+18! Похвали и оплаквания.

• 40 692
  • 688
  •   1
Отговори
# 360

Я извадете шивашкия метър и пак погледнете добре колко са 18 - 20 см. Mr. Green

Аз ползвах линийката, показана от съфорумка в другата тема и според нея направих изчисленията си.

И линийките ли си менкате  Joy

# 361

това е форум за взаимопомощ, трябва да си услужваме  Twisted Evil

какво ли се крие зад   -  малко над средния размер  newsm78

22 Thinking

# 362
  • в сърцата на децата <3
Стига де, една нормална женска педя е 18-19 сантиметра. ДОРИ толкова ли да не им е голям на мъжете, че се съмнявате? Според скромния ми опит би трябвало да е точна статистиката.

# 363
  • Сопот, Пловдив
Аз не съм гласувала поради липса на обект за измерване, но резултатите в анкетата отговарят горе-долу процентно на това, на което аз съм попадала.

# 364

Mr. Green Ми близки сме си, приятел в нужда се познава и тъй нататък.

# 365
  • Ænima/Albuquerque
Бе казах ви вече - шивашки метър! Губите ценни сантиметри!
Ей, ма сте твърдоглави! И после ни излиза име, че не знаем колко са двайсе санта.  Crossing Arms

# 366
 Joy

О, пропуснах да направя едно уточнение във връзка с цитираното изказване на Азис за "незараснала рана". При цялото ми превелико уважение към тая неземно талантлива личност, изразът е на Стивън Кинг.  bowuu

# 367
Хм, поучудена съм от категоричните изисквания на мнозинството за минимални килограми. Винаги, при всякакви обстоятелства бих предпочела кльощав пред шкембелия. И да, понякога ръбят кокалите, ама не е неприятно.  Mr. Green Да не говорим, че има разни видове "слабина" - не всички много слаби мъже приличат на закачалки...

Мен слаб мъж просто не ме привлича сексуално. Нямам обяснение. Допадат ми както се казват "набити" мъже.
Естествено и другата крайност не е за избор. Но около нормата или с 10-тина 15 отгоре е ок.

# 368
  • София/Горна Оряховица
Гледам, и актуална бестселърна литература не четете по въпроса, дами Naughty Който е чел 50 нюанса сиво, знае какво става, като си сложиш любовни топчета в пеперудката Joy Mr. Green

А с малко старание изнудвате даже милото да ви купи  Blush .

Гласувах в анкетата  Whistling  .

# 369
  • До хладилника, който обичам
Но около нормата или с 10-тина 15 отгоре е ок.
Притесних се за момент, че говориш за други мерки, където 10 или 15 отгоре си е материал за цял нов.

# 370
Мен слаб мъж просто не ме привлича сексуално. Нямам обяснение. Допадат ми както се казват "набити" мъже.
Естествено и другата крайност не е за избор. Но около нормата или с 10-тина 15 отгоре е ок.

Нормално, въпрос на вкус. Има жени, които ги привличат шкембенцата даже. По-скоро ме учуди това, че горе-долу всичко под 75-80 кила биде определено като поднормено, пък далеч не е.  Laughing

# 371
А как се диша под 100 кг?
Както и под 70 - към края доста учестено  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Почнах да ви чета отзад напред. Ох, вече и бръчки ми се появиха!

# 372
Но около нормата или с 10-тина 15 отгоре е ок.
Притесних се за момент, че говориш за други мерки, където 10 или 15 отгоре си е материал за цял нов.

Ахахахаха  Joy

По-скоро ме учуди това, че горе-долу всичко под 75-80 кила биде определено като поднормено, пък далеч не е.  Laughing

Е, то зависи от ръста, за 180-200 сантиметров мъж и на мен ми е определено поднормено под 75  Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 18:59 от Не се сърди, човече

# 373
  • Burgas, Bulgaria
мухахаххха
довечера ще си напиша домашното с една линийка , само да не ме помислят за тотално изтрещяла ,но ще се оправдая с хормоналната буря след раждането  Crazy

# 374
  • Другата България

То една розовка, една симетрия, ясни очертания.
Колко ми е акъла? Помолих моя да ме снима. Е, нямаше нищо общо с тази от нета.
Толкова ли ми е грозна?
Joy Joy JoyТи сериозно ли? Не е виц това? Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт