+18! Похвали и оплаквания.

• 40 699
  • 688
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • # супернатурална #
Анкетата е абсолютно дискриминационна и показва моногамието на създателя й, което други не упражняват!  Naughty

Ее, ще отговаряте само за законния. Иначе ще се компрометира изследването. Другия/другите жените им да ги отчитат.
Резултатите обаче са обнадеждаващи-и да кривна вероятността остана доволна не е малка  Laughing

# 347
Права сте, Краули, права сте! Може един да го отчитат така десет и да се манипулира анкетата!
Става ясно, че пишките са преобладаващата част от пенисите в страната

# 348
  • София, Младост 2
hahaha
Ама и на жената нищо и  Whistling

Разрових за тези яйца и гугъл ме прати разбира се в бгмамма. Попаднах на тази тема
 Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! и в контекста на обсъжданото ми увисна ченето. 13 теми по темата  Shocked Чак като се зачетох разбрах, че се има съвсем друго предвид  Joy

Добре де, тези яйца не предизвикват ли О? Малко неудобно, някак си  Rolling Eyes

Гледам, и актуална бестселърна литература не четете по въпроса, дами Naughty Който е чел 50 нюанса сиво, знае какво става, като си сложиш любовни топчета в пеперудката Joy Mr. Green

Предполагам, че можеш да се докараш до оргазъм с яйцата - ако знаеш добре как да ги движиш, ако много се съсредоточиш и ако си помогнеш с фантазиране... може да стане доста лесно Whistling Ако нищо не правиш, усещането е по-скоро леко възбуждащо и просто ти насочва мислите в правилната посока Laughing

# 349
Амиии...ъъъ... и трите едновременно ли се ползват ?  Тогава *Serendipity* правилно го държи във витринка- чака си другите две.

# 350
Като гледам отговорите в анкетата и паркирането на автомобили в моловете... явно"негърските номера" още вървят.  Joy Joy Joy

# 351
Моичкия с прискърбие съобщил на приятели, че са ме резнали и един го потупал по рамото и казал "И по добре за теб" Mr. Green

Кое му е по-добрето - че си станала по-широка ли  Shocked
Не бре, че не съм станала по-широка. Не родих нормално в крайна сметка, а секцио. Мъже иди ги разбери.

# 352
  • # супернатурална #
Като гледам отговорите в анкетата и паркирането на автомобили в моловете... явно"негърските номера" още вървят.  Joy Joy Joy

Аа, като те лъзнат два-три пъти, че еййй толкова са 20 сантиметра, следствие на което колата ти целуне друга кола...или стена, се научаваш да вярваш не на очите си, а на ролетката  Naughty

# 353
Не мога да се включа адекватно, ама гласувах. Ползвала съм ръце при измерването.

# 354
  • Бургас
Kak съм изтървала тази весела тема досега  Mr. Green
Гласувах  Whistling

# 355
Напомня ми на един колега в университета, който казваше, че недолюбената жена била като недоклан звяр. Не знам от опит ли говореше Simple Smile

Не го ли знаете лафа "По-добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена" Twisted Evil

# 356
  • София
Трябва ми опция за два отговора Mr. Green

# 357
  • София
Ако е възможно да обобщим резултатите от двете теми, бг-мамите губят девствеността си предимно пълнолетни, педимно в установените от закона граници, бг-татковците са "прилично" към "презадоволително" надарени. Оплаквания да не чувам повече. Laughing

# 358
Честно казано, според мен анкетата не отразява реалната ситуация  Naughty То бива, бива, но излиза, че повече от половината мъже са супер надарени...  newsm78
Я извадете шивашкия метър и пак погледнете добре колко са 18 - 20 см, на не говорим за над 23  Mr. Green

# 359
Хм, поучудена съм от категоричните изисквания на мнозинството за минимални килограми. Винаги, при всякакви обстоятелства бих предпочела кльощав пред шкембелия. И да, понякога ръбят кокалите, ама не е неприятно.  Mr. Green Да не говорим, че има разни видове "слабина" - не всички много слаби мъже приличат на закачалки.

Я извадете шивашкия метър и пак погледнете добре колко са 18 - 20 см. Mr. Green

Аз ползвах линийката, показана от съфорумка в другата тема и според нея направих изчисленията си.

Общи условия

Активация на акаунт