+18! Похвали и оплаквания.

• 40 596
  • 688
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Освен висок над 1.80, широкоплещест, демек поне 80 кила, трябва и да е гологлав 1-2 номер. Ако прозира и някой белег на главата... Flutter
И аз не избирам с ума явно. Поне на първо четене. Laughing

Пънки, да не си мъж?

# 451
Освен висок над 1.80, широкоплещест, демек поне 80 кила, трябва и да е гологлав 1-2 номер.

Аз и ти не бива да излизаме заедно на бар. Ще сме си конкуренция.

# 452
В друга тема ми казаха ''злобна лелка'' newsm78,сега мъж. JoyОще невъзпитана,тъпа,разглезена,инфантил...Днес май ми стига ''форумна кариера''-както вика мъжа ми. Laughing

# 453
  • Варна
Абе кой избира с ума, в последствие идват разни мисли за и против..Първото е химия, усещане че го искаш този мъж, привлича те.После идват другите мисли, които може да те спрат или не...
Но да ви кажа размер над  17-18 см. за мен би дал повече задръжки в секса от колкото удоволствия, та не знам какво му е привлекателно толкова на един 23 см пенис.. Rolling Eyes

# 454
  • София
А, Октопод, и аз се зачислявам към оборудваните, само плакна очо.

За свръхнадарените обясняваха в другата тема, че не се вкарвал целия инструмент. Освен по метода на Естел с отбелязването докъде може. Thinking

# 455
  • Варна
Освен по метода на Естел с отбелязването докъде може. Thinking
OMG  Laughing
ами не, мерси , не ми трябва такъв над 20 см, не ми се струва секси изобщо дори.Като някакъв проблем дори го виждам.

# 456
  • Луната ни пази
Това с ръста е наистина любопитно. Хрумна ми да помолим 12-те дами, които са гласували в анкетата в графа 21-23 см. да споделят какъв е ръстът на мъжете им.  Peace
Аз гласувах с 18- 20 см. Висок е 182 см. Тъмнокос, тъмноок, не много едър. По принцип такива си ги харесвам по принцип. Сегашния не прави изключение.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 23:01 от Meg Noav

# 457
  • София, Младост 2
А то всъщност колко правят другите newsm78
0.28 пъти на ден.

Ако обичате, да не слагате всички в средностатистическия кюп Crossing Arms Другите не ви знам колко секс правите, но за мен тая сметка не вАжи Crossing Arms Naughty

Иначе мъже оглеждам всякак, и то не съм особено дискретна, защото рядко ми се случва наистина да се загледам. И тогава гледам така, че обикновено човекът почва да се притеснява Mr. Green Ама... само гледам Blush

А вие обсъждате ли си с мъжете други мъже или жени? Ние с мъжа ми много се забавляваме, и даже си посочваме, като видим нещо, което знаем, че другият би оценил Grinning

# 458
И ние обсъждаме, посочваме, разглеждаме, критикуваме и се прехласваме дружно. Рядко не достигаме до консенсус... И рядко сме без слънчеви очила в теси моменти.  Sunglasses

# 459
Изписаха се вече над 30 страници, а никой не спомена за лабиапластиката...

# 460
  • София/Горна Оряховица
Щом се води статистика, ей на, отчет давам: 15-17см, 180см, след охранване от моя страна и малко фитнес е заветните 85кг. Хич не ми тежи  Whistling .

А за оглеждането, в началото на темата, си признах, че гледам. Ама като че ли на пазар съм тръгнала  Crazy .
Хич не ми и пука. Те може да ми гледат деколтето, пък аз да не мога един пакет да огледам и оценя  Crossing Arms !?

# 461
И аз с бившите ми така съм правила. Обсъждахме заедно. Аз пред тях съм се заглеждала и те пред мен. Тука все гледам по мъже над 180 см си падате. Аз най много до 175 ги харесвам. Не знам защо , но никога не съм харесвала високи и много мускулести мъже. Предпочитам средните на височина , със стегнато тяло , по мургави. Най - много ме побъркват плътните устни в мъжа.

# 462
  • София/Горна Оряховица
Ух, как няма да ги гледам над 180см. Че като сложа един ток, даже над сегашния стърча  ooooh! . А се нямам за висока  Crossing Arms .

Неосъществената ми любов е младеж 190см, синеок, русокос, носеше ме на гръб без да ме усеща. Достойнство - по форумски стандарт. Ама бях млада, уплаших се баш от туй достойнство  Whistling . Това е един много неосъществен опит за дефлорацията ми  Blush

А иначе като ги гледам чуждите мъже - все тъмнокоси и смугли ми хващат окото. А моите - все руси и бели си ги намирам  Crazy .

# 463
Аз на 175см и с 10 см ток някак не мога да се загледам фронтално с мъж под 185см. Дали съм изпуснала много Thinking  може би и няма да разбера.
Борянче, спокойно и аз уж харесвам тъмнокоси и синеоки, ама си имам един светлокос и зеленоок.

# 464
  • # супернатурална #
Не знам къде ги виждате тези мъже, по които да се прехласвате  Laughing Аз май повече по жени се зазяпвам, и винаги показвам, ако е с големи гърди. Не че не ги е видял преди мен, де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт