БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 327
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

и един въпрос - попаднаха ми няколко чилета на DMC, които не са едноцветни, ами цвета се прелива от началото към края, тъмно -  светло синьо и накрая бяло.. За какво се използват такива конци?
Френските дизаинери чести ги ползват в моделите си - става много красиво........- Барбара Ана, Тралала ............. други имена не се сещам в момента, сори. Имам няколко ушити модела за подарък и са страхотни - поне за мен - лесно и ефектно...........
Правят се бискорнюта и всякакви дребоси също............

# 586
Това, което съм чувала относно меланжираните конци е, че трябва да се шие всяко кръстче за себе си  т.е  х и после следващото х, за да се получи преливащия ефект  Rolling Eyes. А не първо ///////  и  после да се връщаш обратно \\\\\\\.
Така ли е момичета? Тези от вас, които са шили с такъв конец моля, да споделят  Thinking

# 587

Такива конци се казват меланж и може да се ушие мотив към салфетка или нещо друго ,което се дава само в един цвят, например шила съм такива пеперуди за торбичка  и вместо един цвят пеперудата прелива тоново в крилата.Може да се използва и като идея при шиене на цвете например, ако е дадено да е в един цвят само.Съжалявам ,че нямам снимка да покажа.

това с такива конци ли е

# 588
  • Пловдив
Това, което съм чувала относно меланжираните конци е, че трябва да се шие всяко кръстче за себе си  т.е  х и после следващото х, за да се получи преливащия ефект  Rolling Eyes. А не първо ///////  и  после да се връщаш обратно \\\\\\\.
Така ли е момичета? Тези от вас, които са шили с такъв конец моля, да споделят  Thinking

Аз лично шия на редове.........

# 589
Това, което съм чувала относно меланжираните конци е, че трябва да се шие всяко кръстче за себе си  т.е  х и после следващото х, за да се получи преливащия ефект  Rolling Eyes. А не първо ///////  и  после да се връщаш обратно \\\\\\\.
Така ли е момичета? Тези от вас, които са шили с такъв конец моля, да споделят  Thinking
                                                                                                                                                            newsm10

# 590
Някой има ли по-хубава схема на тази маца https://picasaweb.google.com/115599867110350211295/XmZxyJ#5786237108567898370

# 591
  • Пловдив

Схемата е достатъчно голяма .................. Трябва да я увеличиш просто.

# 592

Аз искам да я принтирам, но ми се струва, че ще излезе неясна

# 593
Здравейте, дами  Simple Smile Досега не съм писала във форума, въпреки че съм фен на гоблените, обаче от няколко дни съм в потрес - искам да си поръчам гоблен от фирмата Колекция 1x4, но сайтът им вече не съществува   Sad Ако някой има инфо или знае за нов сайт на фирмата - да помага  Simple Smile

# 594
Здравейте! Ето малко готови картички:  Grinning

Има и още, но те са тайна... Mr. Green
Може ли схемата?

Ето схемата https://lh5.googleusercontent.com/-1QA5gyVgaHU/UGXUJ8NA6bI/AAAAA … /4386007996d7.jpg

# 595
     Много са красиви тези картички!Ама нямам никакъв опит,нещо не ми се получават.

# 596
     Много са красиви тези картички!Ама нямам никакъв опит,нещо не ми се получават.

Не се предавай, опитай отново и аз смятах, че няма да се справя, но се оказа обратното.  Hug

Момичета, благодаря на всички който споделиха виждането си за моята картичка и ме посъветваха за очички на момиченцата. Помислих, помислих и реших, че е добре да имат. Залепих сини и черни мъниста със силикон - станаха още по сладурски.   bouquet

# 597
  • Бургас

имам я в РМ ако ти върши работа ще я пратя  Peace

# 598

имам я в РМ ако ти върши работа ще я пратя  Peace

Ето имейл - mimety_1996@abv.bg

# 599
  • Бургас
pavlina6328 имаш поща- и аз съм го шила това гобленче много бързо и лесно се шие

Общи условия

Активация на акаунт