Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 692
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Да се включа и аз от болницата...стресът, че ще ме кълцат си отиде мааалко след като влязох в операционната...а уж не съм шубе Whistling
Но поне със секцио си знаете, че след час и половина/два(зависи колко вицове имат да си разкажат докторята) и вече сте си имате едно малко съкровище....виж, след като падне упойката си е драма и боли, но минава...и започват другите драми tooth

Аз да си похваля малката мишка вече мина първите си спа процедури след като вчера минууути преди изписването повториха изследванията и се оказа, че е с завишени стойности на билирубина...и хайдееее на солариум.....а аз обратно в нощницата и в леглото...

Силви, аз още не спя със сутиена....тече си постоянно, искам си нови нощници и докато не се прибера да трябва сама да си ги пера няма да сложа Naughty

# 391
Добро утро Simple Smile

Мели, успех мила, с теб сме всички  Hug
Миленита, сестра ми на времето води племенницата в Горна баня на ортопед. Там мисля, че има специализиран за малки деца и бебета.
Белчето, много ти е добра тактиката даже и не мисля, че си засегнала когото и да било. Всеки го е страх за нещо, просто трябва да прогонва тези страхове овреме....Мен лично детето най- ме успокоява, като се занимавам с него и си го прегръщам и целувам (а той милия как не обича да го мачкотят Whistling)
Що се отнася за упойката при шиене аз или бях надрусана с лидокаин или тотално изтръпнала от целия процес, защото нито съм усетила кога са ме срязали, нито усещах като ме шиеха(а едно 15-20 мин си беше шев и кройка), а и вече бях щастлива, че всичко беше финализирано и бебето беше добре.

# 392
Добро утро!
Барбера, за кога беше ти. Да стискаме палци.
За сутиена при сън - аз спях с потничета да ми държат подплънките. Иначе ставаше наводнение.

# 393
Добро утро,
Мелли успех днес и всичко да мине бързо и лесно.Гушкай бебока скоро!

# 394
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

# 395
Снощи докато заспя ми придърпваше нещо долу.  ooooh!
Трябва да си стегна багажа, да  съм спокойна.  Rolling Eyes
И после пък сънувах Melly.G.  Crazy Heart Eyes
Чакаме добрите вести от щъркела й!

Крайно време е някоя родила мама да дойде и да разкаже подробно.  Hug

# 396
Добро утро! Сервирам кафе и закуска, че от утре ме няма - май ще си полежа  newsm45
Стяганията си ги има пак на 10-тина мин. ама нито болят, нито зачестяват, даже се спа почти непробудно!

Някоя друга мама няма ли да се похвали вече?  Hug Hug

# 397
Здравейте,момичета!
Честити рожби на Таня,Мама на Алекс,Аглая и Василена!Да са ви живи и здрави,много да слушкат и само щастие да ви носят! Hug
Мели,с теб сме,мила!Всичко ще бъде наред!Чакаме вести!
Ариелче,стискам палци да излиза вече момата! Praynig
На мен пък ми е много хубаво да съм бременна напоследък.Не ми тежи корема,контракции,стягания,всичко спря!Бебка май няма никакво намерение да излиза....Ама и аз този път съм супер търпелива...Иначе обикаляме с тати и малчо по цял ден,та да видим!В понеделник ще ходя на запис на тоновете,да видим доки какво ще каже-предният път не й хареса,че плацентата беше доста зряла...

# 398
Здравейте, мамчета  Hug
С малката Алекс от онзи ден сме си вкъщи  Heart Eyes Нагаждаме се сега една с друга, мъчим се с храненето и с гледането. Още не я кърма, защото тепърва тече коластра, изцеждам, та уж да потече и мляко, но няма още... Педиатърката ми каза, че нямам още, защото ми било предизвикано раждането, което наистина си е така...  Tired Имаме си и колики вече, изобщо картинката е страхотна  Crazy Но пък взиаме от вчера капчици за колики и май ни помагат, да чукна на дърво. Като кача снимките от фотоапарата, ще ти покажа принцеската Simple Smile
Честито на всички мамчета, които са се сдобили с рожбички, нямам време сега да ви изчета, че трябва да папна и аз преди да стане време за бебка пак  Whistling

# 399
Добро утро! Егати, нито мога да си намеря място в леглото, нито да спя  Sad

Ариел, стискам палци всичко да мине бързо и скоро да си я гушкаш! С контракции на 10 мин би трябвало скоро да е събитието. Ти спиш непробудно, а аз не стига, че спя дълбоко, но  и хъркам здравата - милото не може да  спи от мен  Embarassed EmbarassedДали ще отмине това хъркане, не искам да съм онази хъркащата  Embarassed Embarassed
Лъки, и моичкия си поръча раждане след 20-ти, че с ремонта сме на половина  Laughing Ама малката когато си реши-тогава
Мели, имаш и моята прегръдка  newsm51 newsm51 newsm51
Мери-гери, обрива по лицето на бебо е от кърмата. Не е фатално и не е дерматит. Можеш да го намажеш с малко кърма и ще мине или го промивай, когато къпеш бебчо.
Честито на родилите мамчета.   bouquet Както имаше затишие, така и се родиха доста бебчета  Hug
Аз едва в сряда съм на ЖК и нямам търпение вече доки да каже накъде сме, ще е ли скоро или не  Tired То хубаво да си я износя до края, ама вече тежи момичката  ooooh!

# 400
Бейби вест:
Мели има син. Перфектен -3300гр/50см. Добре дошъл на този свят на бебе с прекрасното име ПЕТЪР! Мели се чувства добре. #Silly Още не го е видяла на живо, но на снимка е умалено копие на батко си.
Да е здрав и силен, весело детство му желая и усмивката да не слиза от лицето му!  

# 401
melly честит син!
 Hug

# 402
Еее, браво, това се казва поща- експрес  Mr. Green Да й е жив и здрав и да са много щастливи заедно!   bouquet

# 403
Мелиии, много се радвам за вас! Честито ти юначе и да е живо и здраво! Бъдете щастливи   bouquet
След последно засичане моите контракции са на 40 мин. и с продължителност почти 1 минута. Май скоро ще да е събитието  Laughing

# 404
Честит Петър на мама Melly G. Да расте здрав и много да радва мама!

Мелиии, много се радвам за вас! Честито ти юначе и да е живо и здраво! Бъдете щастливи   bouquet
След последно засичане моите контракции са на 40 мин. и с продължителност почти 1 минута. Май скоро ще да е събитието  Laughing
Дано Пипи, стискам палци! Може и води да изтекат - две приятелки с термини след моя вчера така родиха за има-няма 10-12 часа - направо си е нищо, след 6 дни чакане!

Общи условия

Активация на акаунт