БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 446
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
ама наистина пишете много бързо! веднага забравих за какво съм дошла.

ba4iiska, виждам, че сега ти оформяш темите и то в рими, браво, страхотно! браво и на съавтора.

Беллора, системата ти с конците е уникална. не съм виждала такова нещо. ще си открадна идейката  Whistling

лятото е най-кошмарното време в годината ми, защото работя почти денонощно, докато замествам всички във фирмата.... #Silly вече направо издъхвам, но тази нощ ми е последна и после олеква.... и понеже тук също имаме гобленарки, направили сме си списък и мисля до 1 месец да пусна поръчка в e-bay за конци на ДМЦ. та минавам да ви информирам, ако някой иска да се включи в поръчката.

гледам, че и бройката на членовете е нарастнала, добре дошли на новите. много бързо пишете и не успявам да ви чета, но се опитвам от време на време  Crazy

хайде ако някой иска да се включва с конци, да ми пише

# 271
Момичета помагайте,случайно някой да я има схемата на този гоблен понеже вече го няма в каталога на Дим и не мога да си го поръчам.

# 272
  • Карлово
Беллора, благодаря, че сподели своята система за организация на конците! Много изобретателно! Peace Ще я въведа веднага в действие.

# 273
Лилия Василева , има няколко рускини , които се занимават с продажба на комплекти на Дим , спрени от производство ,например:

http://dim-sale.livejournal.com/1344.html

http://www.dimstitch.com/category_108/105310721073108610881099-1 … 9109010741072.htm

# 274
  • Троян
Момичета помагайте,случайно някой да я има схемата на този гоблен понеже вече го няма в каталога на Дим и не мога да си го поръчам.

Eто   http://tomairina.gallery.ru/watch?a=bh0H-ehvw    Peace

# 275
Здравейте на всички!
Наскоро попаднах на снимка на гоблен, и ако знаете името му ще съм много благодарна.  bouquet На него е извезана жена с розова рокля и кафява коса в профил и малко куче пекинез. Намират се в градина. Над тях има дърво, и жената се е опряла ръка на ствола му. Извинявам се ако сте я споменавали преди в темата. Благодаря предварително!
http://mkoseva.deviantart.com/#/d5euo2i

# 276
  • Свиленград
Беллора страхотна организация на конците, но аз дори и с такава организация се съмнявам че мога да сътворя  красота като твоята. Поздравления за прекрасният гоблен.
leti4 гобленът е много хубав.
Аз нямам с какво да се похваля, че напредвам доста бавно.

# 277
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте на всички!
Наскоро попаднах на снимка на гоблен, и ако знаете името му ще съм много благодарна.  bouquet На него е извезана жена с розова рокля и кафява коса в профил и малко куче пекинез. Намират се в градина. Над тях има дърво, и жената се е опряла ръка на ствола му. Извинявам се ако сте я споменавали преди в темата. Благодаря предварително!
http://mkoseva.deviantart.com/#/d5euo2i

Най-добре ще е ако покажеш снимката на която си попаднала на този гоблен.

# 278
Момичета мога ли да напълня игленик с памук?

# 279
  • Плевен
Момичета мога ли да напълня игленик с памук?
Можеш ,но не е за предпочитане!Памука се степва и иглите се забиват трудно в него.За тази цел в
най- подходяща е силиконовата вата, аз ползвам нея.Самият игленик става лекичик, пухкав ,с времето не му се променя формата , а иглите влизат в него с лекота Peace

# 280
Момичета, нека ни е честита на всички ЮБИЛЯРКАТА!
Нека всички ние имаме достатъчно време, за да я изпълним с все такива красиви гоблени! Нека все така си помагаме и взаимообучаваме!   bouquet
Благодаря ви, че ви има! Благодаря и на стечението на обстоятелствата, които ме "доведоха" при вас и ми показаха много нови красоти, нови хитрини и за това, че благодарение отново на вас, се престраших да опитам все пак да шия и с кръстчета! Е, бъркала съм много за тях! Сякаш открих гобленарството наново!
Благодаря ви!
  bouquet

Поздравления и за всички онези от вас, които пълнят темичката с нови и нови красоти! За всички вас, които организираха една чудесна томбола, в която не успях да се включа за съжаление по ред причини, но пък май се очертава да успея за Коледната!

Опитвам се да наваксам с изчитането на темичката, засега неуспешно, само до 5-а страница съм и последната успях. Да не говорим, че за срам и резил нямам и нищо, с което да се запиша, гобленарска игла не съм хващала от толкова дълго, но може и нещо дребно да спретна специално за темичката след като ви изчета и ме заредите с повечко хъс! А и времето тези дни е в моя полза!  Grinning

tarzanka, ще ти пиша на скайпа.

# 281
...най- подходяща е силиконовата вата, аз ползвам нея.

А от къде се снабдяваш с такава вата Simple Smile ?

# 282
Благодаря ви за схемата на гоблена,искам само да ви питам като сваляте схемите ясно ли ви се четат знаците защото при мен е нещо размазано,ако не ви затруднявам може ли да ми обясните точно как сваляте схемите.

# 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...най- подходяща е силиконовата вата, аз ползвам нея.

А от къде се снабдяваш с такава вата Simple Smile ?

Laughing детска възглавничка със силиконизирана вата - що игленици има вътре  Crazy

# 284
Инат, Реа или пък стара детска плюшена играчка - също слагат такава вата вътре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт