Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 405
  • 908
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря ви! Hug

# 466
Моя малък художник ми нарисувал пластмасовата част на пералнята сутринта. С черен молив за рисуване. Мъжа ми пробвал с мокра гъба , но още си личали черти. С какво да пробвам тази вечер ?

# 467
  • София
Моя малък художник ми нарисувал пластмасовата част на пералнята сутринта. С черен молив за рисуване. Мъжа ми пробвал с мокра гъба , но още си личали черти. С какво да пробвам тази вечер ?

С дезодорант и кърпичка. Би трябвало да стане. Едно време така търкахме чиновете в училище.

# 468

С дезодорант и кърпичка. Би трябвало да стане. Едно време така търкахме чиновете в училище.
Ще пробвам , дано стане, че било "голяма рисунка"  Mr. Green

# 469
  • на Земята
Ох, аз пък не намерих как да почистя ютия.Освен специалния стик или сода бикарбонат (напълних си дупките за пара със сода  Naughty).
И аз така.А какъв е този специален стик,не върши ли работа?
Чула съм, че върши. Но не ми се дават 5-7 лв. защото ще почиствам старата ютия и я прибирам.
Би ли споделила как се казва този стик и къде мога да го намеря?Благодаря!

# 470
 nikolovi C магическа гъба Peace

# 471
Да! Тази магическа гъбичка и аз наскоро я пробвах и останах очарована.
Премахна петна от пода, които и с циф съм търкала и не са излизали Simple Smile Би трябвало и с рисунката да се справи, а и ще можеш да я ползваш и за нещо друго.

# 472
Моля за съвет как да махна моментно лепило от ламинат?

# 473
За коя магическа гъба става въпрос?

# 474
С дезодорант и кърпа не стана, също и с мокра кърпа . Не са черни рисунките, но си личи къде са били .
Имам магическа гъба  Grinning Довечера ще пробвам с нея  Peace
П.П.  само мокря бялата част и с нея търкам, нали ?

# 475
А защо не опиташ да изтриеш молива с гума?

# 476
Да, мокри се леко гъбичката и се търка повърхността с нея.
Гъбичката се продава в магазини за перилни препарати, прилича на обикновена гъба, но е по-твърда.
Мисля , че съм виждала и в ДМ. 

# 477
Имам проблем всичките ми чифтове дънки,миришат неприятно...Yш ги перем добре добавяме и омекотител,просто не знам за пръв път ми се случва ;[
дайте някакви идеи да си ги ароматизирам или не знам ...

# 478
А къде съхнат?
Кога се "вмирисват"?
Само с дънките ли е така?
Дали пералнята няма нужда от пРочистване?

# 479
Знам,  че ютия се чисти с равни части вода и оцет. С мека кърпа се търка по плочата. Никакви абразиви.

Ох, аз пък не намерих как да почистя ютия.Освен специалния стик или сода бикарбонат (напълних си дупките за пара със сода  Naughty).

Общи условия

Активация на акаунт