Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 403
  • 908
  •   1
Отговори
# 480
  • София
здравейте  Hugкак се чисти лак за нокти от дрехи  ooooh! може ли ...

# 481
  • София
Аз не успях да изчистя лак за нокти от една покривка за хранене. Пробвах с лакочистител, но освен че петното стана поне пет пъти по-голямо не успях нищо друго да постигна. Даже ме беше яд, че пробвах да го почистя. Едничката капка лак беше къде-къде по-незабележима от петното, което аз създадох с търкането...
Не успях да ти помогна много, но това е моят опит. Дано някой друг се включи.

# 482
Хаха, Милена и аз направих същото с една покривка. Една капчица падна, а аз търках с лакочистител и го направих голямо петно.
Май, май не се маха лак  Confused

# 483
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406647.0
Погледни коментарите тук.

# 484
  • Варна
Стик за ютия съм виждала във Варна в Елитис. Възможно е да има и в други дрогерии. В нета намерих такава снимка http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2125
Аз обаче се колебая дали да пробвам, защото в един пост четох, че всичко се разтичало и падало. След злополучния ми опит със содата не искам да си напълня дупките и на новата ютия с нещо.

# 485
  • МИНДЕРА
Опитах да оправя степано пухено яке с топки за тенис в пералнята три на брой и не си оправих проблема ,някой ако знае друга хитринка ще се радвам да сподели своя опит.

# 486
  • Пловдив
Опитах да оправя степано пухено яке с топки за тенис в пералнята три на брой и не си оправих проблема ,някой ако знае друга хитринка ще се радвам да сподели своя опит.

По съвет на момичетата тук направих следното: след като започна да по изсъхва го изтърсвах на всички страни по няколко пъти. Там къде бе събран пуха го разчепках. Тези съвети ми свършеха работа, така се справям.
Успех!

# 487
Случайно да знаете как се премахва секундно лепило от дънки? Изцапах си едни дънки, които страшно си харесвам преди доста време, обаче все не ги хвърлям, надявайки се, че ще успея да го почистя някак. Дали ако ги занеса на химическо ще успеят да ги почистят?

# 488
Аз имах един панталон оцапан със секундно лепило и химическото не го премахна. Все пак пробвай, на дънки може и да успеят.

# 489
Случайно да знаете как се премахва секундно лепило от дънки? Изцапах си едни дънки, които страшно си харесвам преди доста време, обаче все не ги хвърлям, надявайки се, че ще успея да го почистя някак. Дали ако ги занеса на химическо ще успеят да ги почистят?
Направи си някаква бродерия, за да скриеш петното

# 490
някои хора миришат супер яко на нещо като ... не мога да го определя ...изчистено,свежо kak  да го вдигна ?

# 491
Нещо против наелектризиране на косата от дебелите дрехи/якета? newsm78
И аз се питам. Балсама не решава положението, нито антистатика в изобилно количество върху дрехата.... Като бръкнала в контакта съм!!!

# 492
  • в сърцата на децата <3
някои хора миришат супер яко на нещо като ... не мога да го определя ...изчистено,свежо kak  да го вдигна ?
Май не ти разбрах въпроса  Laughing На първата част - пране след едно обличане на дрехата и добавяне на омекотител. Къпане ежедневно, освен чистите дрехи. Лятото може и по-честичко даже  Mr. Green На въпроса
Цитат
kak  да го вдигна ?
би ли пояснил кое, защото подозирам, че тука сме с доста фантазия  Laughing

# 493
Шегаджия  Whistling

# 494
Секундните лепила са повечето на ацетонова основа, за това пробвай с лакочистител, който съдържа ацетон. Но не се знае какво ще стане със цвета на дънките.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт