БРОДИРАНА КРАСОТА - ГОБЛЕНИ ТЕМА 100

• 95 294
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Имам тези:
, ,

# 616

Благодаря ви, момичета!  Hug
ИнаТ , много ми харесва релефът на твоите Коледни картички. Тамън са за сезона.   bouquet
И току-що търсехме с половинката ми нещо на компютъра ... и той ми вика "А, какви са тези еленчета? Много са яки такива микроскопични !"  Joy  Hug

Аз шия предиммно вечер и ако децата са си легнали и заспали навреме - вилнея с иглата!  Grinning Явно тази седмица са били по-изтощени.  hahaha

# 617
Момичета дайте идея за кръщене. Сестра ми ще кръщава племенницата и ме помоли да избродирам нещо за кръстницата. Нищо не ми хрумва.

ПП имам само две седмици.

Азарея, щом ще е за кръстницата, се сетих за това:

Може би и някакъв надпис да добавиш-дата, име, послание...

# 618
Здравейте, страхотни както винаги! Искам да попитам някой има ли схеми на смърфчета?
va_nq@abv.bg

# 619
Егати гоблена, искам вече да ви го покажа, ама тоя контур .........  #Cussing out

# 620
Сещам се за една Смърфиета, която някой беше показал, май съм я запазила някъде, може да я потърся.
Картончетата за от Джули арт, както знаете Simple Smile Във фейсбук може да видите в по-голям размер, тези две снимки на моите картончета ги качих и там.

# 621
От къде ги купувате тези картончета? newsm78 Между другото страхотни неща показвате едва ли някога ще стана добра дори наполовина спрямо вас! Whistling

# 622
  • Стара Загора
Момичета дайте идея за кръщене. Сестра ми ще кръщава племенницата и ме помоли да избродирам нещо за кръстницата. Нищо не ми хрумва.

ПП имам само две седмици.

Азарея, щом ще е за кръстницата, се сетих за това:

Може би и някакъв надпис да добавиш-дата, име, послание...
И според мен това е идеално за кръстница. А може ли схемата?

# 623
Айде и аз да покажа моята картичка да не остана по - назад  Joy

Бяло цвете, веднага след като ми изпрати схемата боднах тази картичка

и аз като ИнаТ почнах по картончетата ( който са също от Джули арт и имах удоволствието да си избера всичко на място и от несъобразителност се сдобих с мнооогогооо  ) да шия за да не се чудя после с минитата къде да ги пасвам. Сега изрязвам панама вадя картончетата и конците и умувам кое с кое ще пасне и започвам да шия.  Wink

Ето още една която я пия за 2-3 път но в различна гама:

ППС: Сега съм в застой, защото си шия любимият гоблен  Laughing

# 624

[/quote]
Айде и аз да покажа моята картичка да не остана по - назад  Joy

Бяло цвете, веднага след като ми изпрати схемата боднах тази картичка

и аз като ИнаТ почнах по картончетата ( който са също от Джули арт и имах удоволствието да си избера всичко на място и от несъобразителност се сдобих с мнооогогооо  ) да шия за да не се чудя после с минитата къде да ги пасвам. Сега изрязвам панама вадя картончетата и конците и умувам кое с кое ще пасне и започвам да шия.  Wink

Ето още една която я пия за 2-3 път но в различна гама:

ППС: Сега съм в застой, защото си шия любимият гоблен  Laughing

Супер са!

# 625
Като сме запоказвали коледни, още една от мен Simple Smile Все се заричам да не снимам на лампа и пак го направих, понеже всичко готово бързам да прибера.

# 626
Gabito13, благодаря!

ИнаТ, много е готин и този мотив, забравих да кажа, че и ключодържателя и картичката ти са чудесни   bouquet

# 627
 Страхотни картички сте направили. Всичките са много хубави.
Е, това не съм правила. Трябва да опитам. Мисля, че ще се изнервя с лепенето към картончето.

# 628
От кой сайт поръчвате картончетата за картичките? Grinning

# 629
https://www.facebook.com/Trikreativiti.OOD

От тук са картончетата за картички. Мисля, че нямат сайт.

Общи условия

Активация на акаунт