Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Какви са признаците за наближаване на раждането?
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как мога да ги разгранича от другите видове болка?
Контракциите се характеризират със стягане и дискомфорт в долната част на корема, като честотата и силата им се увеличават с времето. Те могат да бъдат разграничени от други видове болка поради редовността и прогресивното увеличаване на интензивността им. Ако не сте сигурни, винаги е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са признаците за наближаване на раждането?
-
Какви са някои методи за естествено стимулиране на раждането?
-
Какво представляват контракциите и какви усещания предизвикват?
-
За какво се използват листата от малина?
, точно като за малко бебче, но това с мечо пух най много ми харесва
. Което и да избереш ще е хубаво
утре сигурно пак ще ходя до Джъмбо, да видя дали ще харесам нещо друго

МНОГО ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ НА БЕБОЦИТЕ ИМ, КАКТО И НА ТЯХ И СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ! 
Раждането мина много бързо и леко в сравнение с другите две. След излизането от упойка се чувствах в една еуфория - дива и щастлива. Цял ден ме държа. Още на следващия ден ден след като ми махнаха катетъра и абоката станах и отидох да си взема бебока. От тогава си стоеше плътно при мен. Днес сутринта ме зарадваха с новината, че бебето ще бъде изписано днес, а малко по-късно дойде и АГ-го, което ме оперира и той ме попита: "Айде бе, ти още ли си тук? Дай да те разшиваме и се прибирай."
Звъннах на мъжо и дим да ни няма.
И така разопаковах багажа и веднага тук при вас да видя каква е хавата.
Изцяло сме на кърма и засега всичко е наред, наддава добре, въпреки спада първите един, два дни. Гледам, че не съм пропуснала много и ще гледам днес да ви изчета. Поздрави на всички и стискам палци за чакащите.
Можеш да си приготвиш и 2-те и да решиш в деня на изписването. Аз още не съм му взела тоалет на моето и мисля утре това да направя, ако не ме хване великия мързел...
това чакане ....
това с МИки наистина е малко големичко ама само това цялото,долното е много мъничко,ще взема и двете даже и трите хихихихи и там ще го преобличам тези 5 дни
и ще реша хахаха