Отговори
# 630
  • Русе
Ели, намери ли си цвете?
Имам такова, зелено.
Ако искаш - пиши ми

# 631
  • Русе
Две дами ми обещаха. Очаквам доставки.
Мерси, Адри  Hug

# 632
  • Русе

Цитат
....Добре дошли,
През 80-те години аз стартирах тази малка компания за превозни услуги от България до Румъния специално от Русе до Букурещ. Kонкуренция беше голяма и беше много трудно да си в началото....
  newsm78 newsm78 newsm78
Абе, това вярно ли е? 80-те години (пък и на кой век  hahaha) ??? Пък имало и много кокуренция  Joy???

шофьори  Confused Confused и то на такси  #Crazy

# 633
Хайде и аз с предложение за опция. Дори ще питам колко е сега таксата  Simple Smile, че да си изберете най изгодното.

# 634
  • Русе
Здравейте!
Точните таксита предлагат също тази услуга. Слушала съм го като реклама по радиото Wink. Мисля, че имаха сайт. Там може би ще има повече информация.

# 635
От няколко дни мми се налага да ходя в болницата и реших да видя какви са тия "Дунавски хали"... Еми, няма такъв тъп магазин.. Само 10% от стоките са с цени. Обслужването е под всякакв критика. Бавят се ужасно много. Исках да взема нещо от витрината с хляба, но никой не благоволи да ни обслужи и се отказах. Лентите на касите не работят, а днес целият магазин не работеше.

Другото което е,че в паркинга няма места, а местата за инвалиди са заети от баровски джипове... И ако някой ми твърди,че са на инвалиди или придружители..не вярвам. Днес исках да снимам един джип,чиято ргистрация беше Р****** ( нямаше последни букви, а цифри) , но вътре имаше як мъж  и сигурно щях да си изям боя. Заведението за бързо хранене- като KFC е, цените също. Обслужването мудно  smile3507 и явно нямаха много оборот, защото 5 мин се бавеха,докато ми върнат едни 3 лв ресто...

Тоя мол не знам кой трябва да се нанесе вътре,че да се разработи..

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:41 от KaRoLa

# 636
Хайде и аз с предложение за опция. Дори ще питам колко е сега таксата  Simple Smile, че да си изберете най изгодното.
Мисля, че е около 80 лв. в едната посока  Peace

# 637
От няколко дни мми се налага да ходя в болницата и реших да видя какви са тия "Дунавски хали"... Еми, няма такъв тъп магазин.. Само 10% от стоките са с цени. Обслужването е под всякакв критика. Бавят се ужасно много. Исках да взема нещо от витрината с хляба, но никой не благоволи да ни обслужи и се отказах. Лентите на касите не работят, а днес целият магазин не работеше.

Другото което е,че в паркинга няма места, а местата за инвалиди са заети от баровски джипове... И ако някой ми твърди,че са на инвалиди или придружители..не вярвам. Днес исках да снимам един джип,чиято ргистрация бешеxxxxxxx ( нямаше последни букви, а цифри) , но вътре имаше як мъж  и сигурно щях да си изям боя. Заведението за бързо хранене- като KFC е, цените също. Обслужването мудно  smile3507 и явно нямаха много оборот, защото 5 мин се бавеха,докато ми върнат едни 3 лв ресто...

Тоя мол не знам кой трябва да се нанесе вътре,че да се разработи..

Кали трой номера, че е на собственика на мола, пък той може да си спира дет си иска. В джобса глеам си търсят тези хали персонал.

# 638
  • Русе
......
Кали трой номера, че е на собственика на мола, пък той може да си спира дет си иска. ....

То толкова народ ходи в този мол, няма места.
И добре че не разчита на печалби от мола Laughing. По-тъпо място едва ли има, "да го виждат румънците през Дунава"  Mr. Green.

# 639
  • Русе
  Няма и да има оборот този магазин. Персоналът няма квалификация,стоката нищо особено.

# 640
Аз лично няма да повторя в тоя магазин..

# 641
а тоя китайския магазин отвори ли
 а за халите те отвориха и тогава набират персонал  newsm78

# 642
  • В море от любов
Другото което е,че в паркинга няма места, а местата за инвалиди са заети от баровски джипове... И ако някой ми твърди,че са на инвалиди или придружители..не вярвам. Днес исках да снимам един джип,чиято ргистрация беше Р****** ( нямаше последни букви, а цифри) , но вътре имаше як мъж  и сигурно щях да си изям боя. Заведението за бързо хранене- като KFC е, цените също. Тоя мол не знам кой трябва да се нанесе вътре,че да се разработи..
Този джип (Х6) е на собственика на мола  Wink, а човека зад волана е охраната му, който между другото е страшно добър човек, нищо че така изглежда. Личен приятел ми е.

# 643
  • Русе
 Мислех, че добрите хора, обикновенно спират така,че и други хора да могат да спрат на определеното за целта място.  newsm78 Сигурно съм се объркала нещо.

# 644
Този джип (Х6) е на собственика на мола  Wink, а човека зад волана е охраната му, който между другото е страшно добър човек, нищо че така изглежда. Личен приятел ми е.

Добре де, аз не съм казала,че ме е набил Simple Smile

Просто ме доядява,че всички много захитряха и си спират който където иска. някой спират по диагонал, други в 2 клетки така нататък. И от паркинг с доста парко места става една голяма каша...

Общи условия

Активация на акаунт