БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 435
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
de4ko95, честит рожден ден!   bouquet

снимката не е моя, но исках да е по темата   Simple Smile

Нищо не виждам от подаръчето, а съм любопитна  Crazy много е мънчка снимката  Wink

nosferata, браво да младежа. На колко години е? Моят също се мъчи, но по схема му е много трудно, ядосва се, къса конци, реже панамата и т.н., а много иска и все казва, че го шие за госпожата му:)))))

На 6 е. Но това е щампа, не схема. Специално му ги купувам, за да вижда какво прави. Изявява желание да шие " като мама" на бяла панама, ама мисля, че ще му е много сложно.

# 391
de4ko95 Честит рожден ден nbirthday /макар и със закъснение/много здраве и щастие.Не се вижда хубаво снимката.

# 392
de4ko95 Честит Рожден Ден, мила Hug
Много щастливи мигове, късмет и здраве ти желая   bouquet  bouquet

# 393
Момичета,благодаря на всички. Извинявам се,че от почерпката нищо се не види,а другата снимка е толкова малка. За пръв път качвам по този начин и явно нещо съм сгафила Embarassed
Правя втори опит със снимката. Дано този път се получи
 Сега пък стана май големичка, но толкова можах.
Лека нощ на всички

# 394
  • БЪЛГАРИЯ
        ДЕЧКО, честит ти празник! Да си здрава, влюбена и щастлива! Много сбъднати мечти и много запълнени с гоблени стени ти пожелавам! bdbaloni А изненадите и подаръците да не секват!

Дечко, честит рожден ден!  bdbaloni
Кой търсеше схеми на онзи замък със странното и дълго име!? Оказа се, че имам една и много ми харесва.

Hug финети го търсеше, но май се нагледа и и мина мерака да го шие Simple Smile

bouquet  bouquet ина, имам си подаръче Simple Smile Simple Smile сега давай и идеи за него Simple Smile Simple Smile

smile3521  Дааааааа, точно аз го търся, но меракът ми не е секнал, "Старши"! Просто реших да се доверя на братята японци, които казват: Ако почакаш достатъчно, може да видиш как расте тревата! smile3503

Съкровище, обичам те! love001 Това е на Херитадж, а те са сред любимците ми! Имам го в оригинал, но в ПМ, не! Много съм ти благодарна за този вариант! newsm51

Аз нещо си бъгнах очите и гледам да не се спирам пред монитора, защото ми е по-важно да довърша подаръка за племенника ми в Испания- до края на месеца трябва да съм готова! За жалост, по същата причина, не беше по силите ми да издирвам Костенурчо:

Спрях се на Калинката, понеже ми се стори най-колоритна. Дано не го разочаровам! newsm17

Много се радвам, когато малчугани проявяват интерес към хобитата на родители и близки! Имаше време, и моите правеха така, но пораснаха........ Weary

# 395
de4ko95 Честит рожден ден  Hug

Аз напоследък нямам много време да шия, но напредвам бавно с едно коледно мини.  Laughing

# 396
Добро утро!

de4ko95,  много ти е хубав подаръка и със здраве да си го използваш  Peace

Аз пък вчера направи това, но още не съм го залепила  Wink

# 397
  • Плевен
de4ko95newsm59 newsm51 cheers

Реа - Peace  bouquetза картичката

За жалост, по същата причина, не беше по силите ми да издирвам Костенурчо:

Заповядай схемичката на костенурчо да си я имаш като решиш да го шиеш пак  Hug

http://www.liveinternet.ru/users/4956756/post231577635/

# 398
de4ko95, честит рожден ден! Със здраве да посрещаш още дълги години рождения си ден и нека не само тези дни, но и останалите бъдат изпълнени с толкова приятни емоции и красиви и избрани с вкус, подаръци!   bouquet

# 399
Pea, страхотни картички!  Hug Ако може схеми?

# 400
  • София
Дечко, Честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава!  Hug
Страхотен подарък са ти направили момичетата, моите поздравления   bouquet Peace

Момичета, кой си свали схемата на обувчиците в РМ? Линкът на Бачийска вече не работи  Tired Аз самата съм ги пускала тук, но сега не си откривам файла в компютъра, а ми трябват  Praynig

# 401
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз сама съм изненадана, че го няма. Имам го в архив, след малко ще го кача в РМ. Ето го пак това което качих преди http://dox.bg/files/dw?a=c66f19b0b1

# 402
  • София
Аз сама съм изненадана, че го няма. Имам го в архив, след малко ще го кача в РМ. Ето го пак това което качих преди http://dox.bg/files/dw?a=c66f19b0b1

Много ти благодаря!  Hug Няма нищо странно, "Вервако" и "Ланарте" отдавна са трудно откриваеми, трият ги заради авторските права  Tired Повечето хора се изхитриха и не посочват производител, номер и оригинално име, а го кръщават по някакъв произволен начин (или го превеждат от английски), та някои схеми все още са достъпни  Peace

# 403
Дечко, bdbaloni Много здраве и късмет за теб и твоето семейство ти пожелавам.
Люска, много добре са станали банерите.

# 404
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Честит рожден ден на патерици на Дечко и Честит рожден ден на Шошкамошка!

Бъдете живи и здрави, много радост, щастие и късмет!

Много ти благодаря!  Hug Няма нищо странно, "Вервако" и "Ланарте" отдавна са трудно откриваеми, трият ги заради авторските права  Tired Повечето хора се изхитриха и не посочват производител, номер и оригинално име, а го кръщават по някакъв произволен начин (или го превеждат от английски), та някои схеми все още са достъпни  Peace

Изненадах, защото преди 2-3 дни го имаше и изведнъж вече го няма. А го намерих в дъмпа свободно.  Затова в осинката вече си ги пращат по имейл някой схеми - специално на вервако си спомням, че са забранени за свободно разпространение.
Да не стане и тук така?

Общи условия

Активация на акаунт