+18! Похвали и оплаквания.

• 40 454
  • 688
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Няма много за оглеждане напоследък  Tired Whistling

Tired Face

тотално съм сломена .......
дано поне размерите им са добри  Laughing

# 481
  • София/Горна Оряховица
Аааа, в 12h да се вдигам аз от Траката, че да ходя до града  Crossing Arms . Не стига, че на светло навигацията ми два пъти отказа, ми в тъмното шанс нямам направо  Laughing .

Следобед отивам на едно коктейлче и ще оглеждам по плажа  Whistling . Гларусите де  Mr. Green .

Да не спамя съвсем: и аз съм визуално насочена. Не че отказвам да си говорим за неохегелианство, ама друго си е  Flutter . Харесвам и мъжки ръце, все си ги представям върху мене. Заради това и харесвам мъже с големи ръце, да ме хване, пък да е сигурен захвата. А и нали и от там закономерности имало  Laughing .

Впрочем, веднъж заменях някакви маратонки на миУото в един магазин - взимах по-големия номер. Продавачката много сладко се подсмихваше и се закачаше с едни подмятания - "Хъм, голям мъж!".

# 482
 ooooh!Краули,тоз хич не ми харесва.Вкусове.Не го знам кой е.

# 483
  • # супернатурална #
 Crossing Arms Няма да го гледате тогава  hahaha

# 484
  • София/Горна Оряховица

Целия си е твой пък  Laughing .

# 485
  • # супернатурална #
 smile3521

# 486
  • Сопот, Пловдив
Мъж под 185 см. съм нямала... Не мога да погледна либовно никой нисък мъж, аз самата съм 175 см...

Аз пък съм 180см и съм имала мъж даже под 175  Crazy . Не че не предпочитам високи, ама ако някой ме грабне с нещо друго, ръста не ми пречи.  Mr. Green

# 487
  • Варна

eто за сладки сънища, и размера ми се вижда добър  Laughing

# 488
Хайде и от мен нещо - на какво да наблягате в менюто утре  Flutter

# 489
 Еее, Роис, ти си с манекенска височина. И аз не мога да се оплача де... за моите 170. Става.
С мъж по-дребен от 185 не съм била. Няма и да бъда. Не че не ме привличат /ееех, Пачино на младини/, ама не е за мен.
Баща ми е 182-3 и за мен си е направо нисък. Blush Mr. Green
Бившият ми е 188х17, тъмнокос с дълбоки тъмни очи /понякога ми идва да му скоча, нищо, че е бивш Mr. Green/, настоящият го бие с 190х18, светъл, но не рус. Sunglasses
И за мен един мъж трябва да има добре развити рамена и като цяло, тяло. Май не съм много-много по русите, бозави, синеоки. Не е ли да има някои властни тъмни, загадъчни очи...тц. Аз съм светла и сама по себе си съм си достатъчна. Mr. Green Не знам на какво се дължи, но прасците на мъжа ми са съвсем малко по-големи от моите, а моите са много слаби. Трудно си намирам ботуши. Странна работа. Thinking Blush

# 490
  • Сопот, Пловдив
Еее, Роис, ти си с манекенска височина.

Височина -да, но за другото не питай.  Laughing Често забелязвам в разговор, че като описвам някой мъж и кажа, че не е много висок, всички се чудят и възклицават, че си бил висок човека Grinning .

# 491
  • София, Младост 2
Не съм гледала обаче съдържание на деколтето  newsm78 . Мога само да погледна надолу де  Laughing

Аз пък имам професионално изкривяване и жените несъзнателно първо в деколтето ги гледам, защото контактите ми с жени най-често оттам започват Mr. Green И после - в краката и в косата, красивите коси са ми много привлекателни Grinning

Иначе и аз като повечето - харесвам тъмнокоси и по-смугли мъже (високи, масивни и мускулести вече го разбрахте Mr. Green), но личният е по-различен - висок, но със сухата издължена физика на плувец, т.е. е мускулест, но не масивен, и освен това е светъл и синеок и две синеоки деца ми направи Joy Висок е 183 см - аз съм миньонка 160 см, перфектен ми е. И винаги съм обожавала това, че трябва да се изправям на пръсти, за да си целувам мъжете Laughing

# 492
  • До хладилника, който обичам
Височина -да, но за другото не питай.  Laughing Често забелязвам в разговор, че като описвам някой мъж и кажа, че не е много висок, всички се чудят и възклицават, че си бил висок човека Grinning .

Нормално, аз като заглеждам мъже над 1,85, също смятам това за нормален среден ръст, нищо че го гледам от 1,60 и идва доста над мен. Сестра ми е 1,54 и като ни представяше мъжа си по телефона преди време, почна с "по-висок е от мен". Умрях да се хиля, преди да успея да й отвърна, "че те всички са по-високи от теб". Малко е присмял се хърбел на щърбел, но все пак дори аз съм по-висока от нея Simple Smile

Външният вид е важен. Може да не съм излизала само с високи и атлетични, но и ниските са били с горе-долу хармонично тяло. Понеже съм много придирчива и трудно пристъпвам към сериозна връзка, в обсъжданата област нямам твърде разнообразен опит (това е тема за друга тема обаче), и говоря за тялото без да броим всички части; но като ви чета, съм налучквала добре в избора.

За жените, когато харесвам някоя по външен вид, също предпочитам тези с нормално сложено, добре развито тяло - среден бюст и нормално изразен ханш с по-тънка талия с добре оформени, без да са слаби, крака.

# 493

Целия си е твой пък  Laughing .

Краули, това си го татуирай на д-то, ако обичаш.  Mr. Green

На въпроса за ръст/размер - веднъж 192/21-22 и веднъж 180/21. Под "веднъж" нямам предвид еднократно, де.  Laughing Онзи с малкия, но техничен беше нисичък, другият нисък мъж в живота ми беше златната среда. Изобщо никаква връзка не намирам между ръста и размера.

# 494
  • # супернатурална #
Може. Нещо от рода на "Целият мой, но не само той"   Mr. Green

Пуци, направо ми възвърна вярата във високите.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт