Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 627
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Наистина темата ни запустя доста ама то е разбираемо. Половината вече се сдобиха  със свойте съкровища и са се отдали на тях, а пък другите сега тичаме по задачки.Аз от миналата седмица се разбивам всеки ден от  задачи сутрин ставам излизам по закачки и успявам да се прибера чак вечерта. Вече ми липсва следобедния сън ама оттук на татък така ще е. Да се надявам само че това с разкарването ще ми действа после благоприятно за възстановяването от раждането.
 На  всички който днес са на консултация им желая само хубави новини, а на мамите който раждат да мине бързо и безпроблемно. Hug

# 646
Ох, на мен около месец са ми изтръпнали пръстите (без кутрето) на дясната ръка. А лошото е че сега усещам, че ми изтръпват средния и показалеца на лявата ръка. Не знам при някоя от вас получавало ли се е . Аз и доста се подувам в крайниците. Чак ръцете ме болят. Като бях на женска консултация и питах за изтръпването и акушерката ми вика не се притеснявай то е от бременността. Предполагам, че бебето притиска нещо, ама ми действа доста изнервящо като нямам усет на пръстите.
Иначе утре съм на тонове и най сетне да си взема документите и вече съм спокойна, че мога да си раждам когато си поиска бебето. Иначе мен ако ме пита вече много искам да излиза. Направо се чувствам огромна и трудно подвижна, а съм само 150 см  Grinning Представете си каква топка съм.

# 647
petrusinda, за изтръпването се пие магнезий, но питай лекарката, защото го изписват и за задържане, а пък като гледам ти скоро ще раждаш, така че не знам. Консултирай се за всеки случай Wink

# 648
petrusinda, за изтръпването се пие магнезий, но питай лекарката, защото го изписват и за задържане, а пък като гледам ти скоро ще раждаш, така че не знам. Консултирай се за всеки случай Wink
Аз пих магнезий до скоро,но вече съм го спряла. Той не ми помогна за изтръпвването Sad

# 649
Малеее, наистина много тихо днес.  Rolling Eyes Няма ли някой да ни зарадва с някоя бебе вест?  Thinking
Снимах малчо преди малко и качих две снимчици в албумчето. Пречи му светкавицата, та се е понамръщил малко.  Wink Иначе е много лъчезарен /като майка си Wink/, имаме си две тръпчинки, ама все не мога да го изловя да ги снимам.  Laughing Като се поосвестят по-нататък предполагам няма да е проблем.
petrusinda и при мен го имаше това изтръпване само в дясната ръка през последните два месеца. Явно наистина си е белег на бременността. Вече нямам такива оплаквания.  Simple Smile
Айдееее чакаме новини.... Praynig

# 650
здравейте, толкова са сладки всички бебенца, като ангелчета спинкат. Нямам търпение и аз вече да родя и да си я гушкам.
И моите пръсти на ръцете изтръпват, особено като спя и съм ги затиснала, иначе са си като кебепчета надути.

# 651
О това за коликите ooooh! и ние се мъчим, горкото скърца и реве  cry Моят Пламенчо от 1 седмица ми върти номера, все на гърда иска да е, но ме ползва за биберон, то не беше дъвкане на зърната, смучене Whistling.. и накрая се принудих и му дадох биберона, колкото и да не исках ...то си иска и иска неговото. Родих се като му дадох бибата , нищо че в началото само я плюе и после реве за нея. Сега си я търси и с нея е спокойно  baby_neutral, та й аз покрай него   Laughing В последно време не иска да спи и само номерца ми върти, все иска някой при него да има и да го гушка. МАй от както наддаде и се очовечи и му дойдоха силичките за бебешките номера newsm78 , а в началото се чудих това бебе реве ли, то беше едно спокойно....а сега ooooh! Мами споделете и за вашите бебчета, повечето като родиха и не се включват.

# 652
Момичета и мен ме вълнува, обичая с 40-те дена и още се чудя дали и колко приятелки да събера в нас. Не мисля да е на датата, май ще е по- рано, но още се чудя  newsm78, доколкото ми е известно все сладки неща се слагат на масата, но не съм сигурна. Дайте съвет какво например е задължително да присъства на масата освен питката и меда...

