+18! Похвали и оплаквания.

• 40 666
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
Касита, ееее, този явно е бил и 50кила.
Не виждам как мъж, ще се навре в горна дреха за 11г. дете...

Andariel, абе има и педя човек, палец...брада. )))))

# 406
Ми то си има и такава приказка- ниския с големия, и високия с малкия, даже с жест с палец и показалец се демонстрира.

60-тина, Мирама. Мъжът ти нисък ли е?

# 407
  • София
Мирама,   bouquet

# 408
Касита, хахаха, нисък е, да. )))) ама дрехи не си купува от детските магазини. )))  Laughing

# 409
Касита, хахаха, нисък е, да. )))) ама дрехи не си купува от детските магазини. )))  Laughing

И за съм спокойна за моя, нисък е за едни, надарен за други....  Flutter

# 410
Нисък мъж не е просто определение, а диагноза. Виждала съм мъж, които си купува дрехи от детски магазини, но пенисът му стига до коленете.
Високите при мен са били с ниски в гащите. Що така?

Дали не е порсто оптическа илюзия  Thinking На 30 см. бедро и 15 см. ще стига почти до коляното, на бедро 50 см., 20 см. ще изглежда малък  Naughty

# 411
Касита, хахаха, нисък е, да. )))) ама дрехи не си купува от детските магазини. )))  Laughing

И за съм спокойна за моя, нисък е за едни, надарен за други....  Flutter

Поне няма опасност тези дето си падат по 180см. да ги налазят...)  Wink

# 412
Нисък мъж не е просто определение, а диагноза. Виждала съм мъж, които си купува дрехи от детски магазини, но пенисът му стига до коленете.
Високите при мен са били с ниски в гащите. Що така?

Дали не е порсто оптическа илюзия  Thinking На 30 см. бедро и 15 см. ще стига почти до коляното, на бедро 50 см., 20 см. ще изглежда малък  Naughty

Не, бе, не, почти удряше тридесетака. Ей, на честен кръст. Шанталчето нали го играе мутреса, да пита мъжа си за него, в тея среди си го назнайваха преди десетина години.

# 413
  • Варна
Ами аз чисто естетически не стоя добре до нисък мъж, височка съм Simple Smile
Размерите не мисля, обаче, че имат общо с ръста  Wink

# 414
  • Другата България
Ами аз чисто естетически не стоя добре до нисък мъж, височка съм Simple Smile
Размерите не мисля, обаче, че имат общо с ръста  Wink
Ами практиката го доказва, не знам дали физически се залага на мъж при раждането му колко да му е голям, нали и гените играят роля Rolling Eyes, но повечето жени го отбелязват като факт.

# 415
Веси @ , е аз не съм висока и може би за това и не залитам към толкова високи мъже. Но то и това пак няма много общо. )

# 416
Абе, гот си е да се увесиш на нечий врат с усещането, че си малка и крехка, но такъв ни бил късметът.  Simple Smile

# 417
  • София
Освен да е ген, няма какво друго да е. Едва ли зависи от средата или от това какво яде и пие или пък дали си дърпа пишката. Но за сметка на това винагижените ще се опитват да намерят някакви външни признаци, по които да прогнозират размера.

# 418
Andariel, знае ли човек, може съчми да си окача на.....докато е в къщи. )  Laughing

Никога не ми е и хрумвало дори да определям размер по външни белези. ) Обичам да се изненадвам. )  Laughing

# 419
  • Другата България
Освен да е ген, няма какво друго да е. Едва ли зависи от средата или от това какво яде и пие или пък дали си дърпа пишката. Но за сметка на това винагижените ще се опитват да намерят някакви външни признаци, по които да прогнозират размера.
Искаш да кажеш, че като набележиш обект му гледаш в цепките за преценка на размера? Rolling EyesТо други външни признаци май няма....имаше нещо за носа...май мъжете с голям нос били и с голям.....да не се бъркам само Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт