+18! Похвали и оплаквания.

• 40 672
  • 688
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Подкрепям! Първото ми гадже беше под 175 и имаше...как да го кажа...трети крак....

# 391
Има 1 разказче на Уди Алън,в което героят,мозъчен хирург, си прави идеалната жена-взема мозъка на 1 умна и забавна своя приятелка и го и го сменя с мозъка на сексбомба,  и след като я получава идеалната...се влюбва...в плоска като дъска и дълга като върлина стюардеса. Laughing

Всичко е химия.
Това, което определят теоритично за идеалния мъж на мен не ми харесва. Друг е въпроса, че под влияние на медии, моди и т.н., човек може да си изгради изкуствен вкус, но после да го тресне със страшна сила истинската му природа Няма правила, важното е любов да има  Laughing

# 392
*Serendipity*, хахаха, нямаш проблем. ))))) при това са не само надарени, ами и интелигентни. )))))  Laughing

# 393
  • Другата България
останала е милата разочарована от вида на ''дудолината '' си  Blush

За първи път ли си я виждаш мари, Естел?  На снимка? А в огледало.....
Аз се разгледах на 6 годинки за първи път.....После ми стана навик.....
Joy Joy Joy ще се прехвърлям в темата за противобръчковите кремове......

До оргазъм няма как да ме накара да стигна  притежател на боздуган в гащите и чурка в мозъка

Има го и перфектния вариант, когато и в гащите и в мозъка е ок. )))
Има ли го наистина? Аз също не съм с много опит, но съм на друго мнение, къде от мой, къде от споделен такъв..... Outta Joint

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 20:20 от Merri_An

# 394
  • София, Младост 2
Какъвто ще да му е... ако мъжът е под 180 см височина, е силно невероятно да ме тресне физическо привличане, така че няма и да разбера какви са му другите сантиметри Crossing Arms Аз съм безнадеждна класика с мъжете - висок и мускулест, и по-масивен, типичен милитъри тип за мен Laughing Явно съм блондинка по душа, защото изваяната физика в 10 от 10 случая ми въздейства по-сексуално от интелекта Blush
Да уточня, говоря за истинска физика, не за лъскавите метросексуални момченца от фитнес-залите. Сега като се замисля обаче... наскоро ми се случи да попадна в компания с младеж, за който хич не успях да забележа, че беше около 175 см, просто компенсираше с невероятна физика и в добавка имаше лек говорен дефект, което мен ме възбужда побърква. Мъжът ми, който отлично ми познава вкуса, се скъса да ме подиграва hahaha

# 395
Merri_An, ами щом съм попадала на такива, явно се намират. ))))

hedra, е, понякога човек не знае какво изпуска. )
Аз пък по едри и високи мъже никога не съм залитала. )
Пък и като е нисък, не означава, че няма да е с добра фигура.

# 396
Нисък мъж не е просто определение, а диагноза. Виждала съм мъж, които си купува дрехи от детски магазини, но пенисът му стига до коленете.
Високите при мен са били с ниски в гащите. Що така?

# 397
Касита, ееее, не говорим за чак такива изключения....)
Мъж 165-170см, трудно би си купувал дрехи от детски магазин. ) Особено ако е физически развит и "здрав". )

# 398
  • Другата България

Щом дори в множествено число говориш значи наистина се намират.... hahaha аз не че се оплаквам, ама нали знаеш-винаги може повече Laughing

# 399

Щом дори в множествено число говориш значи наистина се намират.... hahaha аз не че се оплаквам, ама нали знаеш-винаги може повече Laughing

Е, може, така си е. )

# 400
  • Другата България

Не само при теб Peace Embarassed и една приятелка имам мъжа и 1,95, а казва, че е палечко долу......

# 401
Касита, ееее, не говорим за чак такива изключения....)
Мъж 165-170см, трудно би си купувал дрехи от детски магазин. ) Особено ако е физически развит и "здрав". )

Именно 168 беше. И половината дрехи ги купуваше в едни и същи магазини с 11-годишния си син.

# 402
  • # супернатурална #
Аз съм безнадеждна класика с мъжете - висок и мускулест, и по-масивен, типичен милитъри тип за мен Laughing Явно съм блондинка по душа, защото изваяната физика в 10 от 10 случая ми въздейства по-сексуално от интелекта Blush
Да уточня, говоря за истинска физика, не за лъскавите метросексуални момченца от фитнес-залите. Сега като се замисля обаче... наскоро ми се случи да попадна в компания с младеж, за който хич не успях да забележа, че беше около 175 см, просто компенсираше с невероятна физика и в добавка имаше лек говорен дефект, което мен ме възбужда побърква. Мъжът ми, който отлично ми познава вкуса, се скъса да ме подиграва hahaha

Ауу, с теб горе-долу сме на един акъл. Най-обичам висок и красив да ми "р"-ка или "с"-ка. Иначе не съм била привличана непременно от високи мъже, и ниски съм харесвала, само да не са ниски и слаби. Под нисък нямам предвид 1.65, тези нещо хич не ги отразявам.

Joy Joy Joy ще се прехвърлям в темата за противобръчковите кремове......

Няма нужда, всеки момент ще стигнем до саморъчно произведени противобръчкови, след толкова много мерене...  Joy

Единствения ми наистина висок мъж беше точно така, за съжаление. Много тъжна гледка  Tired

# 403
  • Варна
Какъвто ще да му е... ако мъжът е под 180 см височина, е силно невероятно да ме тресне физическо привличане, така че няма и да разбера какви са му другите сантиметри Crossing Arms Аз съм безнадеждна класика с мъжете - висок и мускулест, и по-масивен, типичен милитъри тип за мен Laughing Явно съм блондинка по душа, защото изваяната физика в 10 от 10 случая ми въздейства по-сексуално от интелекта Blush

Все едно са мои думи ...
Аз просто не мога да харесам нисък мъж и шанса да разбера какво има в гащите е равен на нула..

# 404
  • София
и какво сега, педя човек - лакът... брада ли стана?

Общи условия

Активация на акаунт