Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Ох, май ще си забраня да гледам  новини . Гледах репортажа за бебенцето и така сгънах, че още ми са насълзени очите  smile3518

Vasilena_p Честита рожба   bouquet

# 241
Честит празник!

Честито и на мама Василена!

eva_82 и matzko имат ли вестителки? и някой има ли новини от F.a.t.e.?

# 242
Анхелка, добре завърнала се у дома!  Hug С нетърпение чакаме разказ за раждането и първите дни с бебешока! Ако имаш въпроси или проблеми с кърменето, пиши тук в темата в червено с големи букви към ЛЛЛ, веднага се отзовават и дават чудесни съвети! Дано всичко да ви е наред  Hug
Сентекс, през голям ужас и болка минаваш. Не можеш ли да викнеш вкъщи консултант по кърмене, за да ти помогне с проблемите с гърдите на място? Една приятелка така много се измъчи и консултант и помогна и даже още си кърми, почти 2 години вече, проблемите останаха далеч назад в миналото. Пожелавам ти всичко да се оправи по-бързо при теб  Hug
За лющенето на кожата и появата на ситни пъпчици - чела съм, че и двете са напълно нормални и не налагат никакво мазане с нещо специално, тоест физиология е, не е патология  Peace

# 243
Честита дъщеричка на мама Василена!!! Да е жива и здрава малката Ева и да има едно прекрасно и безгрижно детство!!!  newsm51  ylinfant baloni

# 244
  • София
Честито на мама Vasilena_p

# 245
Да е честита и добре дошла малката Ева на мама Vasilena_P!

monika21  Hug Hug

Пипи  Crazy зор давам, ама явно й е малко! Иначе и аз съм готова сама да си направя всичко - само да тръгне Simple Smile

Agira  Praynig Hug Whistling както вика Мели - да фащаме ММ и докато тръгне. Аз изкарах 2 часа и половина в разходка.... и чакането продължава
francheskasweet в тина киркова можеш да отидеш и там да ти направят запис

anghella радвам се, че се включи - чакаме да разкажеш!

# 246
аз се зазяпах в друга новина:
http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/sanitarka-iznudva-rodilka-do … zhdala.html#video

... както вика Мели - да фащаме ММ и докато тръгне. Аз изкарах 2 часа и половина в разходка.... и чакането продължава
явно не за разходка и чАкане трябва да се хваща
А моя пак заби на работа...  Crossing Arms

# 247
vasilena_p,честита ти радост!Да е здрава,обичана и с много късмет! newsm51 newsm51 newsm51

anghella,добре си се завърнала,чакаме разказче! Hug

# 248
Честита дъщеричка на мама vasilena_p.Нека да е хубавица,жизнерадостна умница,цял живот да е щастлива,грижи да не ви създава,само радост да дарява и момците да пленява!/size]

# 249
Честита мома на мама Vaielna_p!   bouquet

Августа, май само с това чАкане не съм пробвала, но то там е по обективни причини.  Laughing

Франчи, Скай е права - не мен АГ-то никога не ми е замервала тонове. Само пуска доплер в последните месеци и проверяваше пулса. За пръв път ми замериха тонове като отидох специално на преглед за това.

Ариел, на теб колко дни ти казаха да чакаш? На мен ми отпуснаха 5 дни след термина.  newsm78

# 250
  • shumen
Момичета,ходих на очен и той препоръча секцио.Моята гинеколожка иска да е нормално,но никой не се наема,а тя не изражда.
За доктора засега се отказахме,момичета.Оказа се,че явно иска парите и да замине на почивка.В Понеделник имаме уговорка с друг лекар и ще видим.В началото мислихме да е който се случи на смяна,но малко ме е страх на кого ще попадна така.Май останаха много малко кадърни лекари.Всичко е едни млади и незнам колко знаят.
Честит син на Миленка.Да е жив и здрав и много да ги радва.
Честита дъщеричка на мама Василена.Да е жива и здрава и много да ги радва.
Лъки,сменяй  ми щъркела със син.Май наистина ще е момче.

# 251
Все в някой момент ще излязат. Ако не щат сами ще им се помогне Wink

За преносване, тук "стандарта" е започване на помощи за изкарване на бебето на 41 г.с. и 1 ден. Ако не се лъжа почват с разлепване на мембраната.

За тоновете, тук се правят само при проблем. Аз мин. седмица имах ден, в който бебето не беше ритало и за това отидох. Иначе при отиване в болницата за раждане включват за 15-20 мин и ако е с упойка майката. Тъй че, Франчи, изобщо не се притеснявай, не е голяма загуба, че си пропуснала, както са ти писали и всички останали.

И за това изтръпване на пъпа май някой писа днес.

danaeka, това че лекарите са млади, може да значи, че са там за да помагат /все още/. Че като гледам най-често натрупания опит е в изнудване, а не в по-добре свършена работа. Да не говорим за абсурдните остарели методи, които са изучавали. За съжаление не познавам някой наскоро завършил доктор да питам има ли промяна в учебния материал, но си говорих наскоро с бг медицинска сестра, която обаче завърши същото и тук. Та тя се подиграва с ученото по учебниците в Бг, които са от средата на мин. век.
А гинеколожката ти щом ти препоръчва нормално раждане я питай да ти препоръча и лекар, който да го води /такали се казва?/.

# 252
Vasilena_p, честито ви бебче! Да сте здрави и да сте много щастливи заедно!   bouquet

danaeka, смених щъркела, но нали знаеш.. то ще стане ясно на финала  Laughing

Августа, абсолютно си права- тук медицина се учи по стари, мноого стари учебници от руската школа, а практиката е под всякаква критика. Много ги е страх старшите да не им вземат хляба, че то от тук 300, от там 400 и ей ти почивката ... На мен кошмарът ми е студент да ме шие (понеже АГ е студентска болница) Да не говорим, че кой каквото е учил- това е! Ама новости.. глупости.. старото си е изпитано, дума да не става за нововъведения...

Последна редакция: пт, 07 сеп 2012, 00:14 от Lucky*

# 253
  • shumen
Ооох,Августа в БГ е сложно.Питах е за доктор за нормално,но тя казва,че не работи в Аг отделение и не иска явно.А докторите ги е страх да не се получи кръвоизлив при напъните.А и никой от АГ-то не обича тези от ЖК,понеже не израждат,а само пращат.
Лъки,така е.На финала ще разберем пола със сигурност.
Днеска една позната ми донесе и гащи за еднократна употреба,понеже ги купувала за нея,но не ги е ползвала.Колко чифта ще ми трябват за болницата.Тези са 4.Ще стигнат ли или да купувам още?

# 254
Хм, това за бельото и мен ме тормози, че съм чела за татковци, дето носят прашките с украсите  Laughing

Аз няма да търся еднократно бельо, купих си най-евтините от чист памук. Но колко да взема - 4-6 чифта? очаквам да съм 2 дни в болницата, но пък при по-обилно течение, нищо чудно да се омърлям. Ако трябва да се сменям на често, докато съм будна ОК, ама може ли да седя постоянно будна?!?

Аз и за бебето съм взела дрешки, все едно ще се местим там. Ама то по-скоро защото взех по-малки и по-големи, че незнам какво ще му стане...

Общи условия

Активация на акаунт