+18! Похвали и оплаквания.

• 40 852
  • 688
  •   1
Отговори
# 210
  • Сопот, Пловдив
Добре, че гърдите поради структурата си позволяват да се теглят в шепи.

Но за някои трябват мноооого големи шепи.  Laughing

# 211
  • ул. "Мечтание"
Ама и мъжките атрибути не са структурно невъзможни за теглене.  Whistling

Не знам защо, но когато прочетох този коментар визуализирах кантар от онези белите старите и в главата ми прозвуча: "Салама, Санчо-о-о, салама!"

hahaha hahaha hahaha

# 212
Не знам за члена, но има един италиански лаф за "пеперудката", че от употреба губи най-много по грам на всеки 100 години  Simple Smile Няма опасност да се изтърка  Twisted Evil

И къде отидоха митовете, че със секс се отслабва?

# 213
Не са митове, ама там точно с колко да отслабнеш.  Mr. Green Някак не я виждам като мастно депо.

Добре, че гърдите поради структурата си позволяват да се теглят в шепи.

Някои не позволяват!  Mr. Green

Ама и мъжките атрибути не са структурно невъзможни за теглене.  Whistling

Имах предвид, че е невъзможно да го изтеглиш "на ръка". По обясними причини.

Rois, за някои трябват няколко чифта шепи. Лошо няма.  Mr. Green

# 214
  • ул. "Мечтание"
 Peace
Но пък орехчетата може и на шепи да се теглят.  Laughing

# 215
Тук грамче, там грамче - важното е да се отслабва! Wink
Ама ако  от навсякъде обещават по грамче на 100 години - язък за барута!
За един гол кеф се хабим само. Wink

# 216
То се отслабва на други места, важното е онова да не се "изхабява"  Wink

Както е тръгнало аз нито грам няма да сваля тази вечер, най-много да ми се захабят пръстите от щракане по клавиатурата  Mr. Green Да видим утре какви статистики ще представят по-подозрително зачезналите тази вечер  Crazy

# 217
Мале, мале, как съм ви изтървала само. ooooh! Аз обичам тежки мъже, ама много тежки. Аз съм 45 кг и ми харесва да ми тежи. Имах един гаджок, който беше висок около 1.95 и към 100 кг. Ми няма такъв кеф. Никога не се е стоварвал върху мен. Обаче си е хубаво да си те мести с лекота и да няма " Уффффф, мръдни малко ". Имала съм и кльощавяк, ама към него ме избиваше много на майчински чувства. Laughing А сега за тези на химии, които са. Имах ужасна случка с едно гадже. Че му беше малка пишката, малка беше, ама в един момент пощуря да вдига с всичките му там химии. Не бяхме се виждали 3 седмици, аз лежа гола, а той застанал пред огледалото, гледа се, попипва се, възхищава си се и накрая се обръща и ми казва " Не мислиш ли, че трапецът ми не е съвсем изчистен все още? " #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Приятелят ми също е тежичък и ми харесва така. Като вземе да измършавява и му бутам чиниите с манджата.
А за красивите мунки, веднага се сещам за една приятелка, която ми вика " Еййй, не е мръднала, много ми е красива, пу, пу, да не й е уроки ". После и лично се уверих, че й е красива, толкова искаше да ми я покаже милата.

# 218
  • София
Станахте от постелите, а никоя не си признава колко санта се е оказал конецът!...  Crossing Arms Разводнявате темата с грамажи. А аз тук записки водя: кг/см; см/гр и по коледните купони ще внимавам много...  Mr. Green Може някоя да се е изхвърлила!  Mr. Green

# 219
  • До хладилника, който обичам
Станахте от постелите, а никоя не си признава колко санта се е оказал конецът!...  Crossing Arms Разводнявате темата с грамажи. А аз тук записки водя: кг/см; см/гр и по коледните купони ще внимавам много...  Mr. Green Може някоя да се е изхвърлила!  Mr. Green
Ще проверяваш лично или ще включиш рентгеновото зрение?

# 220
  • София
празнично пропускаме обикновенно.........може би довечера Rolling Eyes

# 221
  • Пазете Гор
Данните получени само с ролетка и конец няма да са достатъчно илюстративни.

За да облечем в числа споделените по-назад наблюдения ще трябва да ползвате още и:
-термометър
-твърдомер - ясно за какво
- оборотомер - и това ясно
- динамометричен показател - за сила на натиска
- военен пергел (внимателно!)  - за кривини и огъвки

# 222
Оооо, стана много сложно.
Аз мисля да светна лампата и да включа само окомера в действие.

# 223
Аз ще изключа лампи и очи и ще оставя само удоволствието, майната им на сантиметрите, и без това не ме бива в математиката и геометрията  Laughing

# 224
  • в сърцата на децата <3
Ама моля ви се, какви са тия рулетки? Там може да се измами! Твърдо ТЦ! Само това, което влиза в употреба се мери - т.е. око да види и ръка (по възможност две) да пипне  Laughing Laughing Laughing На моя му знам мярката отдавна, ами нямам с какво да измеря - двете длани една върху друга и остава малко от главичката. Перфектен ми е на размер, даже в някои пози ми идва в повече. Може пък и аз да съм твърде плитка...э  33uu

Общи условия

Активация на акаунт