Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Какви са признаците за наближаване на раждането?
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Контракциите се характеризират със стягане и дискомфорт в долната част на корема, като честотата и силата им се увеличават с времето. Те могат да бъдат разграничени от други видове болка поради редовността и прогресивното увеличаване на интензивността им. Ако не сте сигурни, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са признаците за наближаване на раждането?
-
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
-
Какво представляват контракциите и какви усещания предизвикват?
-
За какво се използват листата от малина?
вече с Емма сме си вкъщи 
и честито на вече станалите родители
.
Ние сме само на кърма, купих си билков австрийски чай за кърмачки (не знам има ли ефект) бебка ака често и това ми дава спокойствие. Не пълни много памперса, но мисля че се храни достатъчно. Вечер е доста нервна и отказва да заспива, което ме тревожи, чудя се дали не са колики (макар да е рано)
Нямам контракции,нямам тапа-пробвах вече всичко ,но неще да излиза 
ММ само големите обещания дето ми даваше, че този път изцяло той се ангажира с отглеждането освен, когато ще го храня, ама нейсе... Снощи заспа като заклан в 12.
Преди малко излезе по ангажименти, ама като се прибере сериозно ще си поговоря с него. 
Всичко останало ще си дойде на място. Успех!!!
кога ще ги чета не знам
Инак беба била много пораснала, в горната граница сме и ако изчакала до термин най-вероятно ще мине 4кг
и после се връщам да ви доизчитам
На нас в църквата миналия път ни каза, че може по-рано и по-късно, ние в църквата ходихме точно на 40-тия, а следващата неделя беше гостито