Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 070
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
От кога не съм писала ама то и вие не сте много активни нещо...Това на мен ми прилича на затишие преди буря, утре ще има голям бебевалеж...така ги виждам аз нещата  Peace
Аз днес минах през докторката да се видим явно за втори и последен път ако не родя до 17ти Simple Smile Оказа се че не ми признават термина по ехограф ами трябвало по последна менструация и то стана 17ти и ако до 21 не съм родила ще ме праща в болницата да раждам евентуално Simple Smile А мен това развитие на нещата идеално ме устройва...аз от както знам че съм бременна се чудя как да измисля планувано да родя защото си знам че психиката ми няма да издържи да стоя и да чакам (просто твърде много ме е страх да не стане като миналия път ) Иначе тоновете са чудесни и пукната контракция няма водите и плацентата са добре, за сега всичко е наред и само чакаме да видим кога ще се ражда  Heart Eyes

П.С Бебчетата в албумчето са страхотни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Здравейте момичета, завърнахме се от тонове и ние.

Всичко е наред, разкритие все още само един пръст.
 Разбрахме се с доки, ако до четвъртък не започне родова дейност по нормален път Praynig-да ме приемат в болницата под наблюдение. Tired
Това е от нас засега, целувки на всички мами:love001:

# 662
  • София
petrusinda мисля,че това ти е проблема:

http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D … D0%BE%D1%81%D1%82

поне моят е такъв и все още го имам. Не съм спала нормално от поне два месеца, ръцете са ми оттекли и изтръпнали, без малките пръсти. Живея с надеждата,че когато родя ще отмине Simple Smile.
 Мен ме гони една меланхолия, много съм раздразнителна в същото време- всеки пита и се обаждат. Казах на всички да не ми звънят всеки ден, защото няма да вдигам вече на никой,ами когато родя ще им звъннем на всички  Crossing Arms
 Днес трябваше да чистя, аз си легнах и поспах, което е нетипично за мен да си отлагам работата за утре Thinking
 дано не съм ви натоварила с моите си размисли и настроения  Blush

# 663
..много съм раздразнителна в същото време- всеки пита и се обаждат. Казах на всички да не ми звънят всеки ден, защото няма да вдигам вече на никой,ами когато родя ще им звъннем на всички
 Днес трябваше да чистя, аз си легнах и поспах, което е нетипично за мен да си отлагам работата за утре  дано не съм ви натоварила с моите си размисли и настроения  
Не си само ти така, аз не давам дума да ми се каже, омързна ми от съвети от куцо и сакато. Вече не слушам кой какво ми говори. А за работата- от 1 седмица отлагах банята и накрая от кумова срама я измих  hahaha, но след това си легнах да си поспя. А сега такъв мързел ме гони, направо срам  Embarassed А трябва да се чисти, да се измият прозорците....ще извикам мама да ми изчисти  Flutter

# 664
а аз си мислех че само аз съм мързелива..последните дни ми дай само да спя и никой да не виждам,че от тъпи въпроси ми омръзна вече.всеки ден по 100 пъти повтарям че още не съм родила и не,не съм в болница!!! #Cussing out  иначе ям и спя или само лежа а в нас е за чистене и няма кой ама...

# 665
Снимките на бебоците са чудесни. Всичките са много красиви и милички.
 Момичета днес си мислих и реших да ви питам има ли някаква билка или средство което да се взима след секцио за по- бързо възстановяване и да не пречи на кърменето. newsm78
Досега каквото съм чула е само за много ходене и разходки в болницата.

# 666
.. има ли някаква билка или средство което да се взима след секцио за по- бързо възстановяване и да не пречи на кърменето. Досега каквото съм чула е само за много ходене и разходки в болницата.
За билки незнам, но знам за движение. Правилно си чула - ходенето спомага за бързото възстановяване.
Ей, голямо затишие  Rolling Eyes

# 667
затишие пред родилното Mr. Green

# 668
Ами аз продължавам да си чакам... Няма с какво да се включа...Малко се притеснявам - бях на преглед последно на 1.09 и АГто ми каза, ако не съм родила до 14ти, да отивам към болницата, но на мен това незнание направо ме убива. Искам да съм убедена, че всичко е наред, ама така изобщо не се чувствам сигурна #2gunfire Все ми е едно свито. И предния път преносих, но въобще не се притеснявах, а сега ми е едно свито...Все си мисля, че вече бебето е готово да излиза и най-много някой гаф да стане, затова ми се иска да се ражда вече!!!

Чакам и мнооого разкази за раждания...Хайде момичета, казвайте как протекоха нещата - всякакви подробности ни вълнуват неродилите все още Hug

# 669
тета и мен този въпрос ме вълнува Wink
че и аз съм скоро Mr. Green
връщам се да ви изчета Hug

# 670
# 671
мами как сте с подуването? аз съм като със слонски крачета хахахаха нямам си никаква форма Laughing Laughing Laughing

# 672
  • Where I am Happy
pocoloco1,antonia79и ние сме като вас,даже си мислех,че нещо аз не правя както трябва и вчера като му ударих един рев  Cry .Сега се успокоявам като ви чета Simple Smile Опитвам се да и направя режим ама тя като нейска да спи  #Cussing out И мен ме ползва за биберон въпреки че нямам много кърма,може да ми седи на гърдата един час.Биберона само го плюе.
Ева82 welcome home  Hug
francheskasweet да не си прекалила със солта,при мен се беше получило подуване когато бях пресолила един ориз и също веднъж бях яла соев сос но след няколко дена на безсолна диета краката ми се оправиха.
Всички бебенца са много сладички и хубавки в албумчето,пу-пу  Simple Smile Фейтче твоя тропчо ти е отрязал главата  Simple Smile ,и аз качих една снимчица на моята бебка.

# 673
силви не мила,аз никога не ям солено,не обичам и така и готвя всички си добавят сол вкъщи хихихи
ама не знам не е драстично,но е усезаемо Thinking и като клекна и пръсците ме болят хахах

# 674
pocoloco1,antonia79 и моята беба започва да ползва бебешки номера  Simple Smile Уж яде на 2.5 - 3 часа, но не винаги. Обикновено ака след всяко ядене, а и преди това. Та яде, задремва, изчаквам да си свърши работата, за да я сменя, тя се разсънва и започва пак да търси храна и не се залъгва с чайчета и биба. Иска мляко и това е. През деня спи по-добре и по-дълго, а през нощта се буди по-начесто. Бебешки работи. Вярвам, че още ще се променя.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт