Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 327
  • 908
  •   2
Отговори
# 285
Как бях направила аз нашето перде Simple Smile
Взимаш от формичките за дребни сладки ,слагаш я на определена височина,над радиатора и издърпваш през нея пердето,става като корделка Simple Smile Дано ме разбрахте,ако трябва ще снимам и ще покажа

# 286
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
Как бях направила аз нашето перде Simple Smile
Взимаш от формичките за дребни сладки ,слагаш я на определена височина,над радиатора и издърпваш през нея пердето,става като корделка Simple Smile Дано ме разбрахте,ако трябва ще снимам и ще покажа

Hug Hug - става перфектно
аз не си хабя формичките за сладки обаче - взимам фунийката от кухненската ролка като е свършила - отрязвам няколко пръстенчета - издърпваш колкото е нужно - и после слагам безопасна игла да не се изхлузи

# 287
Днес видях такива магнити- сребристи капки с нещо като въженце или синджир между тях.Утре ще погледна по-отблизо.Бяха семпли и стояха добре на пердето в магазина.

# 288
  • ГОре на черешата...
Ако може снимка Crazy...

# 289

Нещо такова, но не толкова лъскаво. Предполагам, че има много видове.

# 290
  • ГОре на черешата...
Тези магнити са за странично прихващане на завесите. За такова, каквото искам аз не стават - пердето много натежава и те се изхлузват. Освен това наборът става прекалено голям и мачка ужасно...

# 291
В магазина пердето беше хванато точно отдолу, от двете страни на пердето. Може би има значение материята...

# 292
  • ГОре на черешата...
Сигурно...на моето се изплъзваха и падаха...

# 293
Ако пердето е плътно и тежко или от хлъзгава материя, ще трябва още нещо да го държи, а това да е само за декорация.  newsm78

# 294
Бях накиснала една моя любима блуза в прах за пране (за ръчно цветно пране), но може би прахът не се е разстворил и в момента има цикламени петна по нея.  #Cussing out Има ли как да си премахна? Ако я занеса на химическо дали те ще се справят?

bouquet

# 295
  • в сърцата на децата <3
Бях накиснала една моя любима блуза в прах за пране (за ръчно цветно пране), но може би прахът не се е разстворил и в момента има цикламени петна по нея.  #Cussing out Има ли как да си премахна? Ако я занеса на химическо дали те ще се справят?

bouquet

Пробвай да я изпереш в пералня с цветоуловителна кърпичка. Понякога става (но не винаги!!!)

# 296
medissa кой прах си ползвала, да не купуваме от него?

# 297
  • София
Момичета, как се премахва ръжда? Бях забравила една желязна кутия ( или нещо такова, не знам как да го характеризирам) върху пода и сега е отпечатало ръждиви очертания? С какво се почиства и възможно ли е въобще?  Rolling Eyes newsm78 newsm78

# 298
Момичета, как се премахва ръжда? Бях забравила една желязна кутия ( или нещо такова, не знам как да го характеризирам) върху пода и сега е отпечатало ръждиви очертания? С какво се почиства и възможно ли е въобще?  Rolling Eyes newsm78 newsm78

Лимонов сок + сол

А каква материя е пода?

# 299
  • София

Лимонов сок + сол

А каква материя е пода?

Ламиниран паркет. Мерси за отговора, ще пробвам още днес (bouquet)

Общи условия

Активация на акаунт