# 653
Всички празници за Живи хора се правят или на датата или след нея,по-рано е само за умрелите.Най-хубавия ден е неделя за погача,само жени идват които трябва преди залез слънце да си отидат,никаква храна не се изнася от дома на този ден,а за менюто основно сладки неща,питката се меси от човек с живи родители.Всеки си преценява какво да сложи на масата,хубаво е ядки да има,но може и салатки или някакви солени разядки,хапки и т.н. Ако имаш гости от далеч не става да им сложиш само сладки,поне аз си мисля че нещо и по-сериозно за хапване трябва да има,но пак е до собствена преценка.

# 654
antonia79, много е сладичък малкия Итън  Heart Eyes, а възглавничка няма ли  newsm78

# 655
Много тихо наистина  newsm78 Къде сте мамчета?
Така да ми се спи, две не виждам  smile3507 Не смея кафе да пия, заради кръвното, но май ще си направя 3 в 1.
petrusinda аз имах изтръпване на краката и схаващане. Предписаха ми магнезий, но като видях, че се дава и за задържане, се отказах от него. На ръцете се опита един-два пъти да ми изтръпват. Слагам ги под течаща студена вода и ми минава. В този период прах на малкото дрежки на ръка и не усетих голями изтръпване.
Авара, може и лотус да направи твоя бебо. Хайде, марш към родилното  smile3513 Стига си стискала кълки  Hug Успех мила и дано скоро се срещнете!  Hug

# 656
pocoloco1 и при нас ситуацията е същата. Нямаме никакъв режим на хранене. Само като почне да върти глава и да търси и го слагам на гърдата.  Whistling Опитахме вчера на няколко пъти да му дадем залъгалка, ама му се гади и я плюе. Трябва да се мисли нещо, че наистина на маймуни ще станем. Вече трета поредна вечер като се оцъкли в 22.30 до 04.00 сутринта мърмори и мрънка, яде, заспива за 10-15 минути и така...  Shocked През деня проблем никакъв - само ядене и спане. Аз пък през деня убий ме, не мога да спя.  Rolling Eyes
nub55 благодаря! Само калъфка съм му сложила, ако повърне да цапа нея. Възглавницата съм я сложила на повивалника.

# 657
Здравейте мацки  Hug
Честито на всички обебили се. Да са им живи и здрави малките рожби и големи, умни и красиви да пораснат.
Аз днес пак бях на ЖК. Нямам шанс да родя по-рано и ще се носим най-малко още 10 дена  Cry Много ми тежи вече и съм като хипопотам  Embarassed
Днес голямо затишие- да не хукнахте всички да раждате  Shocked Късмет на всички мами  babydust7 Flowers Four Leaf Clover

# 658
Привеет  Laughing

Къде са днешните бебоци?

Ева_82, добре сте се завърнали вкъщи. Хайде, разказвайте как мина, не ни забравяйте....
П.С. Погледни см на Емма дали са реални, че си ги измислих  Blush

Бебчетата в албумчето са прекрасни! Направо да ти замирише на бебешко, а на мен още ми е нереално и се радвам на голямото  Laughing
Аз днес ходих да търся комплект за изписване и не си харесах. То само една шарения, едно чудо...Бяло няма  Crossing Arms Накупих малко други дрешки както нищо нямаше да вземам. Много задачки бях запланувала, а то не върви ... като легнах на обяд и айдее... отидЕ.

Анхела, хайде чакам те и теб с разказ за раждането.
По- честичко се включвайте родилите мами да ни надъхвате, че тук ще окапем до края на месеца...

# 659
  • Варна
petrusinda и на мен са ми изтръпнали пръстите на дясната ръка,понякога  и пръстите на десния крак .И аз разбрах,че е от бременността.Друго обаче ме тревожи.Постоянно ме боли коремът (почти денонощно)Не минава от нош па.Болките са в целия корем.Някой има ли подобни оплаквания,че днес си отложих часа за ехограф и се чудя дали не трябваше да отида  ooooh! Whistling Thinking .Иначе бебето си шава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт