Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 638
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
EE F.a.t.e. уби ме със снимковия материал. Масажчетата явно са дали добър резултат.
Нищо му няма на акото и не ти е спечено детето. Давай нататък ще му хванеш цаката. А и да спомена само, че АМ спича. Не бих минала на адапте ако имам точно твоите тревоги.
Флайбъл смес от билки е. Продава се като цяло в пакет. Не си ги смесваш ти. Провери в билкови магазини.
Да напомня за пореден път, че ХЛ не се дава, без да е изрично изписано от класически хомеопат (няма да се уморя да го повтарям колкото и да съм ви досадила с това). Това което за мен е добре в потенция 9 и ще ми увеличи кърмата, при Фейт например може и да я спре. Не се знае, но кой би искал да рискува, особено ако не разбира и бъкел от хомеопатия. Онзи ден детето ми рева 4 часа от ухо. На база знанията си предполагах какво да му дам, но докато не се свързах с хомеопатът му, действах по стария изпитан метод на майчината любов и утеха. Въпреки прочетеното от мен за 4г знам че съм лаик, но поне съм наясно за силата на ХЛ и не мога да поема отговорност за резултатът. Колко от вас са чели повече?

# 586
ооох мами,не знам какво да правя ooooh! вечер контракцийте и болките стават мнгоооо силни и на често newsm78 Tired не искам да ходя в Тина Киркова,защото ме е страх да ми буркат да не ми спукат водите ooooh! а не знам дали всичко е наред Tired Tired Tired какво да правя ooooh!

# 587
След днешния преглед резултатът е следният: Плацента - отлична, свежа да я захрупаш, води - напълно достатъчно, сърдечни тонове - идеални (като спи си личи, като се събуди се качват), разкритие почти нулево, демек 1 пръст, шийка на матката "поомекнала". Иначе казано - "Ако до вторник все така стоят нещата, ела пак на тонове. Правилото за 2те седмици си остава в сила."   smile3515 Нямало никаква медицинска причина, поради която да мъчат както мен, така и дребното да излиза на този етап. Явно просто си чака момента, който в никакъв случай не отговаря на разни "формулни" изчисления, които и без това са относителни.

# 588
Франчи много са хубави комплектчетата Grinning Обаче аз съм ходила на няколко изписвания до сега и бебетата все са  така обвити и опаковани в пеленки или одеалца,че реално нищо не се вижда от дрешките newsm78
Аз също взех комплектче с пеленка но ми се струва че само пеленката ще се вижда  bouquet

# 589
Честито бебче на мама Ариел, да и е жива и здрава госпожицата!!!   bouquet
Фейт, мисля, че всичко ще бъде наред вече, само от АМ ще да е било това  Hug

# 590
Да напомня за пореден път, че ХЛ не се дава

Какво е това ?  newsm78

# 591
  • Варна
Напълно съм съгласна за Хомеопатията със Sky*. Аз лично на своя глава съм взимала- и за мен, и за детето, но знам и винаги казвам,че е по-добре лекар- хомеопат да каже. Просто моето педи за най-малкото нещо изписва антибиотици и аз при най-малките симптоми гледам да взема мерки, за да не стигаме до лекар и до АБ. Но тук в района,където живея и другите педита не са по-добри. Някои пък наблягат на хомеопатията (без да са хомеопати) и децата стигат до бронхити и болници. Работила съм в аптека, та едната колежка беше изкарала курс- хомеопатия, но класическа мисля се води- когато се лекува според симптомите, а не според темперамента на човека. Та тя ми е давала също доста съвети,да не стигаме до АБ. Както и да е.

Да кажа,че и ние като бяхме с т.нар. "запек" като бебе, детето акаше на 6-я ден някъде и никакъв памперс не я спасяваше, до врата беше всичко. Но аз никога преди не бях се радвала толкова на акита-  Laughing

# 592
Благодаря ви милички ... вече съм по-спокойна  Hug

Хайде чакам утре бебевалежжжжжжжж  Heart Eyes

Agira много добре те разбирам мила ... чакането направо убива  ooooh!

М/у другото ми казаха, че малкия е преносен повече от 1 ден, тоест терминът ми е бил по-рано  Mr. Green Кожата му се белеше цялата, което било знак за преносване  Rolling Eyes Сега вече сме добре  Heart Eyes

# 593
Честито на новите мами! Няма да ги споменавам поименно, че ме е страх да не изпусна някого. Да са им здрави дечицата и да ги радват!  Hug

Фейт, момичетата са ти отговорили. Ето една полезна статия за бебешките акота.

http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

А относно преносването, не мисля, че белещата се кожа е знак за преносване. Моята мишка се роди 18 дни преди термин и също се бели в момента  Simple Smile

# 594
Фейтче,акото си е нормално според мен....Адаптира се още малкия,не се тревожи!Помня и аз каква паника бях като му се случи на Денис да не ака няколко дни!Като свърши работата,направо ми идеше да изям памперса от радост! Mr. Green
Ариелче,честита ти дългоочаквана мадамка!Да те радва много и да расте здрава,красива и лъчезарна!
Тони и Мартичка,добре дошли у дома! Hug
Барбера,успех утре и чакаме да се похвалиш с още една красавица! Hug
При мен нищо ново...Имам си контракции и стягания,ама не са каквито трябва да са...Има време още,а и кола маска имам да правя,така че малката да почака! Mr. GreenУтре съм на ЖК и запис на тонове и ще докладвам после!

# 595
Agira, много късмет Hug! Дано да е скоро събитието Praynig, наистина е гадно да чакаш, ама няма начин! Peace
Фейт, супер снимки  Mr. Green, много точно и нагледно, и аз мисля че всичко му е наред на Пламенчо Wink Wink, сигурно е било от АМ!
Аз ще гледам един филм и лягам, че утре имам много работи за вършене ooooh!!
Лека вечер на всички и успех на тези, които ще се бебят тази нощ  Heart Eyes!

# 596
  • Варна
Благодаря момичета Heart Eyes
Днес цял ден ми е нервно. Да видим дали ще мога да заспя, а и рано трябва да стана Crazy
Пих Дуфалак, не помогна. Утре ще пробвам със свещичките.

# 597
Фейт, и при нас кърменето си е драма, но знам, че с търпение и спокойствие се постига добро наддаване. Предния път успях и сега ще направя всичко възможно (моята рецепта:често кърмене, 3л вода/ден, ядки, месо)
Моят мишок е роден също на 3.09, но неговите памперси са все още с типичния тъмно-зелено/кафяво/черен цвят....и се чудех докога ли беше така...особено след като видях снимковия материал...съвсем се вкарах в спомени и размисли... newsm12

# 598
Да напомня за пореден път, че ХЛ не се дава

Какво е това ?  newsm78
ХЛ=хомеопатично лекарство. Не касае билките.

# 599
  • shumen
Честито на всички нови мами.Да са им живи и здрави принцеските и много да ги радват.
Тони и Мартичка,добре завърнали се.
Аз днеска съм ОК,момичета.Няма и следа от вчерашното неразположение.
Изпеах всичко бебешко и остава да ги изгладя тези дни.
Утре ще ходя да си взема последните изследвания и вторник при доктора,че да се разбираме за 14.09.

Общи условия

Активация на акаунт