Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 643
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Честита радост на мама Ариел и мама Мишони.
Barbera  Praynig

# 601
ХЛ=хомеопатично лекарство. Не касае билките.

Laughing Пък аз реших, че е някакво много тайно лекарство.  hahaha

Тогава мога да отговоря, че опит кой знае какъв нямам. Ползвам боаронски лекарства,
понякога. Като цяло съм скептична.
Рискът си остава за мен. Не обичам да "предписвам" рецепти.
Аз взимам решения за себе си и детето и си нося отговорността, за друг не я поемам.  Simple Smile
Като цяло  се опитвам да лавирам,  движа се по остието.
Аман от индустрии. Whistling

# 602
Вече не остана кой да кукува с кукувиците по нощите, тюх!  Rolling Eyes
Моите мъже, след като направиха мебелче, което ще се ползва за повивалник и стойка за вана за бебето, се отдадоха на заслужен отдих - каква беше изненадата обаче - Камен взел, че излязъл от леглото си и се намърдал на нашето да си спи, на моето място, разбира се  Crazy . И това, докато с баща му си вечеряме в другата стая, нищо неподозиращи.
Сега аз явно трябва да спя в хола  #Cussing out
Като цяло обаче не се оплаквам - цяла вечер рязаха плоскости, пробиваха дупки, мериха и т.н. - даже като се опитах да кажа нещо на Камен, бях контрирана с "Мамо, с тати работим сега!". Та имаше малко спокойствие и за мен  Mr. Green

# 603
Значи ти се радваш на спокойствие, пък им пречиш на тях (защо няма смайлче поклащащо показалец)
Аз вече съм скапана и се изпънах малко, че след малко се връщам в бермудския триъгълник. Цял ден там се въртях, а само вечеря и десерт имам.

# 604
Добро утро  Grinning

или

# 605
  • Бургас
Добро утро момичета! Аз днес съм на тонове и на преглед от анестезиолог. Снощи и аз не можах да спя.

# 606
  • Пазарджик
...
Всъщност преди малко вече се изакахме  newsm44  и то достааааа  Crazy Според мен се е спекъл мъника. Правихме масажчета, пробвах и номера със сапуна ... явно подейства и до преди малко беше легнал по коремче в/у моето и явно се е успокоил.
Ето снимки и който може нека коментира дали наистина запек и на какво се дължи. Консистенцията е много лепкава и слузеста и има някакви топчета  Rolling Eyes Да кажа, че продължи и извън памперса да ака  ooooh!
...

F.a.t.e., това е чудесно! Вероятно сега си значително по-спкойна.

Акото изглежда съвсем с нормална консистенция - кашесто, с малки парченца като ядки, жълто-кафяво на цвят.

Само искам да добавя - никак не е задължително да се усеща слизането на задното мляко - има жени, които никога на усещат това чувство и определено не е показател за това.  Wink

П.П. В темата имате майки с чудесен опит! Много е хубаво, че може да разчитате на тях по тази тема - със сигурност имат много, какво да споделят.

# 607
Честито на новите мами! Да им са живи и здрави бебоците и много да ги радват!

# 608
  • Варна
Честита радост на мама Ариел и мама Мишони!
francheskasweet и моите болки и контракции вечер са непоносими.Снощи се будих постоянно от силни болки.А контракциите на 4-5 минути  вече не ги отчитам, те са си постоянно . ooooh! Поне се успокоявам,че остана малко. Crazy
Агира дано е скоро събитието,че чакането си е доста изтощително .Все някога ще излезе малкото щастие  Hug
Ками ми се губи напоследък.
Лъки благодаря за кафето Heart Eyes Както не съм спала снощи точно от това имам нужда  morning kaffeetrmker_2
Sky напълно съм за ХЛ.Антибиотици и други лекарства,често не давам дори и след предписание от лекар.Предпочитам първо да опитам с нещо алтернативно.В този ред на мисли (дано не забравя) да те питам по-нататък за добър хомеопат във Варна .
Ох,пак ме започна корема  ooooh! smile3507 smile3514

