожен с подлакътници - за 70 лв намален от 210 в Юск. Много му се кефи  Mr. Green
Тез малките - след година нов трябва, като му порастне гъзето  Laughing

# 648
  • София
да ама на големите поне при моят син му е дълго седалото, не му е комфортно на краката, а ако се облегнегне се получава една дъга в остовата на гръбната, просто защото облегалката е по-балеч отколкото трябва.

# 649
Боички повече цветове току що взех тези http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-478D7E03-0574F929/lidl_bg/hs … l/index_18086.htm хората от темата казаха, че ка хубави като цветове... моливите им бяха мн хубави, така че разчитам и боите да не са разочарование...
Моя мъж не хареса моливите че са едноцветни отвън, но боичките  на една позната детето ползва още от предния път и когато са били  пуснали и още не били свършили,а тя девойката обича да рисува, та и аз такива взех.
Поръчах букетите за понеделник сутринта, като заведа малката хала на ясла минавам да ги взема и се стягаме да отиваме на училище че в къщи ще им видят сметката.

# 650
За кръгчетата и триъгълничетата - изрязах ги от обикновено гланцово блокче, както и буквата А и цифрата 1, които ни искат. После ги залепих върху тетрадките, не върху подвързиите. Ще режа пак като ги изпише Wink Всъщност потърсих от самозалепващите се гланцови блокчета, но в Карфур и в книжарниците около нас нямаше, така че творих с обикновено Laughing Иначе ползвах линия и пергел, нямам шаблони. А и исках кръгчето да е по-голямо от монета 1 лв.
Поръчах 2 букета - за класната и за учителката в занималнята, ще ги взема утре вечер. Май вече сме готови за 17-ти  Peace

# 651
  • София
J_M_M - моливите си ги ползва в къщи, няма никакви възражения за  това, че са едноцветни вън, моливите са им по-хубави от Maped-ските, които взехме за у-щето(избрах му двуцветните, за да носи по-малка бройка, пък да има повече цветове Simple Smile)
За боите не държа бавно да свършват, по-точно се надявам като цветове да са хубави и покривни. Въпреки, че подозирам, че тези бои по-точно ще са за дом. употреба, не виждам защо да мъкне 2-пъти повече цветове и да му тежат повече Simple Smile
За букет мисля утре да вземем някакви цветя и да си стоят в къщи до понеделник.

# 652
  • Sofia
На нас тетрадки с бели листа ни искат по Роден край - 2 бр. и по Англ. език. За Английски взех блок А4 за рисуване, защото за това ще се ползва.
Нашите ЗИП са Англ. език и ИТ.

# 653
този стол и на Сиси ги гледах http://www.mebeliarkon.com/component/virtuemart/pgxso-browse/ctx … D0%BE%D0%B2%D0%B5
но аз без да видя и да пробва той лично на живо не бих поръчвала...вчера в няколко магазина ходихме накрая никакъв не взехме, има един в къщи но му е малко голям... щяхме да вземем един от икеа, но се оказа, че имат само седалка, без краката, а мостра отказаха да продадат...та със стола мн не ни върви Simple Smile
И там бях направила запитване, но нямаше цвета, който искахме, затова се наложи от Благоевград да поръчвам. Simple Smile Но модела го бяхме пробвали и аз не бих купила без проба, обикаляхме и сяда на доста, имаше наистина много малки модели.. Гледахме и столовете за възрастни, потъваше в повечето и решихме, че трябва да й е удобен, а и този не е съвсем детски, на мен също ми е ок. Просто е с обикновен механизъм, не се люлее напред-назад, което аз не смятам за нужно, не исках и лакътници само да й пречат и да се удря в тях, ще стои да пише на него, а не да се подпира.. Доволна съм! Peace

# 654
  • София
хаха Сиси все пак са ти отговорили на запитването?  аз обикалях на адреса, но нещо не им видях магазина, но може пак да отидем понеделник Simple Smile

# 655
Angel_Dust, в Айко на Околовръстното може да пробвате също - http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=28&pid=66405, както писах по-горе, там са намалени, но имат само две разцветки от този модел.

# 656
  • София
мерси Сиси, аз др стол харесах, този момчешкият ми е ултра грозен Simple Smile а другите са съвсем момичешки. Но ако пак не намеря магазина ще се разходим, може да има друго там... ако не ще си чакаме краката на икеа Simple Smile

# 657
За подарък взех тази енциклопедия, много ми харесва и мисля, че точно сега ще е интересна.

Да споделя, ако на някой му е от полза, че за сумата от 18 лв взех 25 бели рози, зеленина, хартия и разни украси за букетите от борсата на Димитър Петков, ще си направя сама китките (предвидила съм 3 броя). Минах през 2 цветарски магазина, вече стрелят с цените, представям си утре как ден година ще храни.

# 658
мартеа   много добър подарък,в къщи има 3 различни енциклопедии и затова отпадат, все още умуваме с баща му.
За цветята доста добре е цената успех с аранжирането,миналата година и аз сама си направих кошничките за госпожите в градината,ама сега нещо не ми се занимава посочвам цветята стискам зъби и взимам букетите,най -много да пооправя ако нещо не е много баш. Това за ден година храни е така има си 3-4 пъти в годината когато им е жътвата, работила съм го  Tired.
Сега даваха за пазаруването за 1 учебен ден  в Ориндж , уж криха надписи ама в самия край показаха къде са  Wink

# 659
  • Разпиляна във въображението
Мартея, и на мен ми хареса енциклопедията. Двоумях се между нея и речника, и взех втория Peace

Намерих обувки, наваля ни дъжд. Остават само букетите, които мисля да вземем утре.

За тетрадките с бели листа ще проверя в понеделник. Интересно защо ги няма в нашия списък.

Общи условия

Активация на акаунт