БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 681
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Отдавна не съм показвала,но гоблена,който шия още не е за етап показване.Сега завърших една престилка за бутилка и веднага я показвам.

# 286
Момичета мога ли да напълня игленик с памук?
Можеш ,но не е за предпочитане!Памука се степва и иглите се забиват трудно в него.За тази цел в
най- подходяща е силиконовата вата, аз ползвам нея.Самият игленик става лекичик, пухкав ,с времето не му се променя формата , а иглите влизат в него с лекота Peace
Четох някъде , че чудесна работа за пълнеж са ненужни чорапогащници (които са с бримка или скъсани)  - от тъничките - нарязва се на парченца и се натъпква  и не се степвало при пране...
Аз моето иглениче динята така го напълних - с парченца от детско тънко чорапогащниче

# 287
  • Свиленград
Ето и моят подарък за брат ми е  вече в рамка.Сега остава само да му го подаря.

# 288
За пълнежа: благодаря ви! И аз чорапогащника и за пълнеж от играчка се сети, но ми се искаше ВЕДНАГА да напълня игленика, но май ще изчакам да видя от коя играчка или възглавница ще дръпна малко  Wink

# 289
Първо да кажа че съм нова и съм очарована от вашите произведения и честит ви юбилей Laughing  bouquet Второ може ли ако имате схеми за игленици да ми ги пратите  Praynig и Трето да ви се похваля скоро започнах гоблена ,, В галоп,,но съм до никъде защото тази жега ме убива! ooooh!Но скоро ще кача снимки само да разуча как! #Crazyи много благодаря на Инат за схемите на мечетата!!!!!!!!

# 290
Gabito13 разгледай тук има много интересни неща.

http://club.osinka.ru/search.php?q=%C1%E8%F1%EA%EE%F0%ED%FE& … m=57&start=31

# 291
  • София / Баня
Благодаря ви за схемата на гоблена,искам само да ви питам като сваляте схемите ясно ли ви се четат знаците защото при мен е нещо размазано,ако не ви затруднявам може ли да ми обясните точно как сваляте схемите.

Liliq Vasileva тук има схема в графика и рм http://dimensions.at.ua/index/0-23

vadava много ти е хубав подаръка

# 292
Благодаря ти boneli  bouquet

# 293
  • Варна
Аз докато се наканя да пиша и почти преполовихте темата.
Да се запиша и аз в юбилейната тема с един готов гоблен:

Белора страхотен става гоблена, който шиеш, а и малко ти е останало.
Инче банерчето е станало много хубаво, а новото ти начинание ще го следя с интерес. Да покажеш и второто, което си започнала.
Boneli престилката е супер. Замислям се и аз да си спретна, но кога не се знае..

# 294

Марги , второто са сезоните на Дим , ще си ги ушия ощи веднъж за мен , защото първите нали си ги подарих .Като понапредна повечко , ще покажа.

# 295
  • в една мансарда точно под звездите ..........

Марго, супер гобленче!  Hug

vadada страхотен подарък. Рамката му е паснала идеално.

# 296
http://shop.milenastyle.com/images/273201-D.gif
Момичета имам голяма молба, ако някой от вас има схема на този гоблен ще бъда много благодарна да ми я прати на miangelova2@abv.bg
Лека и спорна сдемица ви желая.  bouquet

# 297
Отдавна не съм показвала,но гоблена,който шия още не е за етап показване.Сега завърших една престилка за бутилка и веднага я показвам.

Много е хубава престилката. От къде купувате престилките или си ги шиетне сами. На мен също ми трябва една  такава престилка да ушия за подарък но не зная от къде да си намеря.

# 298
Момичета, честит първи учебен ден на всички ученици - успешна, спорна и много усмихната учебна година на дечицата! На всички, празнуващи днес много здраве, щастие и любов - в душите и сърцата

Вяра  Praynig
Надежда  Hug
Любов  Heart Eyes
и София!  newsm64

Специални поздрави на bub.ka, nadeto_sp, nadezhda96bouquet

# 299
Честит първи учебен ден и от мен на всички ученици. Да са ни живи и здрави и да им е успешна учебната година Heart Eyes
Честит празник и на софиянци и на всички именици. Здраве и късмет ви пожелавам момичета   bouquet

miangelova ето тук има престилчици, ако не се справяш добре сама с шевната машина  Wink
http://8888bg.com/view_product.php?pid=2205

Общи условия

Активация на акаунт