+18! Похвали и оплаквания.

• 40 613
  • 688
  •   1
Отговори
# 435
  • # супернатурална #
Това с ръста е наистина любопитно. Хрумна ми да помолим 12-те дами, които са гласували в анкетата в графа 21-23 см. да споделят какъв е ръстът на мъжете им.  Peace

Може и да не са само гласувалите, а и тези, които са се ... срещали с такъв. Даже и други  белези да се опишат. Жертвам се за науката  Tired  - 1.70, доста напорист, лидер, склонен към оплешивяване  Laughing

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 21:43 от Г. Краули

# 436
Колко точно е 0,28 пъти? Да вкара 5 см ли?

# 437
Колко точно е 0,28 пъти? Да вкара 5 см ли?

Тццц, да го тласне на 2.8см. ))))  Laughing

# 438
Мда, ще премерим 2,8 см, ще го отбележим на органа и той строго ще следи да не влиза повече.  Laughing

# 439
Цитат
Наскоро излезе проучване, че хората, чиито спални са предимно в лилаво, правят секс повече от другите.
Нашата е в лилаво пък не съм забелязала подобно нещо Mr. Green А то всъщност колко правят другите newsm78

# 440
Това с ръста е наистина любопитно. Хрумна ми да помолим 12-те дами, които са гласували в анкетата в графа 21-23 см. да споделят какъв е ръстът на мъжете им.  Peace

Може и да не са само гласувалите, а и тези, които са се ... срещали с такъв. Даже и други  белези да се опишат. Жертвам се за науката  Tired  - 1.70, доста напорист, лидер, склонен към оплешивяване  Laughing

Спортен тип, жилест, атлетичен, около 1,80 висок, около 80 кг., зелени очи, правилно лице, тънък нос.

# 441
  • До хладилника, който обичам
А то всъщност колко правят другите newsm78
0.28 пъти на ден.

# 442
Мда, ще премерим 2,8 см, ще го отбележим на органа и той строго ще следи да не влиза повече.  Laughing

Ми така де, нали всичко трябва да е усреднено...)))))

# 443
  • Другата България

А, я не се правете, да не би само в големите честни очи да сте ги гледали мъжете?  hahaha
(след обвързването ССФ чуждо не поглежда, камо ли да барва, нали)

Всичко си се оглежда на един мъж както си му е реда - предник, задник, бицепси, трицепси, после характер, акъл и так далее. Но си е абсолютен факт, че жените оглеждат също - просто умеят да го прикриват по-добре от мъжете.
О, аз си признавам че ги оглеждам, просто исках да знам има ли и други като мен. Wink

# 444
Мда, ще премерим 2,8 см, ще го отбележим на органа и той строго ще следи да не влиза повече.  Laughing

абе, х*й рамене има ли, че да влиза само донякъде newsm78

О, аз си признавам че ги оглеждам, просто исках да знам има ли и други като мен. Wink

непрекъснато Laughing

# 445
  • # супернатурална #
В редките случаи, когато нещо ми хване окото (щото този от подписа ми много ми е вдигнал летвата) и аз оглеждам. Обаче под страх да не си засечем погледите и да го приеме за покана, че после как ще отказвам  Mr. Green

# 446
Хмм, случвало се е няколко пъти да оглеждам мъже. ) Но....винаги съм била с придружител. )

# 447
  • София
Според мен женският оргазъм е страничен продукт от общия клетъчен слой, от който произхождат мъжките и женските полови органи при развитието на ембриона. Никакво омаломощаване и прочие. Дори биих казала, че в древни времена е трябвало мъжете да дебнат и да действат бързо, докато не ги е застигнала някаква опасност отнякъде или конкурент. Ехей, кога време за любовни игрички, търпение и прочие, това са културни лигавщини, не биологични! На всичко отгоре на човешките женски не им личи кога са в овулация, т-е- няма точни признаци на раззгонване, затова на когото се навие набързо и да се действа бързо, докато не се е отказала.

# 448
По повод женският оргазъм, наскоро гледах научно популярно предаване за това. Но...всичко беше в сферата на теориите и до днес не е открито защо, как се получава и т.н. ) Но пък бяха интересни различните теории и коментари на всякакви хора, и медицински лица и учени и т.н.)

Абе...важното е да го има, хич не ми дреме защо и как...)  Laughing

# 449
Тая тема много полезна за мен.Не със сексуалните описания,а като опознаване на жените. Wink

Общи условия

Активация на акаунт