Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 400
  • 908
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Как да изчистя микровълновата от куркума - ориза с куркумата кипна и сега дъното й е в неизчистваем жълт цвят?

# 496
  • Варна
Как да изчистя микровълновата от куркума - ориза с куркумата кипна и сега дъното й е в неизчистваем жълт цвят?
Циф не става ли?

# 497

dorita_ , пробвай с това -
http://www.ekomakc.com/products.php?page=ecoprod&list=3334&a … r=2&subdir=26

За загорели съдове с покрития /тефлон/ - много внимателно. Някой път маха и покритието.
С препарата мия и нагара по стъклото на камината. Няма грешка!

# 498
Супер е, и аз го предпочитам.Фурната ми светва с него.

# 499
  • МИНДЕРА
Закупих си препарат за фурна А1 мисля да го изпробвам при първа възможност и да изкажа тогава мнение

# 500
Моя малък художник ми нарисувал пластмасовата част на пералнята сутринта. С черен молив за рисуване. Мъжа ми пробвал с мокра гъба , но още си личали черти. С какво да пробвам тази вечер ?
махала съм мастило от хладилника с памук напоен с лакочистител..може би ще премахне и следите от молива

# 501
Интересно ми е какво стана със следите от молив...

# 502
Интересно ми е какво стана със следите от молив...
Извинявам се,че пиша чак сега .
Молива се изтри с магическата гъба. Но под определен ъгъл на светлината се виждат следи.........явно младежа много се е старал и доста е натискал  Mr. Green

# 503
Здравейте, купих си такъв тип обувки - цък, докато се разхождах с тях в магазина и удома нямах проблем, но в момента, в който стъпих на улицата започнаха да ми се вадят краката от тях. Спрях се зад една колона, събух дамските чорапи и продължих - е, пак ми се вадеха. Най-странното е, че са моя номер. Винаги съм носела 40 и те са си точно 40. Даже като ги купих имах опасения няма ли да ми правят рани.
Моля ви дайте ми съвет какво да правя с тях. Искам да си ги нося. Tired Tired Tired

Не знам дали са ти отговорили вече, но сега видях - в аптеките и в Джъмбо продават точно такива силиконови уплътнители, които се залепват отзад на обувките и спират да се изваждат. Точно с такъв тип обувки ги ползвам и аз.

# 504
  • Бургас

dorita_ , пробвай с това -
http://www.ekomakc.com/products.php?page=ecoprod&list=3334&a … r=2&subdir=26

За загорели съдове с покрития /тефлон/ - много внимателно. Някой път маха и покритието.
С препарата мия и нагара по стъклото на камината. Няма грешка!

Благодаря! Пробвах с някакъв избелващ Циф - не се махна напълно, но ме е страх да опитам с друго, защото много търках и преди това и да не направя нещо на покритието.

За тефлонов тиган - бях взела от Мосю Бриколаж една гъба специално за тефлон и изчисти идеално тигана, даже стари натрупвания.

# 505
За тефлонов тиган - бях взела от Мосю Бриколаж една гъба специално за тефлон и изчисти идеално тигана, даже стари натрупвания.
dorita, каква е тази гъба? Моят тиган има стар нагар близо да ръба и не мога да го изчистя с нищо, а не ми се рискува със "сериозни" препарати.

# 506
  • София
dorita, каква е тази гъба? Моят тиган има стар нагар близо да ръба и не мога да го изчистя с нищо, а не ми се рискува със "сериозни" препарати.

Аз също много се интересувам от тази гъба...  Peace Че имам един оребрен тиган и хич не мога да изчистя остатъци...

Успях да изчистя хубаво фритюрника  Hug Много ви благодаря за съветите!

# 507
Не знам дали dorita_ , говори за същата , аз имам една зелена. Материала е един такъв като гума и изглежда много грубо. Аз си мислех, че ще надраска тефлона, но не- наистина чисти  Peace
Не помня моята от къде я бях купувала , но беше единично опакована и на самата опаковка пишеше, че е за тефлонови повърхности. Проверете по магазините , в които пазарувате . Аз скоро не съм се заглеждала, защото не го ползвам вече моя тефлоновия.
Ето такава беше моята http://www.randi.bg/%D0%93%D1%8A%D0%B1%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%82 … ive-2%D0%B1%D1%80.
Нещо не се отваря обаче .Ето
Скрит текст:

# 508
  • Бургас

Моята е такава:
http://www.gompels.co.uk/non-stick-pan-cleaners-x5.html
От Бриколажа, при почистващите препарати - към 1 лев беше.

# 509
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт