+18! Похвали и оплаквания.

• 40 817
  • 688
  •   1
Отговори
# 240
...
Моят е в командировка ,може ли друг да меря Twisted Evil

че те другите са интересни Twisted Evil, на собствените какво да им мери човек Laughing

Дами, цолажът е важен, не се отклонявайте в дължини....За нея е важно да не е под15. Mr. Green

уф, само ме обърквате, какъв е този цолаж Mr. Green

не може ли просто да правим бурен секс Twisted Evil. на водопроводчик ще се обърна Laughing

# 241
Абадонке,Абадонке,ела да си видиш ''възрастните прудружители! JoyПрава си,че трябва да зачислят на дъщерите по 1 майка-мераклийка..... EmbarassedТя ще гепи кандидата за секс за себе си,  и дъщерята девствена ще си ходи. Joy Ама аз верно измислих нещо умно! newsm78 Joy

# 242
  • София
Тц, ще го пробва първо майката, та да е сигурна в "добрите му намерения", и тогава ще го допусне до дъщерята!  Wink

# 243
  • ул. "Мечтание"
Е па, тия дЯца да не сме ги заченали непорочно бре?!  Whistling или през дупката в чаршафа? (което почти се числи към "непорочно") Thinking  Mr. Green

# 244
  • в сърцата на децата <3
punky90,
малко си още, но ще порастнеш и ще разбереш, че секса не е измислен от тийнейджърите и не приключва със сключването на брак или раждането на дете. Като толкова си възмУтена, чий го дириш тука? Айде, има си тийн проблем за тая цел... Crossing Arms

# 245
Аз не видях възмущение в поста на пънки, а по-скоро ирония  Simple Smile

# 246
Споко де,тук споделяме всякакви мнения.Пишете си без мен,и без това трябва да ставам.Пънки е ''дух и къш.''/така ме гониха веднъж от друга тема/ Joy

# 247
Аз не разбирам за какво е точно темата... Laughing  
За обсъждане на мъжките достойнства ли? Или нещо в секса трябва да хвалим  Rolling Eyes  
За размера-мисля,че е от значение,но не голямо.Не говоря за крайностите,разбира се.  
Не съм спала с много мъже,по-малко от пръстите на едната ми ръка са.
Само един беше с малък,другите бяха големички...меко казано  Laughing  Особено първия...
Та като тръгнах с този с малкия(бившия ми,точно преди мъжът ми) в началото се чудих какво е туй нещо,такова малко.Реално е бил нормален,към малък,но аз не бях виждала и ми се струваше миниатюрен.
Голям коцкат беше мъжът,като котарак се увиваше.Много сексуален,мръсник...може би е компенсирал.
Но аз чувствах...ъаъаъа...празнота  Laughing  Сякаш нещо не достигаше.
После си хванах моя и всичко се върна на мястото си,въпреки че пък с голям боли понякога и си е трудничко,но някак го предпочитам пред празнотата.
Чувала съм за много фрапиращи случаи за малки пениси.Една мо беше споделила,че с два пръста го хваща ,като някоя писалка.

# 248

Но аз чувствах...ъаъаъа...празнота  Laughing  Сякаш нещо не достигаше.

hahaha Joy

# 249
  • София
Е, то и в ,,дух,,-ането има красота Laughingполезно било,образователно с нАучна цел.Пък и можеш да разбереш каква форма има.
Наскоро ме нарекоха ,,milf,, нищо не казах/щото не знаех какво е това,после проверих /МИЛФ значи mother I'd like to fuck - без да се фиксира възрастта, т.е. жената може да е на 20 - ако е майка, която събужда сексуален интерес към ползващия фразата, значи Е милфка! / Twisted Evilмного съм проста ей Grinningтърча веднага да се обиждам.Че то момчето просто търси секс Laughingна техния си език Mr. Green
Е за  похвали и оплаквания.Ето и аз се похвалих,ако го оразмеря и факти за таблицата ще има.

# 250
Абадонке,Абадонке,ела да си видиш ''възрастните прудружители! Joy
punky90, инфаркт щеше да ми докараш! Помислих, че госпожа баба Донка се е записала и в тази тема. Чакай да си плюя в пазвата.  Mr. Green

# 251
Много еректирала темата, бе, дами. Не мога да смогна!

# 252
Абадонке,Абадонке,ела да си видиш ''възрастните прудружители! JoyПрава си,че трябва да зачислят на дъщерите по 1 майка-мераклийка..... EmbarassedТя ще гепи кандидата за секс за себе си,  и дъщерята девствена ще си ходи. Joy Ама аз верно измислих нещо умно! newsm78 Joy

то навремето май това било и намерението на мъжете преди феминизма... придружителката да приема кандидатите, а дъщерята да остане девствена до първата брачна нощ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green тъй че топлата вода била измислена... но сега си я припомнихме къде е  Laughing Laughing Laughing

# 253
Ми именно! Не е до тежък/лек, а до ... технология. И 70 да е, като се пльосне съвсем, пак ще е неприятно.
Така си е. Моят рекорд е аз 58 кг, а той 126. Стартирахме като гаджета от 45/90, сега сме 50/112. Никакви проблеми Peace.

# 254
  • Варна
Eх, ССФ сън не спи, все мери и тегли, отмерва и пресмята. Mr. Green
Установи ли се победител Rolling Eyes Снимка, моля.

Общи условия

Активация на акаунт