Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 632
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Аз лично съм сигурна ,че се прави преди 40 ден!!!
Ето и една статиййка дано да е полезна Wink
http://www.mamaibebe.com/?id=391

# 631
Добро Утро и от мен   bouquet

И аз не мога вечер да спя и после цял ден ми е едно заспало  smile3507
И аз се притеснявам като стане вечер бебо да не реши да излиза и да попадна на заспали акушерки ядосани че съм им развалила дрямката, а и док не знам дали ще си вдигне телефона  Shocked  

Късмет на мамите който са планирали днес да е събитието  Praynig

# 632
Все така при мен - пълно спокойствие.  Rolling Eyes Даже играх йога 1 час, че да се поразмърда животинчето. Сега много "дзен" смятам да изляза да се поразходя. Все ми е смешно като се сетя как учителката ми по йога всеки път като ме види в залата все още неродила и вика: "то, твойто бебе накрая ще излезе в поза "лотус" "  Joy

# 633
За погачата -четох доста и в общи линии явно навсякъде се прави по различен начин Hug Аз ще питам баба ми и каквото тя ми каже това ще направя все пак  не мога да спазя всички традиции, така че ще се придържам към тези в моя род Rolling Eyes Иначе си ми харесва този обичай-само с жени -малко прилича на орисването от приказките Mr. Green

# 634
Все така при мен - пълно спокойствие.  Rolling Eyes Даже играх йога 1 час, че да се поразмърда животинчето. Сега много "дзен" смятам да изляза да се поразходя. Все ми е смешно като се сетя как учителката ми по йога всеки път като ме види в залата все още неродила и вика: "то, твойто бебе накрая ще излезе в поза "лотус" "  Joy
пуф сега виждам,че термина ти е минал Sad
айдде довечера натискай мъжо,почвай днес разходки и утре да се появи малкото човече Hug

# 635
Здравейте момичета:).Или по-скоро жени:)...поне аз вече се чувствам такава Crazy.Ние с малкия сме още в майчин дом.След около час ще излязат неговите кръвни изследвания и ще ми кажат дали ще си ходим утре.Нямам търпение честно казано.Писна ми от тази болница,искам да си го гушкам вкъщи на спокойствие.Той денем е невероятно кротък,не се буди от нищо.Нощем си има своите 4 часа будност ,които по никакъв начин не мога да му отнема:).Плаче си или просто си будува ,но задължително на мама в ръцете иначе не става Heart Eyes
Сега е сам и съм сигурна ,че дори не е помръднал...Малкия ми бузанчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Като се приберем ще кача снимка да ви го покажа:).
На все още неродилите-успех и леко раждане!
За 12тия етаж в МД-определено промени представите ми за ВИП!Ужасна мизерия,хлебарките обаче са умни-отвориш ли банята тичат към хладилника.Думи нямам.
Хайде за сега това от мен Hug

# 636
  • Бургас
Аз съм чувала, че по-рано не е хубаво да се празнува нищо. За питата знам, че се прави само в неделя .

# 637
Здравейте момичета:).Или по-скоро жени:)...поне аз вече се чувствам такава Crazy.Ние с малкия сме още в майчин дом.След около час ще излязат неговите кръвни изследвания и ще ми кажат дали ще си ходим утре.Нямам търпение честно казано.Писна ми от тази болница,искам да си го гушкам вкъщи на спокойствие.Той денем е невероятно кротък,не се буди от нищо.Нощем си има своите 4 часа будност ,които по никакъв начин не мога да му отнема:).Плаче си или просто си будува ,но задължително на мама в ръцете иначе не става Heart Eyes
Сега е сам и съм сигурна ,че дори не е помръднал...Малкия ми бузанчо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Като се приберем ще кача снимка да ви го покажа:).
На все още неродилите-успех и леко раждане!
За 12тия етаж в МД-определено промени представите ми за ВИП!Ужасна мизерия,хлебарките обаче са умни-отвориш ли банята тичат към хладилника.Думи нямам.
Хайде за сега това от мен Hug

Laughing Laughing ужасТ

# 638

П.П. В темата имате майки с чудесен опит! Много е хубаво, че може да разчитате на тях по тази тема - със сигурност имат много, какво да споделят.

Така е ... много са полезни на всички ни  Hug

Елио ... мерси мила за съвета - ще пробваме с пробиотик ... не бях се сетила  ooooh! Hug

# 639
Миленка, явно са се размножили хлебарките, откакто аз раждах - аз си бях намерила само една в леглото през нощта... Предполагам и ВИП леглата са им все още с онези дюшеци и пружини, от които с епизиотомия няма как ни да станеш, ни да седнеш  ooooh!

# 640
Здравейте,милички!Благодаря за прекрасните пожелания Hug
От вчера сме си в къщи.Все още свикваме тримата (и тати) един с друг.Все още нямам кърма, но се надявам с упоритост да тръгне.
И от мен едно голямо честито на всички родили!да са ви живи и здрави наследниците  Hug

# 641
Една от нас ами май не са с пружини...хвалеха ги.Скърцат много ,но не са неудобни.
Имам аз и епизиотомия и с вакуума ми извадиха све и много шевове ама скачам от първия ден и тичкам по коридорите.Знаете си ме мене  hahaha hahaha hahaha

# 642
 newsm51 Здравейте !От както почна бебевалежа и темата опустя.........и аз в това число,чак сега успявам да вляза за малко.
Честито на всички майчета-много здраве и късмет на бебоците и само положителни емоции!

На всички,които предстои да станат майки -леко раждане!
Не съм чела назад-признавам си,нямам време,така ме е завъртяла шайбата..От днес каката е на градина ,а ние с малката се гледаме.На моменти е-реве,спи...бебешка работа.Здраве да има!Оправяме се сами,тате помага,но и неговата отпуска свършва,така че ще трябва да свикваме.Излизаме на разходка от 7-я ден-използваме последните слънчеви дни.На кърма сме,имаме ужасни колики,но най-вероятно и при другите бебета нещата са такива.
Е това е от мен за сега Hug

# 643
Здравейте, аз се прибрах преди малко. Купих си Арника монтана да пия, някоя от вас пила ли е и има ли ефект за по лесно раждане. Този чай от малинови листа от кога се пие, сега може ли да го пия или още е рано. Нещо май няма бебенца, не им се бърза да излизат  Grinning

# 644
rossy-pm, качила си снимка в албумчето Simple Smile, много е сладка малката Катерина Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт