Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 928
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е, но снимки на цялото си лице няма да слагам, повечето сте ме виждали във фейсбук-групата. Нямам и какво да доказвам, големи, малки, огромни, мои са си и се примирявам с тях Laughing.
Иначе поне според мен наистина огромни очи от девойките, които са показвали цяло лице тук, има Силва, наистина изпъкват на слабото и скулесто лице Heart Eyes

# 166
Ох, колко пъти ми се е случвало това, не е истина!  ooooh! Тъкмо се възгордея за успешния грим, снимам си очите само, и всичко се губи. Язък.
Свикнах да си подчертавам веждите със сенки. Преди ми беше странно, ептен пък със молив, но сега ми харесва. И малките неоскубани косъмчета не личат толкова така, ама те и без това са руси. Mr. Green
Но използвам сянка от 88 неутралната, и ми е на свършане. За молив знам кой препоръчвате, но сенки за тази цел? Или пак да си намеря за очи, матови и неутрални?

# 167
И при мен все не се получават, всеки недостатък на кожата лъсва, пък цветовете на сенките се губят. Как се получава този феномен, не знам Joy

# 168
  • в 1001-та нощ
... Или пак да си намеря за очи, матови и неутрални?

според мен да  Peace

# 169
Ох, колко пъти ми се е случвало това, не е истина!  ooooh! Тъкмо се възгордея за успешния грим, снимам си очите само, и всичко се губи. Язък.
Така е за съжаление, но не всеки е склонен да си пусне снимка на цялото лице  Simple Smile

joy_r, аз съм последният човек, който би тръгнал да те кара да си пускаш снимка на цялото лице  Simple Smile Споменах за цялото лице, понеже само от окото не може да се прецени добре и допускам и аз да съм в грешка и очите ти да са наистина огромни  Simple Smile

# 170
Джой, третият вариант е прекрасен! Най-много ми харесваш така!  Hug

# 171
joy_r на мен най-много ми харесва третия вариант  Heart Eyes като любител на очертаното око отвсякъде  Mr. Green Шегата настрана,но поне на мен така ми допада,а и ти отива страшно много  Heart Eyes

При вторият вариант се смалява оптическо окото и някакси стои като отсечено отдолу.На мен не ми отива изобщо така и не го правя,но при теб е по-различно и на тъмни очи се "ядва" повече  Peace

И къде ги видяхте пък тези огромни очи  Crazy Съвсем нормални са ти очите.Аз съм им голяма фенка,много са екзотични  Heart Eyes

# 172
Елфичка, благодаря Hug. По принцип винаги слагам черно във водната линия, но обикновено не слагам по горния клепач, и така окото седи някак по-различно. А когато има и отгоре, и отдолу, ми е някак... странно Rolling Eyes

Благодаря ви за мненията, момичета, ще ходим като Туиги тази есен Laughing Hug

# 173
  • в 1001-та нощ
ох, Дами, аз нямам търпение да започна да се куклосвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали ми дойдоха и шарените моливи - точно по поръчка, а взех и няколко мн. яки - бял, перлено седефен с розов подтон ....

аз като си снимам очите - за тук ....веднъж апарата попадна в ръце на познати - изобщо не предположиха, че са моите, толкова различно изглеждат композирани в лицето и само като очи  Blush

за очертаване на долния клепач - съм се повредила - вече близо година не го правя, нямам щение  Blush а ми харесваше мнооого  Cry дано скоро обърна плочата  Heart Eyes но ще пробвам със сиво - по-меко да е  Heart Eyes

# 174
Днес си купих безцветен гланц за сухото червило и ви поствам снимка. Съвсем друго си е като има нещо по- мазничко отгоре.

# 175
Много красива уста. Heart Eyes

# 176
Какви хубави, оформени устни имаш!  Heart Eyes И цветът е разкошен.

# 177
  • София
В първия момент реших, че виждам устните на Скарлет Йохансън  Crazy Много красиви и плътни  Heart Eyes

# 178
Момичета, май не се разбрахме  Laughing Никъде не съм казвала "огромни" очи. Казах големи. Като имам предвид, че не са малки и свити и че може да си позволи да слага черно колкото душа иска без да има ефект "свински очички". Peace

tanch  Heart Eyes

# 179
Момичета, много сте мили! Embarassed  bouquet
Всъщност устата ми е леко по диагонал ако трябва да бъда честна и това е и една от причините да избягвам твърде ярки червила. Личи си на фронтални снимки. Но все пак трябва да имаме и по някой недостатък, иначе ще сме твърде перфектни.  4470

Общи условия

Активация на акаунт