Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Франческа, и това синичкото е много сладко Heart Eyes, точно като за малко бебче, но това с мечо пух най много ми харесва Wink. Което и да избереш ще е хубаво Wink и аз като теб така се чудя още и  Praynigутре сигурно пак ще ходя до Джъмбо, да видя дали ще харесам нещо друго Grinning

# 571
  • Бургас
За мини анкетата аз гласувах във феисбук.
Днес ходихме до Джъмбото, но не съм особено очарована. Както и да е да не сме валат взехме едни ръкавички с шапка на точки ( много обичам точки) и буйки.

# 572
Привет момичета!  Hug
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!  Heart Eyes НЕКА ВИ СЕ ВРЪЩАТ СТОКРАТНО!  Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВОРОДИЛИ МАМИ!  smile3504 МНОГО ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ НА БЕБОЦИТЕ ИМ, КАКТО И НА ТЯХ И СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ!   love001
Ние вече сме си у дома.  newsm44  Раждането мина много бързо и леко в сравнение с другите две. След излизането от упойка се чувствах в една еуфория - дива и щастлива. Цял ден ме държа. Още на следващия ден ден след като ми махнаха катетъра и абоката станах и отидох да си взема бебока. От тогава си стоеше плътно при мен. Днес сутринта ме зарадваха с новината, че бебето ще бъде изписано днес, а малко по-късно дойде и АГ-го, което ме оперира и той ме попита: "Айде бе, ти още ли си тук? Дай да те разшиваме и се прибирай."  newsm68 Звъннах на мъжо и дим да ни няма.  travel И така разопаковах багажа и веднага тук при вас да видя каква е хавата.  Wink А бебо е добре и свиква с новата обстановка.  1crib Изцяло сме на кърма и засега всичко е наред, наддава добре, въпреки спада първите един, два дни. Гледам, че не съм пропуснала много и ще гледам днес да ви изчета. Поздрави на всички и стискам палци за чакащите.  Hug

# 573
Добре дошла  Антония! Hug Радвам се, че всичко е минало добре, дано и при нас е така Grinning! Много късмет и радост да ви носи малкия Итън!

# 574
Антония, Мели много хубаво, че се чувствате добре. Най- важното е да сте спокойни и щастливи.

Франчи, на мен това в бяло и синичко повече ми харесва  Blush Можеш да си приготвиш и 2-те и да решиш в деня на изписването. Аз още не съм му взела тоалет на моето и мисля утре това да направя, ако не ме хване великия мързел...

Утре започват пак активно бебоците да излизат. Барбера, успех  Hug

# 575
  • София
Честито на всички нови мами, няма да ги цитирам, че ще изпусна някоя. Много здраве и късмет за всички дечица.
Ние почти изчистихме, завиждам на всички с малки жилища, тоя хамбар е ад. А преди малко се прибрахме с микровълнова за стерилизатора и  поръчахме и скрин. Малко късно ще ни го доставят, че нямаше наличен и трябва да го поръчат, ама аз и малкия го искам по това време. Поизморих се и ходя малко като...ама ще ми мине утре като направя един релакс на село при баба. Сега чакам ММ да продължаваме с пазара, преди да затвори Кауфланд. Поздрави на всички и спокойно - всичко ще е ОК.

# 576
  • София
Мама Ариел и мама Мишони - ЧЕСТИТО!!!!
Франчи на мен това изчистеното ме е прекалено изчистено - залагам на Мики мауса , но наистина приготви две и ще решиш. Аз съм избрала едно жълто оранжево - като драконче хихихи - мързи ме да снимам Blush

# 577
Здравейте момичета! Hug
ЧЕСТИТО НА МАМА АРИЕЛ И МАМА МИШОНИ! Да са им живи и здрави бебоците! Heart Eyes

При мен нищо ново, все така без индикации за скорошно раждане.
Имам чувството, че ме обливат топли вълни, а и така ми се реве Cry това чакане ....

Днес се чухме и с доки, за да видим какво ще правим, като ни мина и термина.
Каза ми, че се изчакват 3-4 дни преносване вкъщи и след това в болницата до 7-мия ден, ако и дотогава нищо-предизвикват раждане.
 Утре е дежурна в болницата, която съм избрала да раждам и ще отидем да видят тоновете.
Дано с бебоки всичко е наред Praynig

# 578
Честито на мама Мишони и мама Ариел!   bouquet

# 579
Честито на Мишони и Ариел!
Фейт, много съвети си получила. И половината да послушаш ще се справиш. Аз няма да се повтарям, почивка и силна храна много помага. За увеличаване на кърмата ползвах една билкова смес - лактогонно средство се казва и го има в билковите аптеки и билкови магазини. Много бързо и силно действа, нищо общо с чая на Хип. За течностите са ти казали. Аз сядах да кърмя с халбата от бира естествено пълна с вода. Бозата предизвиква миризливо ако и много колики, а и е пълна с химия. Така че лично аз я избягвах. Овесените ядки са добре. Доизцеждай на празен ход след Пламъчко. Аз така и не разбрах освен, че не ака има ли други неща които те тревожат? Лично аз не бих търкала дупе с мушкато, да не се чудиш после що е реагирал така на търкането. Така както описваш детето ти няма запек. Може да пробваш и ти да хапваш разхлабваши неща като много сини сливи и праскови. Опитай се да догониш 12 кърмения, както и да кърмиш по дълго време на едната гърда преди да предложиш другата. 10 мин са доста малко за тази му възраст.
Това се сещам на прима виста. Споделяй как върви.

# 580
Мишони , Ариел Честито  и на вас   bouquet

Добре завърнали се и на мамите  който са вече у дома  и се гушкат вече с бебоците  Hug

Evvaa и мен ме обливат топли вълни и ме избива и на рев .Запази спокойствие скоро ще е събитието  Hug

francheskasweet на мен много ми хареса синьото, а другото ми се струва малко големичко но все пак можеш да приготвиш и двете и на място да решиш  Heart Eyes

# 581
БЛАГОДАРЯ ви момичета Party това с МИки наистина е малко големичко ама само това цялото,долното е много мъничко,ще взема и двете даже и трите хихихихи и там ще го преобличам тези 5 дни  Crazy и ще реша хахаха

# 582
Честито на Мишони и Ариел!
Фейт, много съвети си получила. И половината да послушаш ще се справиш. Аз няма да се повтарям, почивка и силна храна много помага. За увеличаване на кърмата ползвах една билкова смес - лактогонно средство се казва и го има в билковите аптеки и билкови магазини. Много бързо и силно действа, нищо общо с чая на Хип. За течностите са ти казали. Аз сядах да кърмя с халбата от бира естествено пълна с вода. Бозата предизвиква миризливо ако и много колики, а и е пълна с химия. Така че лично аз я избягвах. Овесените ядки са добре. Доизцеждай на празен ход след Пламъчко. Аз така и не разбрах освен, че не ака има ли други неща които те тревожат? Лично аз не бих търкала дупе с мушкато, да не се чудиш после що е реагирал така на търкането. Така както описваш детето ти няма запек. Може да пробваш и ти да хапваш разхлабваши неща като много сини сливи и праскови. Опитай се да догониш 12 кърмения, както и да кърмиш по дълго време на едната гърда преди да предложиш другата. 10 мин са доста малко за тази му възраст.
Това се сещам на прима виста. Споделяй как върви.

Скайче .. много ти благодаря за отговора  Hug

Всъщност преди малко вече се изакахме  newsm44  и то достааааа  Crazy Според мен се е спекъл мъника. Правихме масажчета, пробвах и номера със сапуна ... явно подейства и до преди малко беше легнал по коремче в/у моето и явно се е успокоил.
Ето снимки и който може нека коментира дали наистина запек и на какво се дължи. Консистенцията е много лепкава и слузеста и има някакви топчета  Rolling Eyes Да кажа, че продължи и извън памперса да ака  ooooh!

Не е за хора със слаби сърца  Mr. Green

# 583
Evvaa, не се предавай на финала!  Hug Спри да мислиш и да се оглеждаш за симптоми,
отпусни се и се радвай на живота. Раждането ще започне когато най-малко очакваш и
ще мине лесно и бързо! Вярвай в това.  Heart Eyes
Ето ти Ариел за пример - 7 дена преноси, но вече е  щастлива мама!

sky*, чаятготова смес ли е или я приготвят в някоя ваша аптека ?  Искам и аз да проуча тук
дали го има, но ми трябва инфо.

Много се радвам, че тук има мами с положителен опит в кърменето. Чета ви с интерес.  Hug
Много сте ми полезни! Дъщеря ми я кърмих на късмет, не съм имала особени проблеми, но и не продължи дълго. Сега искам да кърмя успешно и продължително и ще разчитам на вас и ЛЛЛ.  Heart Eyes

Понеже се споменава консумация на сурови орехи,
мога да вметна - накисвайте ги по 6-8 часа преди консумация.
След това се изплакват обилно и се консумират. В този им вид са без инхибитори и са най-здравословни. Стават живи и все едно току що обелени от зелената обвивка.  Heart Eyes
Така се процедира с повечето сурови ядки, като часовете за накисване са различни,
за различните видове.  Hug

# 584
ллелеллелел фейтче хихиихиихих колко много е акал хахаххахаах жив и здарв да е Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт