БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 282
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • БЪЛГАРИЯ

Започнах още две нови  Grinning Пък кога ще довършвам , не знам....

Инчееее, много свежарско! Супер е! (ама що не му шибна надпис на български- може да е неуместно, но си е друго родната реч! мое мнение!)
        Току- що започнах петия..... Няма да се коментирам........ Crazy

БЕЛЛОРА, секна ми дъхът! Голяма работа, голямо чудо! Hug

Малко Сладко Коте, ако не ме лъже паметта, тези сезони бяха в някои броеве на Крос Стич Колекшън! Тъй като мозъкът ми прелива от информация, като нищо може и да съм я омешала де! Peace

Shocked ЖААААААК, ти си садист бе, човек- само дразниш простосмъртните с красиви гоблени, свръхпроизводителност и нечовешка скорост! Joy Разкошните подаръци и прекрасни приятели- какво му трябва повече на човек! Радвам се, че имаш и от двете!  bouquet

Имам молба: някой някъде да е срещал схемите на това, НО С ВИСОКА РЕЗОЛЮЦИЯ (имам ги, но са практически напълно нечетими!!!):

Качеството е такова:

Имам от тази серия Бръмбар, Калинка и Охлюв, но на детето му хареса Костенурчо, какво да го правя! ooooh!

# 226
  • Варненска клюкарка

Лелелелеее ,това си е героизъм!Много е хубаво, поздравявам те !На ГК ли е?И съм убедена ,че е многоооо трудно.
На ГК е да  - ето го в каталога   http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info& … 21ef096ba1f8b5b85 . Не е нито лесно, нито толкова трудно- по скоро е до нагласа, а и аз обичам по-сложните гоблени. В момента го шия дори много по-бързо от който и да е друг гоблен до сега, защото максимално съм оптимизирала  процеса- към 200 бр. игли, органайзери ... Crazy

# 227
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
В момента го шия дори много по-бързо от който и да е друг гоблен до сега, защото максимално съм оптимизирала  процеса- към 200 бр. игли, органайзери ... Crazy

#Crazy #Crazy #Crazy

# 228
     А аз имам само две игли Laughingно пък шия 25 години с тях!Едната толкова се е смалила,че обмислям да я сменям.Трудно решение Joy Joy Joy

# 229

Лелелелеее ,това си е героизъм!Много е хубаво, поздравявам те !На ГК ли е?И съм убедена ,че е многоооо трудно.
На ГК е да  - ето го в каталога   http://www.goldenkitestore.com/index.php?main_page=product_info&cPath=239_206_15_32&products_id=3055&zenid=2a0e842e56d53f221ef096ba1f8b5b85 . Не е нито лесно, нито толкова трудно- по скоро е до нагласа, а и аз обичам по-сложните гоблени. В момента го шия дори много по-бързо от който и да е друг гоблен до сега, защото максимално съм оптимизирала  процеса- към 200 бр. игли, органайзери ... Crazy

Ти си герой! Как успяваш да се справиш с толкова игли. Не мога дори да си го представя. Браво на теб Simple Smile

# 230
На мен сега ми подариха 10-тина игли  -  това за мен е огромно изобилие   hahaha,  иначе си поддържам количество от 3-4 иглички, щото много ги губя  ooooh!. Представям си ако имам 200  Rolling Eyes у дома ще стъпват като нестинари  Sick

# 231
  • Варненска клюкарка

Ти си герой! Как успяваш да се справиш с толкова игли. Не мога дори да си го представя. Браво на теб Simple Smile

Тези дни ще снимам организацията и ще я покажа- удобна е и за по-малко цветове.

# 232

Ами нямаше да се събере този текст  на български ,Финети  Hug

Кита 99 е уредена с ленената канаваца  , пишете къде да пращам Laughing

# 233
Здравейте, момичета!
Вижте какво открих в шкафа:

Бях го забравила. Подарък е на дъщеря ми преди години. Купено е готово. Много ми харесва!  Grinning

Тук направих буквичка към училищните атрибути  Heart Eyes :

И още малко семейни картички  Mr. Green :

Приятен ден ви пожелавам!    bouquet

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 16:37 от Бяло Цвете

# 234
Здравейте,

Много скоро съм на сватба (след една седмица) и в последния момент реших да ушия картичка-гоблен за младоженците (да им остане нещо за спомен, че парите лесно се харчат). Притисната от времето, много моля ако някой има схема за нещо бързо и ефектно на сватбена тематика Simple Smile. Ще ви бъда изключително благодарна.

# 235
Здравейте,

Много скоро съм на сватба (след една седмица) и в последния момент реших да ушия картичка-гоблен за младоженците (да им остане нещо за спомен, че парите лесно се харчат). Притисната от времето, много моля ако някой има схема за нещо бързо и ефектно на сватбена тематика Simple Smile. Ще ви бъда изключително благодарна.

имам разни но са на пощата ми - пиши ми patelina@gmail.com ще ти върна веднага  Peace

# 236
Здравейте,

имам разни но са на пощата ми - пиши ми patelina@gmail.com ще ти върна веднага  Peace

Благодаря! Пратих мейл.

# 237
Ето и от мен малко:  Simple Smile

П.П. Оправих ги.

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 14:43 от Бяло Цвете

# 238
Ето и от мен малко:  Simple Smile

П.П. Оправих ги.

Много благодаря!

# 239
  • Димитровград
    А аз имам само две игли Laughingно пък шия 25 години с тях!Едната толкова се е смалила,че обмислям да я сменям.Трудно решение Joy Joy Joy
И аз за петнайсетина  години шиене съм счупила една игла,една съм загубила и сега шия с трета.Направо се изумявам от трицифрена бройка...Браво!Много ми е любопитно да видя организацията.

Общи условия

Активация на акаунт