+18! Похвали и оплаквания.

• 40 774
  • 688
  •   1
Отговори
# 285
E, вие още малко и химичен анализ ще искате.

# 286
Не, бе Анди - може да е и по скала за твърдост - тръгва от мушмула и стига до краставица  Joy

Нино, може да категоризираме по сладко-солен признак.  Flutter

# 287
  • София
подвижност на сперматозоидите и максимално време на ерекция, колко шапки може да задържи...

Аха, вдянах го това за зарзаватите!  Grinning

# 288
Ааа, ама шапките бомбета ли са, сомбреро..?? Mr. Green

# 289
  • До хладилника, който обичам
Еее, нали броди слух, даже потвърден, че ако се яде един плод дълго време - 2-3 седмици - добива плодов вкус продуктът. Не е неоправдано това за вкусовата класация.

# 290
  • София

Направо гири, мен ако питаш, да не се ограничаваме с някакви си шапки!

# 291
Не Шапка -идиотка  Mr. Green

# 292
  • София, Младост 2
Вкусово, дами, вкусово определение липсва в класацията.
На затруднените - може и плодово-зелечуков аналог да използват.  Crazy

Демек, сега ще правим преброяване кой плюе и кой гълта ли Joy

# 293
Някой няма ли да пусне анкета за размерите?  Wink

Аз пък намерих един много интересен документален филм в колибка, http://kolibka.com/smf/index.php?topic=4587.0
Можете да видите гол най-надареният мъж на света, с 34 сантиметров пенис. Такъв женчо изглежда с дрехи. Среден ръст, леко пухкав, носи едва 43 номер обувки... Джон Фалкон се казва:

# 294
Демек, сега ще правим преброяване кой плюе и кой гълта ли Joy

Тук неизменно ще се стигне до прехвалените козметични качества на съответния екстракт.  Laughing

# 295
Мили дами - госпожички и лелки,
Член девети, х@й десети гласи: жена с меки цици не може да претендира за голям и надървен х@й
Та, изхождайки от това непоклатимо правило можем да заключим, че най-важната характеристика, която трябва да притежава всеки един МПО е ТВЪРДОСТ за определен срок от време.
Всичко останало е маловажно. Никоя от тук списващите не може да докаже, че не е произлязла от крив, нюню или "грозен", но със сигурност е бил твърд.
И ако все още се чувствате непълно задоволени е време да постегнете малките госпожички, защото при вас са мускулите.
Относно красотата - женското лице винаги изглежда с една идея по-красиво съчетано с фалос

Благодаря за вниманието!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 22:30 от Ghost

# 296
  • София
Жлъч ли усещам в горния коментар? Laughing
Тоест ние да тренираме, за да помогнем на малките пишки да уплътнят празнините?

# 297
Те някои не са уплътнили добре и девствена (по смътни спомени от тази или предходната тема).  Mr. Green

# 298
Твърдост, твърдост, господине, и с мек, е полумек де, се пръква поколение.

# 299
За твърдост отдавна си има скала, а именно - скалата на МООС. И тук, както при бижутата, трябва да се търси диамантът.
Което ми напомня, че към класификцият на Dona, трябва да се добавят още един-два вида: Омърлиушения, този, за чиято ерекция трябват непрестанни усилия и пак резутатът е твърде незадоволителен. На всичкото отгоре после трябва да го уверяваш, че всичко е било наред и да го прегръщаш.
И неговият антипод - Сръчко, който е винаги готов за повторка и потретка и дори - досаден.
пп: айдееее, пак дребнопишковците се засегнаха! Ми и твърд да е, ако е от типа "телбод" (справка - Dona), за какво ми е?

Общи условия

Активация на акаунт