Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте  Simple Smile вече с Емма сме си вкъщи  Heart Eyes
Много е красива  Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията, както във форума така и на лични  Heart Eyes
Успех на всички все още чакащи  Hug и честито на вече станалите родители  Heart Eyes Hug

# 616
Здравейте момичета и честито на всички обебели се мами ,да са им живи и здрави дечицата и много радости за напред. При нас никакви изгледи за раждане и сега се гласим с ММ да ходим за Риба на Язовира Mr. Green Хубав ден на всички Hug

# 617
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ!!! МНОГО ЩАСТЛИВИ И РАДОСТНИ МИГОВЕ ЗАЕДНО С МАЛКИТЕ МИШОЧЕТА!

Kami2004 аз май те урочасах нещо, сега да не чакаш мене, мила  Hug
Фейт при мен много действаше яденето на орехи, сурови (някой беше писал вече). Направо на другият ден можех след Рада и едни близнаци да накърмя. Това с лепкавото ако е и от раздразнено стомахче, консултирай се с педито ти дали може да му даваш пробиотик (Биогая например) и не се колебай, ако може. Иначе аз знам, че при изключително кърмено бебе (на поискване) пумпата трябва да се пълни поне 3-4 пъти на ден. Имаше един линк с акото при бебето, чакай да видя...а ето го http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html даже със снимки

Иначе и аз съм без никакви признаци за раждане, чакам си

# 618
Добро утро  Hug
Фейт, радвам се, че запечения проблем сте го решили  Hug Давай смело напре
бебе септември 2012 - немога да разбера на бебо къде му е главичката? Слязла ли е надолу или не?
Защо не отидеш на 3Д да го видят или си изчакай доки. Прави си масажи на корема, така бебетата се наместват и слизат. Дано всичко ти мине наред, че си в 40-та седмица  Peace

# 619
Здравейте мамита, благодаря на всички за милите думи към мен и моето съкровище:)
На свой ред искам да честитя на всички обебили се и да им пожелая много щастие и незабравими мигове с техните дечица   bouquet.
Не успях да изчета много назад, липсва ми време Wink Ние сме само на кърма, купих си билков австрийски чай за кърмачки (не знам има ли ефект) бебка ака често и това ми дава спокойствие. Не пълни много памперса, но мисля че се храни достатъчно. Вечер е доста нервна и отказва да заспива, което ме тревожи, чудя се дали не са колики (макар да е рано) Thinking

# 620
бебе септември 2012 ако тръгнеш да раждаш, няма значение накъде е бебето, т.е. ако е решило да излиза, може и с краката напред да е, така че ако имаш регулярни контракции не се колебай да отидеш на лекар, щото ако е седалищно може да се наложи спешно секцио

# 621
d_cvetanova, не е важно колко са силни болките, следи само за регулярност и намаляване на интервала м/у контракциите. Класиката е да имаш поне час контракции на 4-5 минути, като ако започнат да стават много болезнени или още да се сгъстяват, няма да чакаш цял час естествено  Peace
бебе септември, щом все пак главата е насочена надолу, нямаш повод за притеснение - може да са се завъртяли малко странно бебоците понякога, но в хода на самото раждане се ориентират правилно. Така или иначе като тръгне раждането първо те гледат на ехограф и ако има проблем лекарите ще преценят дали си за нормално раждане. А началото на раждането не се предизвиква от движение на главата на бебето надолу, а от хормонални промени, така че не се притеснявай, че няма да тръгне  Peace  Hug Иначе позата на 4 крака помага за правилно наместване на бебето  Hug
Елио,  Hug И на мен ми спряха всякакви контракции  Laughing

# 622
Добро утро и от мен! Hug Лъки, мерси за кафето Heart Eyes аз днес съм само на това засега, че хич не ми се яде! Гала, внимавай с рибата, да не стане кето миналия път Mr. Green
Аз готвя и излизам, че имам работа. После като се върна да видим има ли бебета, днес май няколко трябва да са.

