Отговори
# 660
Аз знам,че има тема за "Аз мога повече" ама ако пиша там и няма оттърване от тая тема...

А кога е задушница, щом е близо до Димитровден??

# 661
Мисля на 3ти ноември.

# 662
  • в огледалото на живота
Добро утро.
Честито на именниците   bouquet
Тази програма е само за работещи нали?

# 663
Вие какво мислите за малоумието единственият Национален музей на транспорта, намиращ се в Русе, да работи в делнични дни от 09 до 17 ч и да почива в събота и неделя? Смятам да споделя мислите си в писмо до кмета, с копие до Министерствата на икономиката, енергетиката и туризма.

# 664
Поредната безумица е това....

# 665
  • На брега на реката
Ние се бяхме засилили преди време да водим малката и ни отказаха безумните цени. Не помня колко точно ни казаха, но определено не очаквах да чуя подобно число. За сметка на това, пазачът видя жадният поглед на дъщеря ми, отправен към вагоните в двора и ни пусна да разгледаме и дори да я качим на вагона на султан Азис. Човечецът беше някакъв заместващ и ни разказа, че умирал от скука и нямало никакви посещение.
Между другото, не бях ходила скоро до Етъра. Приятно изненадана бях от чистите алеи, ремонтирано е и входната такса беше някаква символична. Същото важи и за Дом на хумора и сатирата в Габрово. Много зали, много нещо. Никога не бях го посещавала, но излязох с ей такава усмивка  Mr. Green

# 666
  • Русе
 В музея на ЖП транспорта сме ходили преди 3-4г. , не помня каква беше таксата, но нямам впечатление да е била фрапираща. За съжаление вагоните не се подържат, някои от тях и за скраб не стават  Confused , беше пълно с оси  Close.
...... Същото важи и за Дом на хумора и сатирата в Габрово. Много зали, много нещо. Никога не бях го посещавала, но излязох с ей такава усмивка  Mr. Green
Никога не сме ходили, а и аз като дете не съм ходил, макар че често ходим на Шипка (на всеки 3-ти март) и в Етъра, но в Дом на хумора не сме ходили. Разкажи повече, моля.

# 667
  • На брега на реката
Чакай да си събера мозъка, че ще изтече с хремата  Joy
На всеки етаж има по няколко тематични зали. Още на първия етаж е експозиция с Габровски лафове и шаржове, преведени и на английски. Детето не го разбра хумора ама хич, но ние татко й се посмяхме. Имаше на почти всеки етаж криви огледала, което си е класика. Зали с всякакви карикатури, тематично подредени. Любими ми бяха серията със сватбени мигове, просто култова и карикатурите на политиците и политиката в страната като цяло. Имаше и детска зала, с мяукащи котараци, опашки за всеки повод, една огромна котка, която изпълнява желания и мърка, като я погалиш по главата, а мъжете май трябвало по топките да я погалят.  hahaha  Изпълнихме и ритуал по прогонване на злите сили, като раздрусахме яко чановете. Въобще забавно е, а персоналът е много любезен. И макар да нямаше посетители в него момент, не са се държали дръпнато, дори жената от охраната ни разказваше по нещичко за залите и по-специфичните нещица. Заслужава си, ако имате път, го посетете задължително. На по-големите деца със сигурност ще им допадне  Simple Smile

# 668
Супер, заразихте ме, ще отида да го видя този музей на сатирата като имаме път натам. Изглежда много забавно.

# 669
  • Русе
Можеш и снимки да си направиш, където е залата с чановете. Има паравани, където да си пъхнеш главата(поне преди 4 години беше така). Забавно и интересно е. Аз съм ходила два пъти в Дома на хумора и сатирата - веднъж като ученичка преди 20-25 години и вторият път на екскурзия със синът ми, организирана от детската градина. Децата бяха по на 5 години, но им беше много забавно.

# 670
Преди 2 години една приятелка от София беше ми дошла на гости, та с нея ходихме да разгледаме Музея на транспорта. Избрахме да видим външните вагони, като влезеш в ляво, влязохме и вътре в тях, после от дясно под стряхата разгледахме и другите вагони, и там влязохме вътре. На мен ми направи впечатление, че се поддържат. Случихме на много любезен екскурзовод  Laughing, разказваше подробно кой вагон с каква история е, в кой филм е участвал, кадри от него и т.н. Но не влязохме да видим макетите в самата сграда. Платихме и за фотоапарат. Ще поровя да намеря снимките и ще ги пусна ако искате.

# 671
  • в огледалото на живота
Супер, заразихте ме, ще отида да го видя този музей на сатирата като имаме път натам. Изглежда много забавно.
Забавно е и още как....лятото го посетихме,ето малко фото  Wink
Скрит текст:

Има и още ама трябва да кача над 30 снимки  Crazy

# 672
Супер интересно е станало в Габрово..Аз не съм ходила от ученическите си години. Това лято навивах дружината ама нещо не ни остана време Cry Догодна ще се поправим.

Devi4ca, много са пораснали дечицата ти  Hug

# 673
  • в огледалото на живота
KaRoLa ,благодаря  Hug растат,растат а ние побеляваме.... Grinning
Аз да побутна въпроса от по горе за програмата Аз мога,дали е само за работещи или не  newsm78

# 674
Мисля,че е за работещи

Общи условия

Активация на акаунт