Първокласници - набор 2005 г. - Тема 9

• 33 621
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ние сме готови . Остана да купя 2 тетрадки с бели листа и бяла тениска за физическо . Последната ме затрудни много , защото се оказа , че Джъмбо на което разчитах има някакви странни размери/за китайчета/ , които в никакъв случай не стават на моето едричко момченце  Laughing
О и аз имах сага с тениската, купих от близкия детски магазин изпрах я и в момента в който взимах щипка да я закача незнайно как изхвърча навън, та половин час я наблюдавах през терасата да не изчезне ,иначе трябваше за нова да ходя .

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 20:55 от J_M_M

# 571
  • София
бели тениски съм купувала от овиезе за по 7-8лв, в НМ мисля също има.
http://www.hm.com/bg/product/04427?article=04427-A

# 572
  • София
И ние може да се каже,че сме готови.Не сме купили само тетрадка с бели листа и папка тип кутия,в която да се слагат пособията по рисуване домашен бит.
Разбира се остава подвързването на учебниците и тетрадките.За тетрадките сме купили специални подвързии,а за учебниците вероятно ще купя цветни /стига форматите им да са съвместими/ и само ще сложа етикети.
За цветята-винаги съм купувала от един магазин в близост до нас.Но досега купувах само по един букет.тази година ще са необходими четири и се замислям дали да не отида до някой пазар.Разбира се това ще стане в неделя.От опит знам,че на 15.09 /17.09/ кое по-напред...

# 573
бели тениски съм купувала от овиезе за по 7-8лв, в НМ мисля също има.
http://www.hm.com/bg/product/04427?article=04427-A
Мерси   bouquet Ще проверя и на двете места .

# 574
Уф, подвързвам тетрадки - ама тъпите подвързии са много големи .. и отвсякъде стърчат - което адски ме дразни  Crossing Arms
Ако бяха с 40-60-80 листа предполагам щяха да стоят добре.
Ама така са ужас  ooooh!

Има ли подвързии за малки тетрадки 20 листа (да знам да търся ли изобщо) или всички са такива огромни  Outta Joint

# 575
  • София
хихихи, аз за това с фолио, но ще изчакам род. среща...

# 576
Уф, подвързвам тетрадки - ама тъпите подвързии са много големи .. и отвсякъде стърчат - което адски ме дразни  Crossing Arms
Ама така са ужас  ooooh!

Има ли подвързии за малки тетрадки 20 листа (да знам да търся ли изобщо) или всички са такива огромни  Outta Joint
И нашите подвързии са същите, стърчи от всякъде, аз ги купих от книжната борса казаха че са един размер

# 577
Изпуснах ви за два дни и написахте 20 страници и ние почти сме готови връщам се да ви чета Rolling Eyes

# 578
За списъка 119 СОУ София

Също 119-то, но друга паралелка (още като писа цената на купона зацепих  Grinning, ама ние си нямаме ФБ страница и оттам заключих, че сте друга паралелка)
Ни бяхму в 29 ОДЗ и почти цялата група е в 119 но в различни класове повечето са в Г мисля

# 579
  • София
Няма начин да ни се разминат връхните дрехи на 17ти. Дори на обяд да се стопли, сутрин вече си е студено.
Днес малечка се запозна с класната си /`щото мама е в актива и имаше работа в у-ще/ и много я хареса. Аз също все повече я харесвам тази жена. Heart Eyes  Мисля, че дъщеря ми случи на учители, дано само се задържат до края на 4кл.

# 580
  • София
Уф, подвързвам тетрадки - ама тъпите подвързии са много големи .. и отвсякъде стърчат - което адски ме дразни  Crossing Arms
Ама така са ужас  ooooh!

Има ли подвързии за малки тетрадки 20 листа (да знам да търся ли изобщо) или всички са такива огромни  Outta Joint
И нашите подвързии са същите, стърчи от всякъде, аз ги купих от книжната борса казаха че са един размер

Изтръпнах като Ви прочетох.Отидох да проверя тетрадките и подвързиите,които съм купила как стоят.Слава богу и едните и другите не стърчат.
Иначе не съм чувала да има подвързии за тетрадки с 20 листа.Подвързията е обвързана с формата на тетрадката,а не с дебелината и.
Аз все пак да попитам с фолиото лесно ли се подвързват?
Дано повече родители и деца са доволни от учителите си и да няма смяна на такива.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 22:01 от Just...a woman

# 581
duhi_puhi, аз взех от тия подвързии и са си точно за тедрадки  от 20 листа  http://www.herlitzbg.com/popup.php?id=60&pageno=586 . Има ги в Метро, различни цветове-мисля, че бяха по 0,30 лв бройката.

# 582
хихихи, аз за това с фолио, но ще изчакам род. среща...
С фолио подвързах 2 ама е такава играчка .. Стават балончета, не трябва да се отлепят веднъж залепени, че става мазало.. Много са тънки кориците - ако бяха дебели лесно... Изобще...
С учебниците предполагам ще е същата драма  Confused

Ще търся пак по книжарниците да видим какви ще има  newsm78

# 583
  • София
аз подвързах една книжка преди 2 дни, никакъв проблем, стана бързо, равно, никакви балончета.... корицата не е по-дебела от тези на тетрадките, които взех(аз гледах все пак да са с корици, тънък картон, не съвсем лигави)
Та за мен е лесно и за тетрадки си струва, защото детето си ги избира картинките, сега остава да му ги и скрия Simple Smile

# 584
  • Варна
Ама така са ужас  ooooh!

Изтръпнах като Ви прочетох.Отидох да проверя тетрадките и подвързиите,които съм купила как стоят.Слава богу и едните и другите не стърчат.
Иначе не съм чувала да има подвързии за тетрадки с 20 листа.Подвързията е обвързана с формата на тетрадката,а не с дебелината и.
Аз все пак да попитам с фолиото лесно ли се подвързват?

Не е трудно, но ако остане въздух между фолиото и учебика/тетрадката пада едно разлепяне  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт