Рисуване за начинаещи и не само - 7

• 87 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ани, чудесни са ти пирографиите! Направи и някоя без оцветяване!  Praynig
Чарли, на мен и рицарите не ми харесват, не си спазил пропорциите на тялото, нали знаеш, че главата се нанася 7.5 пъти в целия ръст?

# 631
Клеми,желанието ти е изпълнено. HugУтре ще кача и други.Гледам картините и склупторките и нямам думи,вдъхновението се лее,лее...Продължавайте,неуморни творци.Аз смятам,че Бог е заложил у всекиго някакъв талант и само трябва да го открие и развие.Някои го откриват по-рано,други по-късно,но то си е заложено в нас,нали сме по божии образ и за това имаме импулса да създавама,да творим.

Не са съвсем на фокус,ама така е,като ги снимам с уеб камерата.

# 632
Здравейте, майсторки сръчни. Може би повечето от вас следят темите в Хоби и знаят за благотворителните базара на Движение на българските майки. Всяка година и ние - звеното от Пазарджик организираме такъв, това е факт, благодарение на голяма част от хората, обитаващи темите в Хоби.
Отново ще разчитаме на всички вас, които ни помагахте през изминалите години, както и на тези от вас, които имат желание да се включат за първи път. Без вас базарът ни не би бил толкова успешен! Имаме нужда и тази година от добрите ви сърца и сръчни ръце!

Парите и тази година ще отидат за изключително успешната ни инициатива „Стъпка напред”, чрез която отпускаме стипендии на деца, лишени от родителска грижа, за продължаване на старата ни традиция да организираме партита за по-малките малчугани по програмата “За една усмивка в повече”, както и да помагаме на семейства в риск.

Можете да следите и нашата темичка - там има много линкове с красотите, които сте изработвали вие и останалите сръчни ръце:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700306.0

Желая ви прекрасен ден!   bouquet

# 633
Ани, котетата са невероятно живи  bouquet ! Давай, давай още Hug !
От мен- един нов бръмбар  Joy -

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 11:19 от enze

# 634
Даскалица Кукундрелова, заявих участие, ще помагаме пак Simple Smile
Ани, Толкова си права  Hug Котетата са чудни, пак ли е пирография? Браво на теб!
Ензе, спечелила си ме форевър с любовта лъм буболечките и гущеровидните  Heart Eyes Този бръмбарок е един от най-хубавите досега.
От мен - църква. В нея се кръстихме цялото семейство преди 21 години.

# 635
Да,пирография!Ето и друго коте в двете версии - само пирография и оцветена пирография.

Enze,твоите буболечета карат човек да заобича тези създания.Повечето хора подхождат с неприязън към тях,а и те са божии творения и си имат своя красота,а ти умееш да я показваш.Елинор,чудесни са твоите картини,възхищавам се на сградите и натюрмортите ти,и всичко...Клеми същото важи и за теб.Харесвам и портретие на Нина,илюстрациите на Чарли.Новите попълнения също се справят достойно.Поздравявам всички,които се изявяват тук.

# 636
Ели, Ани, благодаря ви  bouquet  Hug !
Ели, църквата, знаеш де, ама е много, много хубава, много слънце има Heart Eyes ! Пък за теб е и мил спомен, сигурно и затова толкова хубава стана Hug !
Ани, и това коте е много живо, много красиво  bouquet !

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 14:53 от enze

# 637
Елинор 777 , благодарим ти от все сърце, че пак ще помогнеш на базара ни!  bouquet

# 638
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

# 639
ЧЕСТИТ 8 МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ!

Бъдете жени благословени,
с любов и нежност надарени,
с усмивка вечно озарени
и с много радост наградени!

# 640
А това сладурче "Малкото листенце" го направи моята дъщеря,на 9 години.Рисувала е върху снимка в компютъра.

# 641
Едни  свежи цветенца

аз съм naia но си влезнах със профила от фб

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 22:33 от Nikoleta Nikolova

# 642
Ани, пирографиите ти са чудни! И листенцето на детето е много сладичко!
Найа, много са хубави цветята!

# 643
  Ана, детето ти мисли креативно, супер сладко е Simple Smile
Ная, хубави са цветята, ама много ми е тъмен фона.
Аз тренирах нерви над една кошница с круши.

А Клеми е нарисувала цяла цветна кавалкада, а мълчи  Mr. Green

# 644
Чудни круши Heart Eyes!Детето ми има талант,ама няма търпение и постоянство,за сега.Предпочита игри на компютъра.Едно време,като нямахме интернет,а и по телевизията не даваха кой знае какво,седна и си рисувам с часове.А сега не искат и да учат и да пишат домашни,книгите са им скучни...

Общи условия

Активация на акаунт