Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 681
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Относно страха мисля, че е нормално да изпитваме и това просто хормоните сега беснеят повече. Когато ме хване започвам да си представям как вече всичко е минало и цялото семейство сме си у дома и се радваме едни на други  Hug
И аз така мисля за след това и се мъча да не умувам какво може да стане. Че имам много време още и ако вляза от сега във филма ще откача.  Crazy
Барбера ще стискам палци в понеделник. Очаквам много хубави новини от теб. Знам че ще се справиш.
Ками те в св. Петка всичко им е по скъпо.

# 436
sky*,Флайбъл И мене си ме тресе как ще се оправям, малко е лудница в момента при нас хаха, но се влиза в крачка  Peace

Стасиии малката е мнооого сладка! Нашите вампирчета се оказаха много сладкиии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 437
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ  Mr. Green

ДНЕС В 8,31 МИНУТИ СЕ РОДИ БЕБЕ ЕМА НА МАМА ЕВА82 3,570ГР.
рАЖДАНЕТО НЕ Е БИЛО ЛЕСНО, НО СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО ПИШЕ ТЯ  Hug
пОЖЕЛАВАМ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  Hug

п.п. Надявам се по-късничко да се включа  Heart Eyes

# 438
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕВА82  Hug Бързо възстановяване и сладки мигове с бебоката Heart Eyes

Момичета Blush излизайки от ОО и на хартията забелязах с извинение

Скрит текст:
слузесто, зелено сополче
дали това е тапата newsm78
Чудя се, дали да не се разкарам до 8-мия етаж и обратно да си помогна или да направя няколко клякания... Crazy Crazy[/color]

# 439
 Честито ЕВА82  smile3525
Бързо възстановяване на теб  Hug

# 440
Честито на мама Ева! Прекрасна новина. Да й е честита рожбата!   bouquet
Наистина ни трябва отделна тема за честитките  Peace
Флайбъл, единственото, от което ме е страх е ако се наложи операция. Е тогава мога да откача от страх - като видя игли и разните ми там скалпели, губя си ума направо  #Crazy Бъди по смела де, с първото си се справила и съм сигурна, че си се справила чудесно, с второто ще ти е по-лесно - вече имаш опита  Hug
Цветанова, и аз ще мина на диета, че стимулиращите дрешки са все пред очите ми. Каква талия имах  ooooh! какъв бедър  Tired Ма на, пак на диета  Tired
Евввва, това ми се струва, че е тапата.  Hug

# 441
  • Бургас
Честита дъщеря на Ева82!

# 442
ЕВВА тапата трябва да е Simple Smile айд успех   bouquet
Пипи и аз така,49-50кила хилка,ама майната му  Twisted Evil щом преди съм си възвърнала формата и сега ще го направя...спирам да мрънкам:) да сме живи и здрави Heart Eyes

честита радост на мама ЕВа  bouquet

# 443
Честито на всички мами  Hug

Ние до сега бяхме с педи /дойде на посещение/  Mr. Green
По принцип малкия не е ходил до 00 от два дена и каза, че най-вероятно кърмата не му стига  Tired Сега ще дохранваме с АМ докато нещата се регулират  Heart Eyes

Много хубави бебета си имаме .. качих две снимки и аз  Heart Eyes

п.п. вчера ни падна и пъпчето  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 12:47 от F.a.t.e.

# 444
Олелеее имаме си още едно прекрасно бебче на мама valliav .
Бебе Никола е голям красавец, 2700 гр,  46 см. Дано запомних мерките правилно, защото много се развълнувах като се чухме:)))))
Да им е жив и здрав юнака, да расте усмихнат, умен и щастлив и да има хубаво детство;))
Охх много се вълнувам. Heart Eyes
Честити бебчета на всички мамчета. Ева82, Таня Р,Василена, маймунката1 , Мели, Миленка;)))
Много щастие и бързо възстановяване на всички маменца;)))))

# 445
Да кажа за още едно бебе че не го виждам на първа страничка Mr. Green

Мама Велвиамо роди секцио в четвъртък /бяхме в ОБ и двете и ми се обади/  бебе 5,200 гр и 57 см  Crazy и май ще се казва Ивайло  Hug Да и е жив и здрав големия юнак  

Честито и на Мели и Валяав   Hug

# 446
Честит син на мама Мели!!! Да й е жив и здрав малкия Петърчо!!! Да е усмивката на мама и гордостта на тати!!!

Честито бебче и на мама Ева 82!!! Да й е живо и здраво!!!  newsm51  ylinfant

Ариелче, Пипи, и всички мамчета в очакване, имате много стиснати палчета от мен!!!  Hug Praynig
Евва...и на мен ми се струва, че е тапата. Хайде успех!  Hug Praynig
Стаси, Зайче, Фейт, прекрасни са малките ви съкровища!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз днес ходих до любимото манастирче Св. Мина и запалих свщичка за всички мамита!  Praynig Всичко да ни мине леко и безпроблемно и всички да родим здрави, прекрасни бебчета!!! Всеки път като ходя извършвам тази процедура!  Praynig  preggo

# 447
Мели честит ти син!

Ева82 честита ти дъщеря!

Момичета да ви се оплача отдавна съм нямала такава кошмарна нощ. Снощи докато се миех си изгорих корема с гореща вода и цяла вечер се услушвах за контракции. Сън не ме хвана от притеснение. На всичкото отгоре ставам сутринта и нямаме вода ба си кефа. Добре че снощи изпрах дрешките та сега ще ги простирам.

# 448
Честито на мама valliav и мама Велвиамо!!!  Да са им живи и здрави съкровищата!!!  newsm44 newsm44 newsm44
Много бебчета си имаме днес!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 449
Добре дошли на новите бебчета   bouquet  bouquet
Разгледах снимките, прекрасни бебоци, направо ми идеше да ги разцелувам  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт