Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Ариел, на теб колко дни ти казаха да чакаш? На мен ми отпуснаха 5 дни след термина.  newsm78
От първия ден след термин съм всеки ден на тонове. До вчера при него, от днес в болницата, където съм решила, че ще раждам (той не изражда, затова няма интерес да ме кара всеки ден и в болницата)
Каза и днес ми потвърдиха, че на 7-мия ден ще ме приемат в рискова бременност за преносване.
Тук вече явно е спорен въпроса ,като знам и с Мартичка как минаха нещата! По думите на аг-то, което ме следи - ако си имам околоплодни води, плацентата не е остаряла и тоновете са ни добри, е редно да изчакат бебка да тръгне сама и вече ако по някой от тези показатели нещо не е наред да се предизвика раждане.
Та си се надявам да не стигаме до Неделя, че тогава ще зависи къде и на кой ще попадна. Много искам всичко да си тръгне естествено и малката да си избере кога да се роди, ама и да не прекалява с размотаването!  Praynig Praynig
Колко мами народиха, приревава ми се от умиление! Искам и аз да си гушна малкото чудо!  Heart Eyes

# 256
  • София
Честито Василена!!!
 Да сте живи и здрави и много щастливи.

Аз се връщам от болницата, отидох с контракции на 5-6 минути и леки болки, прегледаха ме,сложиха ме за тонове- постоях 10-ина минути и ми казаха,че няма да раждам Crossing Arms
 Който разбира, ако може да ми разгадае- шийка на матката 2см, силно сакрализирана  Shocked #Crazy
 Ариел, утре ще изписват две пациентки и се отварят две места  Wink
 Много тъпо ми стана като ме върнаха, тъй като си мислех,че е дошъл момента.Мъжа ми искаше да идем и до Майчин дом,но аз настоях да се приберем в къщи и да изчакам болки

# 257
pecata, по-бързо да почва и да ти е леко!
А "сакрализирана" може да има нещо общо със сакралната кост  newsm78, не е нещо, за което да се притесняваш.

# 258
Честита радост на мама Веси!!! Hug
Момичета, златни стеее Hugдобре че ви има Heart Eyes
А за изтръпналия пъп някой да ми каже нещо, на какво може да се дължи

# 259
  • Бургас
Честито на мама Василена!

мен яко ме тресе нервата и не ми се спи, ама хич!

Еееех, изостави ме Адшчето.........едно ми е самотно! Половината родиха.......Баси, никой няма на балконЯ Cry

# 260
Честито на всички сдобили се с рожби  Heart Eyes
Аз вчера бях много заета, ходихме сутринта да забираме майка от летището, после  на доктор, още малко други задачки.... после  правихме барбекю и в 8-9 бях скапана  Rolling Eyes
Тук чакат 12 дни след термина  Rolling Eyes Confused
За разкритие още не са ме проверявали  Rolling Eyes
Бебето е на изхода...ама...
Признавам, че не съм  ви изчела, дано намеря време  Simple Smile
Ще пиша  като родя...дано е скоро  Praynig
Успех на всички   Hug

# 261
Франчи незнам за пъпа.
Мели малко остана и ще започне да ти се спи перманентно.
Ева не разчитай на това. С бебето ще имаш още по-малко време за писане и четене.
За болницата 5 чифта памучно бельо ще ми стигне се надявам. Ако видя че не стига има кой да донесе.

# 262

Добро утро! Спах като бебе, едва се измъкнах от леглото. А времето е така хубаво хладно тук и е само за разходки. Сега си пия млякото с кафенце и ви чета.
Мама Веси, Честита ви рожба! Да ви е живо и здраво детенцето! Бъдете щастливи!
Melly.G  spoko недей така, че сега ще се развълнувам  Laughing
pecata кофти, че са те върнали. При разкритие над 3 см приемат в болницата. А това за шийката ми звучи като твърда шийка  newsm78 Дано скоро приключи и вашата одисея  Hug
Agira до колкото знам до 7 дни след датата на термина се отпуска за преносеност. Не са ли те приели вече в болница?
Новини от Фейт дали има?
Снощи тъкмо си търся място в леглото и се чудя как да легна, че да ми е по-удобно и корема ми така се изкриви, че се видя едно дупе - поне си мисля, че беше дупе  hahaha Беше много сладко  Laughing

# 263
  • Варна
Добро утро ! Heart Eyes
Хайде на кафето :
Който преносва да отива веднага да ражда !  smile3513 Joy
Аз още багажа за болницата не съм стегнала,има време.И вестителка нямам  Blush
pecata за шийката знам,че се скъсява при раждане.Ето една статия :При мен се беше скъсила до 1 см. в осми месец и се наложи да ме приемат в болница за задържане.
Успех ако родилния процес е започнал  Heart Eyes

# 264
  • Бургас
Честита  рожба на мама Веси! Да ви е живо и здраво детенцето!

# 265
  • София
Добро утро  Hug
Avara благодаря за закуската  Heart Eyes С тия почивни дни всички са се спотаили  Flutter

# 266
  • Варна
Добро утро и от мен!
При мен пак нищо! Симптомите изчезнаха и сега се чувствам добре. Пак важи : бременна ли съм или не? Добре че мънинкото ритка от време на време. Аз от вчера нямам нет и пиша от телефона. Трябва да нося компа на ремонт, ама се развали точно за празниците. Хайде до после.

# 267
Добро утро,за тоновете аз ходя всеки понеделник на тонове и пълен  преглед на кг,размер,плацента и ок.води ,но не мисля че е проблем че ще прескочиш няколко дена,Франчи Simple Smile

# 268
Добро утро
Честита рожба на мама Василена
Анхела и Моника добре сте за завърнали в къщи

# 269
Честита Ева на мама Василенка!!!1
Франчи и мойто пъпче е по същия начин-като изтръпнал и почти безчуствен,иначе както казваш ми е било винаги едно такова гадно на пипане,не е излязъл напред,но доста се е показал,в смилсъл преди не виждах докъде ми е сега се вижда "дъното"му...как да го обясня незнам,но и с предната бременност не ми е излизъл напред...споко според мен е нормално,не му се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт