+18! Похвали и оплаквания.

• 40 675
  • 688
  •   1
Отговори
# 375

Е, то зависи от ръста, за 100-200 сантиметров мъж и на мен ми е определено поднормено под 75  Simple Smile

За 100 см едва ли.  Mr. Green Де да знам, по-добре слаб и висок, отколкото слаб и нисък, честно казано.  Laughing

# 376
  • София

То една розовка, една симетрия, ясни очертания.
Колко ми е акъла? Помолих моя да ме снима. Е, нямаше нищо общо с тази от нета.
Толкова ли ми е грозна?
Joy Joy JoyТи сериозно ли? Не е виц това? Joy Joy

А-ъ...Това не го разбрах нещо....

# 377
  • Burgas, Bulgaria
останала е милата разочарована от вида на ''дудолината '' си  Blush

# 378

Е, то зависи от ръста, за 100-200 сантиметров мъж и на мен ми е определено поднормено под 75  Simple Smile

За 100 см едва ли.  Mr. Green Де да знам, по-добре слаб и висок, отколкото слаб и нисък, честно казано.  Laughing

Бях написала 190 и рекох да го поправя на 180, ама явно съм щракнала нулата  Mr. Green

# 379
Ама виж как внушително изглежда.  Mr. Green

Повечето ми близки мъже са около 180-185 см, повечето са със сигурност под 80 кг и ми изглеждат съвсем нормално. Мъжът ми е извън нормите категорично, той трябва да е умрял според тукашните изисквания за здравословност.  hahaha Всъщност единственият, за когото се сещам от приятелския си кръг да е около това "средно" тегло, определено е едър. Сбъркани са ми критериите.  Laughing

# 380
А, то май не за здравословност ставаше дума, а за "вкус"  Laughing аз харесвам ниски мъже, 170-175, но и на тях 75 кг. стоят иделано.

# 381
  • София
останала е милата разочарована от вида на ''дудолината '' си  Blush

За първи път ли си я виждаш мари, Естел?  На снимка? А в огледало.....
Аз се разгледах на 6 годинки за първи път.....После ми стана навик.....

# 382
А, и здравословност се спомена.  hahaha

Даа, всичко е строго индивидуално. Хич не обичам набити. Тези пропорции направо ми идват дебели. Blush Колко е хубаво, че всякакви видове мъже подлежат на обичане!

# 383

Аз се разгледах на 6 годинки за първи път.....После ми стана навик.....
Laughing

един мъж трябва да има плътност - да не е шкембелия, и да не е с голям  задник.  гърчавите са ми като излезли от  освиенцим.

под 1,72 вече е към нисък. някак автоматично приемам, че и линийката там ще мери под педята Crazy/знам, знам, на ССф мъжете са все с над 20 см по линия и на педи/

# 384
*Serendipity*, грешни заключения. )))
Ръста няма общо с размера на члена. )
Познавам 2ма мъже, с ръст под 170см. и размер над 20см. )

# 385
Боже , тази тема ми е убягнала.
Все гледам навалица...

Имам се за жена с опит
До оргазъм няма как да ме накара да стигна  притежател на боздуган в гащите и чурка в мозъка

# 386

До оргазъм няма как да ме накара да стигна  притежател на боздуган в гащите и чурка в мозъка

Има го и перфектния вариант, когато и в гащите и в мозъка е ок. )))

# 387

Абслютно  Peace

# 388
Има 1 разказче на Уди Алън,в което героят,мозъчен хирург, си прави идеалната жена-взема мозъка на 1 умна и забавна своя приятелка и го и го сменя с мозъка на сексбомба,  и след като я получава идеалната...се влюбва...в плоска като дъска и дълга като върлина стюардеса. Laughing

# 389
*Serendipity*, грешни заключения. )))
Познавам 2ма мъже, с ръст под 170см. и размер над 20см. )

добре  Hug

аз съм жена с много скромен опит и нямам чак толкова познати Simple Smile

пс. дай ги тези мъже Laughing

Общи условия

Активация на акаунт