Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 689
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
ЧЕсито бебче Мели newsm51 smile3525 newsm51 smile3504 Много хубаво има сте избрали Hug

# 406
  • София
Добро утро Ариел  мерси за закуската  bouquet
Честито на мама Мели и малкият Петърчо да са живи и здрави  bouquet
При мен вси същото никакви болки ,никакви контракции - няма да се ражда скоро

# 407
Melly,честит ти син!Да бъде безкрайно щастлив,здрав и с много късмет!Ти се възстановявай бързо! smile3525 smile3525 smile3525

# 408
Бейби вест:
Мели има син. Перфектен -3300гр/50см. Добре дошъл на този свят на бебе с прекрасното име ПЕТЪР! Мели се чувства добре. #Silly Още не го е видяла на живо, но на снимка е умалено копие на батко си.
Да е здрав и силен, весело детство му желая и усмивката да не слиза от лицето му!  

ох това ме просълзи   bouquet
честито на Мели,живи и здрави да са!

# 409
Добро утро! Hug Ариел, мерси за закуската! Heart Eyes
Мелли, честит син!  bouquet Много радост да ти носи!
Пипи, много късмет Peace ако е тръгнало бебето вече, стискам палци  Praynig Praynig

# 410
  • Варна
Мелли, честит ви син! Да расте силен и здрав и да ви радва много  Heart Eyes

Скай, секциото ми е за понеделник сутрин.

# 411
като ви чета майчетата със секцио, не знам коя е по-добре да знаеш датата или да чакаш когато му дойде времето Rolling Eyes newsm78

# 412
ЕХ ,ЧЕ ХУБАВА НОВИНА Hug ЧЕСТИТО НА МАМ МЕМИ Party Crazy Hug
да и е жив и здрав малък Петърчо и много да я радва Heart Eyes
аз да ви се оплача малко,вчера вечерта като ме почнаха едни контракций към 23 ч лелелелеллеле много силни много начесто беше ужасно ooooh! и не спряха цяла нощ Tired не спах,потих се едвам ставах-корема като камък ooooh! за първи път толкова силно беше всичко уйас Confused
та понеже нищичко не съм си приготвила аз за болницата,днес това ще направя Whistling нямам си нощничка отивам след малко да си купя и стягам багажа,снощи си мислех-край това беше ooooh! ама сега е по-добре положението де. Пак имам контракций ама поне не са толкова болезнени Thinking

# 413
francheskasweet И при мен така се получава от 5-6 дена, но още нищо само дето ме боли.

# 414
уф....еми време си е Whistling то си дойде просто....така както и да го гледам...си е така Mr. Green но всички сме герои!!!!! Hug Hug Hug

# 415
качих снимка на фототапета с Мечо пух Party стана наистина много добре,доста е голям 170 на 200 см. Много са наситени цветовете,въпреки,че не се вижда добре на снимката Whistling
честно казано какъвто съм дечко бих си сложила такъв тапет и без бебе в стаята хахахахах

# 416
Здравейте и от мен, момичета! Честит бебок на мама Мели! При мен още нищо, да ви се оплача, а днес е пустият му термин! През 3 минути мехура ми се обажда, излизам от wc-то и пак ми се пишка.....нормално ли е?? newsm78

# 417
Честит Петър на Melly.G.!!!! Heart Eyes

francheskasweet, кога ти е датата за секцио ?

Ариел, каква е тази богата трапеза  Crazy.
 Аз минавам на лек режим , че кантарев взе да подскача нагоре.  Crossing Arms

# 418
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Честито на всички родили майчета  и си  гушкат сладките  зайчета Hug Така ви завиждам и ме страх  Crazy  

# 419
флейбъл на 17-ти е Praynig

Общи условия

Активация на акаунт