Отговори
# 645
  • В море от любов
Това в БГ е често срещано явление. Почти всеки ден се натъквам на подобни ситуации, но съм спряла да си хабя нервите за глупости. Спирам където мога, като не ще повървя пеш. Относно паркирането, такива гледки гледам всеки ден, че понякога ми иде да скоча и да паркирам на някой колата, уникални ''майстори'' има. В случая човека държи мола, е няма да спре долу на кея я. Най- вероятно е бил за кратко, щом е имало човек в колата.

# 646
Този, който имах предвид искал 120 лв, така че търсете момичета нещо по надолу. Въпреки че за мъжът ми като му трябваше на всякъде бяха еднакви цените +- 10 лв, е по евтино като ти е познат излезе в крайна сметка.

# 647
До кога се приемат документи по "Аз мога повече"?

# 648
  • там където ме зове сърцето!!!
До кога се приемат документи по "Аз мога повече"?
До 02.11.2012 вкл.

# 649
Аз изкарах един курс и сега от скука май реших да запиша и още един. Първият курс беше точене на пари от фондове буквално. Някаква гениална простотия беше, докато този курс звучи по смислено "Трудови права". Още не съм отваряла лекциите, но по описанието на курса ще е смислен мисля. През колко време мога да си записвам курсове, някой знае ли?

# 650
Агнес къде е този курс?

И аз обмислям един курс онлайн и евентуално един с посещения, но все още се колебая и се чудя ... ама такъв за трудово право не виждам  newsm78

Ако някой е бил на обучение по "Аз мога" не може да получи ваучер по "Аз мога повече".

Аз мога повече може да включва 2 обучения - за професионална и за ключова компетентности.

# 651
Някой знае ли актуални цени на билет Русе-София с влак и с автобус?

# 652
С влак ако билета е отиване и връщане е около 26 лв. мисля, а автобуса само в едната посока е толкова.

# 653
С влак ако билета е отиване и връщане е около 26 лв. мисля, а автобуса само в едната посока е толкова.

Мерси, знаех си аз, че сигурно има голяма разлика.

# 654
  • Русе
Мерси, знаех си аз, че сигурно има голяма разлика.
  За еднопосочен билет за влак с място, почти няма разлика.

# 655
Честит Имен Ден на всички, носещи името: Димитър, Димитрина, Деметра, Дима, Димо, Димка, Димчо, Димана, Драган, Митко, Митра, Митка, Митрана, Мита

Според народните представи от Димитровден започва зимата, народна поговорка гласи: „Георги носи лято, Димитър — зима“. Според легендата Св. Димитър е покровител на зимата и студа и е по—голям брат на Св. Георги. Той язди на червен кон, а от дългата му бяла брада се изсипват първите снежинки — „Дойде ли Димитър идва и снегът“ . Като предвестник на зимата и студа светецът се свързва със света на мъртвите. Затова около празника е една от най — големите Задушници. Българско народно предание представя Св. Димитър като брат близнак на Св. Георги. Приживе братята се разделили, тръгвайки по света в различни посоки. Георги му зарекъл, че ако види от стряха кръв да капе, то значи той е умрял. След време Думитър видял една стряха да капе кръв и тръгнал към Георгиевата страна на света, заварил ламя, която била изяла Георги. Притиснал Димитър ламята и тя му дала душата на Георги. После двамата яхнали конете и литнали към небесата. Там си разделили годината по братски — за Св. Георги лятото, а за Св. Димитър зимата. На Димитровден се прибират ралата на сухо, редят се дървата за зимата, очакват се първите снегове. Характерни са и трите дни след Димитровден, т.нар. Миши дни. Димитровден е ден на строителя

# 656
  • Русе
Честит имен ден!

Има тема в Клюкарника за "Аз мога повече". Аз изкарах два курса по програмата и жалко че не мога да запиша трети  Mr. GreenЕдиният беше по "Аз мога" а другия по "Аз мога повече".
 Не че имам полза от първите два но трябва да се учи.

# 657
  • На брега на реката
Цитат
Ако някой е бил на обучение по "Аз мога" не може да получи ваучер по "Аз мога повече".
Това категорично не е вярно. Може да се обучаваш, дори да си минал курс по "Аз мога ". Въпросът е в рамките на програмния период да те одобрят за ваучер за ключова компетентност и за ваучер за професионално обучение. Не можеш да дублираш категорията обаче.

Пък Ели ми е била курсистка  Whistling Жалко само, че не си останала доволна.
Ние вече се шегуваме, че с отварянето на схемата е редно да се казва не "Аз мога повече", а "Аз мога всичко"  Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Задава се зимата, за съжаление  Confused

# 658
  • Русе
Веднага на лични да ми обясниш коя си в реалния живот  Mr. Green. Не че съм недоволна, просто не им намерих приложение.

# 659
Цитат
Това категорично не е вярно. Може да се обучаваш, дори да си минал курс по "Аз мога ". Въпросът е в рамките на програмния период да те одобрят за ваучер за ключова компетентност и за ваучер за професионално обучение. Не можеш да дублираш категорията обаче.

Пък Ели ми е била курсистка  Whistling Жалко само, че не си останала доволна.
Ние вече се шегуваме, че с отварянето на схемата е редно да се казва не "Аз мога повече", а "Аз мога всичко"  Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи!   bouquet
Задава се зимата, за съжаление  Confused

добре де, защо така ми казаха на мен???

Аз не съм била по "Аз мога" ...

Общи условия

Активация на акаунт