Септемврийче малко ще бъда аз, мама и тати ще ме чакат скоро у нас!

• 31 670
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Фейт, проблемът може и да не е в недохранване, а в пълноценно усвояване на кърмата. Пиши на момичетата от ЛЛЛ, ще ти го обяснят по подробно, както и какво да правите, за да решите проблема без АМ, ако това е вашето желание разбира се.
Честито на Велвиамо, Валиав и Ева82! Бързо възстановяване и много щастие на малките съкровища!

# 451
Фейт, проблемът може и да не е в недохранване, а в пълноценно усвояване на кърмата. Пиши на момичетата от ЛЛЛ, ще ти го обяснят по подробно, както и какво да правите, за да решите проблема без АМ, ако това е вашето желание разбира се.

Да .... това също ми го казаха като вариант Hug и тези дни ще им пиша със сигурност  Whistling

# 452
Честити нови малки и голееееми мишлета!Да растат щастлив и усмихнати!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета,снимките на бебчовците са страхотни! Hug

# 453
Ихааа истински шампион на мама Велвиамо!!! Да и е жив и здрав юнака!!! Hug Heart Eyes
Честито и на мама valliav  Hug

Момичета за тапата- беше много малко и други признаци засега няма.
Разходката ми 8 етажа и обратно не дава резултат, освен, че ми се разтрепериха крачката, но то май повече от страх Crazy

# 454
Честити бебчета на Ева82, Валя и Велвиамо, да са ви живи и здрави и бързо възстановяване на майките
да разгледам и аз снимките

# 455
  • Варна
Скай, благодаря ти Simple Smile Ще имам нужда  Hug

Честито бебчета на ЕВА82 , valliav , Велвиамо ти би всички рекорди  Wink Да са ви живи и здрави малките съкровища  Heart Eyes
Сега разгледах снимките, големи сладури са  Heart Eyes

Аз се чудя дали да вземам помпата в болницата. Нали трябва да се стерилизира , а там няма как. Вече , ако видя зор..

# 456
Честити съкровища на Мели, Ева, Валя и Велвиамо  Hug Само усмивки да им носят и да са здрави и щастливи целите им семейства.
Като никой път ММ почива 2 дена, че го хванах на къс пас да чистим. Нямам вече много време и може да не дочакам другия му почивен ден, а сама ми идва леко зор да се катеря и мъкна.
Успех на всички дето са се засилили към родилния и най-вече на Евваа.

# 457
Честити бебчета на мама Велвиамо и на мама valliav!:hug: 
 Разгледах албумчето на бебоците.Много са сладки.
Франчи фототапета е много хубав.
Относно килограмите и мен ме притесняват доста. Тази бременност качих много  не знам как ще ги свалям особено корема. Като се гледам имам мазнина дори на колената. Whistling
Фейт  welcome

# 458
Да се похваля набързо, на 5-ти родих моя бебок Дениъл, нормално - 4120 гр. 52 см. вече сме вкъщи  Hug

# 459
Аз се чудя дали да вземам помпата в болницата. Нали трябва да се стерилизира , а там няма как. Вече , ако видя зор..
Аз ще взема моята за всеки случай. А стерилизирането - стерилизатора. Можеш и да я превариш ако искаш.  Peace
Дива, Честито бебче! Да ви е живо и здраво детето и много да ви радва!   bouquet

# 460
diva_free   smile3525честито.
Днес много хубави новини получаваме току виж до края на деня 2/3 да са вече при обебелите се.

# 461
Може да се ползват течностите/таблетките за студена стерилизация, което ме подсеща, че аз хубаво я нагласих за болницата, но не се сетих, че ще трябва и там стерилизация.

# 462

Вземете я със сигурност ... ще ви трябва, особено като ви слезе изведнъж кърмата  Whistling

Аз мих шишенцето на гореща вода ... няма друг начин иначе  Heart Eyes

# 463
Diva_free, честито бебе!
Аз моята помпа я стерилизирах и прибрах в торбичка и си ми е в багажа

# 464
Лелеее, колко нови бебчетааа  Crazy На всички мами пожелавам много щастие с новите слънчица в семейството  Heart Eyes

Бебетата в албумчето са уникално сладки. Леле, какви душици мамини  Heart Eyes Heart Eyes

Велвиамо, браво момиче, как го отгледа това бебе 5,200  Crazy Абсолютен рекордьор!

За помпите, ако не мислите да давате изцедената с тях кърма в болницата може и да не се стерилизира.

Общи условия

Активация на акаунт