# 623
Елио,  Hug И на мен ми спряха всякакви контракции  Laughing
Ти остави това, ами ми става все по-леко, направо се чувствам страхотно с тоя тумбак отпред Mr. Green До Коледа ако не излезе ще го мисля

# 624
Благодаря,момичета все пак главичката му е надолу макар,че не е точно на изхода
 edna ot nas Благодаря отново Simple Smile
Ще си изчакам до утре,все така притеснена.... Sad Нямам контракции,нямам тапа-пробвах вече всичко ,но неще да излиза Simple Smile

# 625
Добро утро и от мен, момичета!  Hug
Голямо затишие в темичката обаче.  Rolling Eyes Кой в очакване, кой вече с ангажимент...  baby_neutral
radost81 няма да се плашиш. При нас е същата история. Цял ден спи малкия и стане ли 22.30 вечерта се почва. Вече три вечери подред си "говорим" до поне 3.30-4.00 сутринта. Засега имам доста енергия и като се събуди бебо в 7.00 вече се чувствам наспана. Кога ще се гътна от умора обаче незнам. Дано имаме достатъчно сили.  Praynig ММ само големите обещания дето ми даваше, че този път изцяло той се ангажира с отглеждането освен, когато ще го храня, ама нейсе... Снощи заспа като заклан в 12.  Mr. Green  #2gunfire Преди малко излезе по ангажименти, ама като се прибере сериозно ще си поговоря с него.  #Cussing out
бебе септември 2012 няма да се плашиш, само спокойствие ти е нужно.  Crossing Arms Всичко останало ще си дойде на място. Успех!!!  Peace
Стискам палци на всички в очакване днес и леко раждане им желая!  Praynig На всички други с бебчовците у дома, желая лек и спокоен ден!   bouquet

# 626
Здравейте и от мен момичета  Hug
Нашия комп се развали и не бях влизала повече от седмица и какво да видя - изписали сте три теми  #Crazy кога ще ги чета не знам  Heart Eyes
Честито на всички обебили се мами. Да са им живи и здрави бебоците и много да ги радват  bouquet
Ние още сме 2в1, корема високо, тапа на място Mr. Green Сутринта бяхме при доки и ни пусна пак микробиология дано сме изчистили гадините че инак ще трябва пак някакъв антибиотик а хич не ми се ще Crazy Инак беба била много пораснала, в горната граница сме и ако изчакала до термин най-вероятно ще мине 4кг  #Crazy.Но доки смята че до другата седмица ще се гушкаме вече, дано е прав  Praynig Praynig
Аз отивам да запретвам ръкави  newsm79 newsm28 и после се връщам да ви доизчитам
Успешен ден от мен   bouquet

# 627
Добро утро! Никакво време не ми остава за вас момичета  Hug Чета отгоре отгоре.
Станахме към 9 часа и още не можем да се приготвим за излизане. Такива тутки сме. Часове ни трябват, за да излезем, а вкъщи все е бъркотия  Rolling Eyes

Да ви питам какво повелява традицията за питката за 40 дни? Кога се прави, точно на 40-тия ден или може и по-рано или по-късно?

# 628
Станахме към 9 часа и още не можем да се приготвим за излизане. Такива тутки сме. Часове ни трябват, за да излезем, а вкъщи все е бъркотия  Rolling Eyes

Да ви питам какво повелява традицията за питката за 40 дни? Кога се прави, точно на 40-тия ден или може и по-рано или по-късно?
по-рано не! по-скоро се прави някоя събота или неделя около 40ден,но да е минал...нали се прави и причастие(молитва ) в църквата Hug

# 629

по-рано не! по-скоро се прави някоя събота или неделя около 40ден,но да е минал...нали се прави и причастие(молитва ) в църквата Hug
Не се прави в събота, нали е деня на мъртвите  Naughty На нас в църквата миналия път ни каза, че може по-рано и по-късно, ние в църквата ходихме точно на 40-тия, а следващата неделя беше гостито

Общи условия

Активация на акаунт