# 609
Добро утро, благодаря за кафенцето и закуската. 2 дни не съм влизала и не мога да ви изчета.
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, ДА СЕ ГУШКАТ И ДА СЕ РАДВАТ НА МАЛКИТЕ СИ СЪКРОВИЩА
Гледам списъка с родилите доста е нараснал Hug Hug Аз съм си още 2 в 1, ама като гледам колко преносващи мами има в нашата тема, изобщо не се надявам да ходя на среща от трети вид скоро Sad Sad
Фейт добре дошла отново, чудесен разказ, за раждането няма да коментирам - БРАВО. Ама той Пламенчо си е знаел работата.
Велвиамо ти си просто герой, как се побрал господина изобщо в корема ти, много добре си се грижила за него  bouquet  bouquet
Евваа - хайде днес е твой ред
Стискам палци на всички, които днес са с планово секцио. Аз днес съм решила вече да изпера някоя друга пелина и дрешка, защото все пак термина ми наближава.

# 610
Lucky* чудесно начало на деня.
Ние днес се успахме с Нико и ще ми прави компания. Да видим колко ще я свърша с малкото шило край мен.
Авара, не се наемам да препоръчам някой конкретно. Мога да ти споделя мнение за двама и да си прецениш. Аз лично съм при софийски хомеопат, но там връзката е много трудна. За сметка на това пък най-много ми помага. Общо взето навсякъде е някакъв компромис. Но пък лекарства Нико е пил максимум 4 пъти температуро понижаващо (при 40,5 дегрее) и два АБ при раждането. Така че явно сме нацелили компромиса  Wink

# 611
Добро утро и от мен!
Снощи пък спах доста дълбоко от доста време насам...Но бях каталясала!Малчо беше на село при баба и прабаба и ние с татито като отвързани обикаляхме да свършим някои неща,че с него няма как!Обаче от няколко дни много ме избива на плач-ето преди малко като тръгваше за яслата малкия,така мъчно ми стана,защото не иска да ходи....И рев!Ще ме побъркат тези хормони!
Барбера,чакаме щъркелови вести!
В 12.30 съм на тонове,дано да видят и бебката на ехото!

# 612
добро утро момичета Simple Smile
аз оживях след Т вчера и цял ден спане и лежане Sunglasses супер зле ми беше и само се молех бебата да не тръгне да излиза,че нямаше да имам грам сила дори за един напън Confused

по този повод да питам - колко начесто трябва да станат болките,за да тръгна към болницата?
предния път болките почнаха в болницата и сега не ми е ясно много...да чакам доста силни  през 5-10мин newsm78
Франчи и при мен вечер се засилват Rolling Eyes

# 613
Момичета добро утрооо Simple Smile Искам съветтттт-немога повече много ме е страх за моето човече,последно се реши ,че термина е за днес ,а не за 8.Преди седмица бях на преглед при моята докторка и всичко беше наред с бебо и той си беше с главата надолу и плацентата беше тругнала,но.....В петъй бях на тонове и се оказа ,че бебо не беше надолу с главата а е чак при ребрата ми и док.се учуди,а и аз усещам че се върти като лудо това бебе и не е въобще с главата надолу(тя е надолу но настрани,гръбчето му е винаги от дясно на мен и главата не е на изхода а винаги преди и след него).
Незнам дали е нормално, а моята док.е отпуска;на преглед съм чак утре,а не мога да чакам чак до тогава. Cry Cry Cry
Какво бихте ме посъветвали плссссдали да не ходя още днес,ако бебо не е надолу с главата можеби няма как да тругне да се ражда Sad

# 614
  • Варна
Добро утро момичета!
Честито за новите бебчета!
Авара, мила тук съм и все още 2 в 1. Вчера ходих на бебе на 40 дена. Беше много вълнуващо. А преди две вечери засичахме контракции на равни интервали с леки болки. Но болките не се усилиха и заспахме. И това е. Сега пак нямам симптоми за раждане. Чета си ви редовно и събирам инфо за после като се роди бебка.
Успех на всички раждащи днес!

Общи условия

Активация на акаунт