Рисуване за начинаещи и не само - 7

• 87 344
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Чарли, мн сладурско е гърнето... сега и една вещица ако нарисуваш за хелоуин, да вари магии около казана...  Grinning

Ели, мн е хубаво ъгълчето в мазето, веднага се сетих за мазата на баща ми, подобни неща има. Simple Smile

# 121
Здравейте, чудесни неща сте сътворили Heart Eyes
Чарли, гърнето е страхотно! Ели, все повече и повече се доближаваш към реализма - браво за упоритостта Hug Ензе, драконовите фигурки са чудесни!
Не знам дали изпускам някой, но моля за извинение..

Аз се включвам пак с череп, училищна работа е, ама като нищо друго не съм правила и да се отчета просто  Simple Smile http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269412_25095009929 … _1684678071_n.jpg

# 122
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Crysania, ягодке, радвам се, че ви харесва. За вещицата, мислех си да нарисувам една, но още обмислям как да изглежда тя.  Wink
ягодке, поздравления за черепа!  bouquet  bouquet  Страшнчък ми се вижда пак.  Laughing

# 123
  Благодаря ви за похвалите  Hug
Ягодке, черепа е съвсем изпипан, все едно го гледам в час по биология Simple Smile

# 124
Благодаря много! Без моите учители едва ли щях да се справя така! Базата е чудесна тук Heart Eyes
Сега рисуваме пак череп, но този път от различен ъгъл. Когато стане готов пак ще ви го покажа и после приключвам с черепите  Grinning Stop

# 125
Ягодка, черепът е много сполучлив, много ми харесва  bouquet ! Върна ме назад във времето, когато рисувах черепи, беше ми много приятно Heart Eyes , беше преди много години("в една далечна галактика" Laughing )
Спомням си, че после имахме задача да покрием скициран череп с плът, да си измислим човек върху него.. И после почнахме с живите модели, основно възрастни хора..Много е приятно, после се оказа, че познаването на черепа ми е много полезно за професията ми, докато учех.. Ех, спомени, колко далечно ми се струва, как се върнах в далечното вече минало Laughing  Wink .
  Много ти се радвам, наистина!

# 126
Ягодка, мн добър череп. Как и на мен ми се учат такива неща... ама на - по цял ден с компютри се занимавам. Simple Smile

Ето на какво попаднах  в интернет, дано ви хареса:

КОГАТО РИСУВАШ НЕЩО, РАЗГОВАРЯШ С НЕГО

"Щастието е навсякъде еднакво - и в природата, и в човешкото общество. Незнайна ръка хвърля хиляди семена, за да поникне едно, и когато то поникне - това е щастие. Така елите сеят своите шишарки, трепетликата - глухатчетата. Така хиляди, хиляди хора се залавят за четката, перото, лъка, та един да израсне и даде нови семена.
    Всеки може да твори, стига да остави душата си, да го осветли отвътре. Творчеството идва само. То е като най-обикновен физиологичен процес. Разглеждам албума с картини на Ван Гог. Кипарисите му са същите като тези около мен. Виждам същите равнини, дървета, сцени, но Ван Гог се е "отпуснал", приел го е естествено, без да го объркват излишни понятия и е трансцедентирал битието си. Оставил ни го е в художествени образи, просветлени от вътрешна вечна светлина. Направил го е естествено, под формата на обикновен ежедневен труд.
    Когато рисуваш нещо, ти разговаряш с него. Картините на Ван Гог се отличават по това, че са записки на диалозите му с рисуваните неща. Образите от картините му приличат повече на бележки по разговорите, които е водил с тях. Творчеството му е дневник. Затова е дълбоко лично, уникално и същевременно универсално. Всеки е способен на такова творчество, но трудността е не в движенията на четката, а в това да се освободиш от оковите на предварителните нагласи."

# 127
Честит Хелоуин на всички!!!  Hug    Party Time Tada Flowers Jack O Lantern afwitch Misc Ghost
Crysania, много ми хареса, това, което си поствала.   bouquet  bouquet

# 128
Нещо от мен (сакън, да не ме забравите  Joy)

# 129
Няма начин да те забравим Hug За теб коментарите вече са излишни  Crazy

# 130
Ели, прекрасно е!!!!!

Благодаря ви искрено за милите коментари Heart Eyes

# 131
Ели, истинско е, съвсем, не, по- хубаво от истинско даже Hug  bouquet ! Иде ми да си взема един нар Heart Eyes !
Честит празник и от мен!

# 132
Ели, браво!!!   bouquet  bouquet Hug

# 133
  • София
Елица задобрява с бързи крачки!   bouquet Grinning Heart Eyes

# 134
  Благодаря ви сърдечно, приятели!  Hug
Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт