Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 14

• 46 877
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Няколко нещица, които ми хванаха окото:
Скрит текст:
  Heart Eyes

Попаднах съвсем случайно и на Адри: http://ladypandacat.tumblr.com/post/30565999182

# 46
И има линк към профила й,много от блоговете не си правят труда:)

# 47
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Записвам се с гримче в тюркоазено
Скрит текст:

Снимките ми пак са смотани, но няма да използвам фотошоп, мързелива съм Joy

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Върнах се назад да ви изчета Whistling
Лепидоптерия, уникален грим Heart Eyes
Тони, добре дошла, винаги се радваме на красиви нови попадения като теб Hug

# 49
Момичета, толкова ви благодаря за милите думи! Прекрасни сте Hug
Макар и да не ги заслужавам... Просто на тази снимка не са чак толкова очевидни недостатъците ми. Трябва да ме видите сутрин и без грим  ooooh!

Веднъж опитах да снимам грим на окото си и се получи ужасно. Нямах представа, че сенките са чак толкова очевидни, при това бях сложила коректор. Ще се възползвам от съветите ви и започвам да експериментирам. Тези сенки променят целия ми облик и ми придават ужасно изморено изражение, ако не ги прикрия успешно по някакъв начин.

# 50
  • в 1001-та нощ
малко оф топик, но
Скрит текст:
аз се сдобих с нещо подобно след раждането - свързах го със системного недоспиване ....след няколко месеца - очите ми бяха огромни черни дупки ....тогава се консултирах с дерматолог и ми каза, че под действието хормоните - някакви пластове се разместват, с пигментацията ... какво става....предложиха ми няколко процедури и с две посещения - всичко се ликвидира; не знам при теб дали така може да се реши проблема, дали временно или завинаги - при мен повече не се е появило, само клепачите са ми мааалко по-тъмни, намирам го за нормално, не мисля, че от другите се забелязва, някак аз си го виждам  Peace

Видях,че се разговорихте за коректори и да попитам - може ли да ми препоръчате някой подходящ за пъпки/петънца по лицето.
Иначе и за под очите ми трябва,днес пробвах Wake me up на Rimmel и един рол-он на Garnier,но не знам кой ми харесва повече.   helpuu

за целта ползва, базата за сенки - идеално ми маскира, каквото е нужно

tanch, моят мъж в началото никакъв грим не харесваше, после , може би, защото аз задобрях - започна много да харесва гримовете за навън, но все още, като правя нещо за предизвикателство - ме пита защо се правя на Алис Купър и предлага да гримира второто ми око - по бързия начин  hahaha bowuu

# 51
малко оф топик, но
Скрит текст:
аз се сдобих с нещо подобно след раждането - свързах го със системного недоспиване ....след няколко месеца - очите ми бяха огромни черни дупки ....тогава се консултирах с дерматолог и ми каза, че под действието хормоните - някакви пластове се разместват, с пигментацията ... какво става....предложиха ми няколко процедури и с две посещения - всичко се ликвидира; не знам при теб дали така може да се реши проблема, дали временно или завинаги - при мен повече не се е появило, само клепачите са ми мааалко по-тъмни, намирам го за нормално, не мисля, че от другите се забелязва, някак аз си го виждам  Peace

Алена, благодаря Hug
Но при мен май винаги си го е имало - просто тъмна кожа и структура на лицето с леко хлътнали очи и бузки на всичкото отгоре Laughing
С грим нещата горе-долу се оправят, но явно в момента не използвам точните продукти.

# 52
Тони, много си красива! Heart Eyes
Аз бих те посъветвала ако имаш възможност да отидеш в голяма парфюмерия с кадърни и обучени консултанти и те да се гримират, да прикрият с различни продукти това което търсиш като прикриване и да избереш това което най-много ти харесва. В бутиците на Ести Лаудер например някои момичета се справят почти невероятно, в Сефора също. В Мас. Може Инглот. Може и в Прити шоп и Леро. Имат и часове за записване на грим често напълно безплатно, освен по-леките ежедневни консултации.

# 53
Мерси за новата темичка Simple Smile Гласувах за кукленски грим и цветя Simple Smile

Лепи, страхотен грим, наистина това би трябвало да е гримът на една рок звезда Simple Smile

Tanch, не се нервирай, предполагам всяка от нас е чувала подобни изказвания. Последно майка ми ми каза,че съм имала маска и съм си скривала лицето и съм била прекалила.

# 54
Само аз не виждам Тони,сигурно си е махнала снимката Sad.Мис Нели,незнам какво работиш или от къде имаш толкова професионални и полезни познания за грим,кожа,тон,подтон:),но никога не съм срещала по-компетентен човек в тази област и бих искала да те питам дали си чувала или ползвала коректорите или фон дьо тените на Graftobian?Искам да ги поръчам,но първо ми се ще да чуя мнение.Някой ползвал ли е Age Defying with DNA Advantage Cream Makeup ili Revlon 24Hrs.Colorstay Whipped Cream makeup Foundation?

# 55
  • София
И аз тук, гласувах за Цветя  Peace.

# 56
Мис Нели, мерси за темата
Аз гласувах за Карнавала отново.

Това с тъмните кръгове и аз го имам. За сега се справям с коректор в много по- светъл цвят.
Мен малко не ме бива с поставянето на пудра точно там, все се набръчква. Та ако може малко помощ

# 57
Може ли малко пояснения, моляяяя  Embarassed
Като изтече срокът за гласуването, ще правим новото гримче, нали така? И всъщност ще го правим до края на почивните дни? Съжалявам за глупавия въпрос, ама се омотах  Mr. Green

# 58
WomanBerry, като се определи темата, гримът трябва да се направи и изпрати на Мис Нели до 1-во число на следващия месец и така всеки месец ще има по едно предизвикателство.От сега до края на месеца е времето за творчество.

# 59
  • София
Гласувах за Кукленски  Blush много харесвам такъв   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт