+18! Похвали и оплаквания.

• 40 377
  • 688
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм изпитвала вагинален, ама не съм раждала. После още по-хубаво ли става? Кажете да, моля  Laughing

# 616
Касита....бих казала, че процента жени, които ще изпитват вагинален оргазъм, зависи до голяма степен от майсторлъка на мъжа. ))))
Май не. Зависи си от жената... Whistling

# 617
Верно,че ескалейт... Simple Smile

# 618
  • Другата България
Касита....бих казала, че процента жени, които ще изпитват вагинален оргазъм, зависи до голяма степен от майсторлъка на мъжа. )))) другото са...глупости и статистики. )
За пореден път съм съгласна! Peaceот жената кое по-точно зависи? Thinking

# 619
Аз съм изпитвала вагинален, ама не съм раждала. После още по-хубаво ли става? Кажете да, моля  Laughing

То зависи какво е раждането. )
При мен със секцио, нищо не се промени. )

Бижу...абе едва ли е само до жената. Аз до Х-години не знаех какво е вагинален оргазъм....после с подходящ партньор разбрах...и...за нищо не бих заменила това, с друг тип оргазъм. )

# 620
  • Другата България

То зависи какво е раждането. )
При мен със секцио, нищо не се промени. )

При мен нормално раждане - също.

# 621
  • Kопенхаген
Аз нямам вагинални оргазми. Embarassed

Хм... а секс правите ли?  newsm78

# 622
 JoyПравим,правим.

# 623
  • Kопенхаген
Тогава лИбовната писалка да не би да е къса?  newsm78

# 624
Бижу...абе едва ли е само до жената. Аз до Х-години не знаех какво е вагинален оргазъм....после с подходящ партньор разбрах...и...за нищо не бих заменила това, с друг тип оргазъм. )
Ми не знам. Аз се сдобих за първи път с такъв оргазъм с един определен мъж, и от тогава все си го имам, а пък след него имаше и други мъже... Thinking Този ме отпуши ли, що ли? Joy

# 625
  • Другата България
Аз нямам вагинални оргазми. Embarassed

Хм... а секс правите ли?  newsm78
Е тя жената спомена за клиторните, не че са .....лоши Embarassed /не намерих по-точна дума за момента/, ама само с тях...знам ли.... newsm78
дали да не пуснем тема за оргазмите Laughing

# 626

Правете по-често. )))))

Бижу, е то и при мен така се случи. Но след него....не се е получавало с всеки и винаги. ) Не че го и очаквам де...

# 627
Помпадур,аз може да съм смотаничка, ама мъжо е бог,не е от това.Размера му е в другата крайност. ooooh!Много се притесних,няма да пиша повече.

# 628
Наскоро си говорих с позната за скруит - оргазъм. На някой от тук случвало му се ?

# 629
  • Ænima/Albuquerque
К'во?

Общи условия

Активация на акаунт