Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 881
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,останали тумбачета(и моето,включително е още тук!) Mr. Green
Лъки,благодарности за прекрасната тема!Усещам,че именно тя ще е най-богата на нови бебчета!
Честити рожби на мама Даная и разбира се-на Миленка!Да са ви живи и здрави синчетата,а на Миленчето малкия даже ми е адашче! HugИ при мен всякакви признаци изчезнаха от вчера....Уж имах болки,контракции,а сега-йок!Но нищо-тя бебка най-добре си знае кога да тръгне!
Данаека,аз също съм с висок диоптър-5,ходих на очен,който ми каза,че ми препоръчва секцио,но въпреки това,се посъветвахме с доки и решихме раждането да е нормално...Разбира се,при всеки е много специфично и индивидуално,но при мен няма промяна в очните дъна или съдовете и се надявам да мине гладко....И все пак,вече 2 пъти съм раждала естествено...

# 151
  • Варна
И аз си имам първокласника на 17.09! Уредила съм камера, татко и да я снима ако аз съм в болницата. Между другото да се похваля: в предаването Тройка на разсъмване по радио Витоша участвах в една игра за първия учебен ден. И взех, че спечелих да си на пазаря за ученика от книжарница "Оранж" за 200 лв. И така вчера изкарахме там около 2 часа и излязохме със всичко необходимо, даже и отгоре! Много съм доволна! Сега остана само униформа (която ще купи бабата) и сме готови за 17.09.

# 152
  • Бургас
OOOo, Stefis„ сори,кака! Ти си сложила вече папото,  Embarassed Рано/рано.
Моето дете се опитва да се разболее ooooh! Само туй ми трябва, баси.  ooooh!
Аириелче, ко стана с "птичките и пчеличките"? Joy

# 153
Запис и чета  Peace
Лъки, благодарско за хубавата темичка  Hug

# 154
Ариел,за днес мисля да пека едни гъбки със сирена и шунка,за вечеря-домашна паста пак с нещо сметаново(дано не ме линчуват сега).След малко слагам бобът,който ми донесоха от Смолян, и утре-боб с пушена наденица:)А и някак между другото трябва да направя чушки с доматено сосче,че гледам да не оставам без тях Mr. Green

Айде,лек ден и не ме мразете много за това съобщение Embarassed

# 155
Жужат Melly.G, ма не около мен  newsm50 yahoo_49 cry amiiii    Пък нали днес е празник - Съединявайте сеее!  smile3534
Искам си бебитооооооооо!

Inna_78 с колко си преносила първия път? Вече само така се успокоявам - малко! Иначе да ме погледнеш не ми личи - нали трябва да сме жеУезни!  newsm03

bel4eto не, не те мразя -  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ОбиШам та! Ама моя ММ иска мръвка!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 10:56 от Ариел

# 156
Честито Миленка! Ей браво най-накрая бебчо се показа  Heart Eyes

Честито на danaya80, bydik, antonia79, angel_bbb  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде да видим кой ще се запише днес с бечеееее  Sunglasses

Ариел Погал, погал!  Hug

# 157
таз Арника за какво се пие?

# 158
Франчи, сега виждам,че сме с един термин  Mr. Green

Честито на новите бебоци - Миленка да ти е жив и здрав  bouquet

# 159
Честито на Даная и Миленка за малките им мъже - Мартин и Теодор  newsm05
Ние най-накрая ходихме за креватче и сега чакам да ми го докарат  newsm44
Иначе и аз от вчера започнах чая от малинови листа, но пих само една чаша - чудя се дали направо да не почвам по-големи количества  newsm78

# 160
Ех, мче хубави новини!
Даная80 честита рожба! Бъдете живи и здрави!   bouquet  bouquet
Миленка, знаех си, че си се скатала да раждаш  Hug Hug Hug Бъдете здрави, щастливи и скорошно прибиране у дома! Честито юначе!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние си продължаваме да се ремонтираме, аман вече  ooooh! оф, още малко и край, не ща да чуя думата ремонт  Naughty

Последна редакция: чт, 06 сеп 2012, 11:17 от Пипи Дългото Чорапче

# 161
а малиновите листа за какво ги пиете?  newsm78 Hug

# 162
  • Варна
И арниката и малиновите листа се пият за по-лесно раждане и възстановяване.

# 163
И арниката и малиновите листа се пият за по-лесно раждане и възстановяване.
Hug уу супер,а къде мога да прочета как се приемат ?

# 164
  • Варна
Има много информация в интернет. Чая се продава в билковите аптеки и със сигурност няма да ти навреди и е много полезен. Арниката е хомеопатично лекарство и следва да се изпише от добър хомеопат. Аз лично не съм се съветвала с никой (освен приятели) и си я взимам на моя отговорност. Имам приятелка която често използва арниката при дъщеря си за различни цели.
http://apteka.framar.bg/30001434/%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA% … D0%BD-boiron-mono

Общи условия

Активация на акаунт